Prawler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Merhabalar, Haberlerde de görmüşsünüzdür. Taksim meydan'da turist gruplarının etraflarını sarıp, turistlere her türlü sarkıntıyı yapıp, taciz etme artık geleneksel olarak yaşanıyor. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Ya da birisi bunlara dur demeyecek mi? Bence bu tamamen toplumda oluşan cinsel baskıdan ve cinselliğin kötü birşey olarak lanse edilmesinden kaynaklanıyor. Bir yandan cinselliğe tüh kaka diyorsun öbür yandan da televizyonlarda sanatçı bozuntularını yarı çıplak sahneye çıkartıyorsun. Bir de tabi bunun eğitimle alakası var.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hayvanlık bu,ben dicek baska bi sey bulamiyorum
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben istanbul valisi olsam her yılbaşı kutlaması için afrikadan onbinlerce eşcinsel zenci turist getirttirir meydanlara salardım. evet.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 İstanbul'a giriş-çıkış esnasında kalite kontrol yapacaksın, vize koyacaksın. Kalitesiz insan giremiycek, 30 yıl sonra bunu bütün Türkiye'ye uygulayacaksın, kalitesiz insanı sürgün edeceksin. Bu derece de radikalim evet.
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Sebebi eğitimsizlik, biraz da görmemişlik.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 MAHMUT BAŞBAKAN! aehfuaehufaeha:D valla kimsenin yapabilceği bişi yok yapabilcekleri tek şey kutlama yapmamaktı onuda zaten terör olaylarından dolayı yaptılar ki TV hiç izlemedim yeni kalktım nerdeyse ama bişi oldumu gece bilmiyorum ynai :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/101437/Yeni-yilda-tacizciler-isbasinda.html bu var şerefsizler
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 İşte ben olsam bunları direk sınırdışı, gitsinler Neverland'de peri mıncıklasınlar.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 istanbul artık istanbulda keko görmek istemiyoruz. polis, belediye, devlet duruma el koysun. istanbul bu amip lerden arınmalı artık istanbul yazıyor 01 Ocak 2008 Salı 19:04 Bak hislerime tercüman olmuş, aslan.
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bu canlılar için düşüncem küfürlerden ibaret..
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 İzledim. Allah belalarını versin ne diyebilirim.2 tane ağzına çakacak adam yok orda da.Sorsan hepsi delikanlı.
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yanlız çok sistemli çalışıyo gibiler ya çok enteresan,hayatlarında birbirlerini görmemiş bi sürü insan nerde kapanıp etrafın sarılması gerektiğini çözüyolar hepsi aynı anda saldırıyo falan içgüdüsel olarak o.çocuğuysa ondan olabilir
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Hayır bu kadar mı öküzlük olabilir yani.Hayvana bağırsan çeker gider bunlar neresinden zevk alıyorlar bu işten. Yani oksijen harcayan tipler.Al öldür hepsini arkana bile bakma.O kadar ucuz insanlar hey allam.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sosyokulturel dokumuz bozuk,evet kabul ediyorum ben bunu
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Geceleri süperkahraman kostümüyle çıkıp tipini beğenmediklerimi kolunu bacağını kesip orada bırakmak istediğim zamanlar oluyor bunları gördükçe.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ciddi ciddi bu şehrin hayvanlardan temizlenmesi gerekiyor.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Xaenin said: Geceleri süperkahraman kostümüyle çıkıp tipini beğenmediklerimi kolunu bacağını kesip orada bırakmak istediğim zamanlar oluyor bunları gördükçe. katana lazım katana..KAAATAAANAA !
rayka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 çok merak ediyorum aynısı ablalarına kardeşlerine yapıldığında nası bi tepki veriyo bu acaip organizmalar (insan diyemiyorum kendilerine özür dilerim)
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ShadowFury said: katana yetmez masamune lazım katana ideal masamune zevke kacar ;)
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 rayka said: çok merak ediyorum aynısı ablalarına kardeşlerine yapıldığında nası bi tepki veriyo bu acaip organizmalar (insan diyemiyorum kendilerine özür dilerim) o zaman da keser yapanı,sonra namus cinayeti der,evet ilginc
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 polis de olaylara bariz göz yumarak, ordaki şehir eşkiyaları kadar gösterdi ahlaksızlığını..
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Harbi bu ülkeyle ilişkimi kesmek istiyorum artık yeter. Bu kadar cahil ve bu cahilliği kendine kimlik edinmiş başka millet yok ya dünya'da. Dünya üzerinde sayılı VİRÜS halklardan biriyiz. İlk üçe kesin gireriz. Resmen zararlıyız ya. Utanıyorum bu heriflerden. Belediyelerde bu ameleleri Nişantaşına topluyor, hersene bu tablo yaşanmasına rağmen KİMSE DUR DEMİYOR, GÖRMEZDEN GELİYOR. YETER BE! Hayvanlar. Delirdim ya.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hayvanoğluhayvan şerefsizler ya.kardeişm türkiyenin içine mıcıyolar ondan sonra dotü poklu avrupa devletleri ülkemize laf ediyo.gerçi bende bıktım bu ülkede yaşamaktan tarihimiz büyük savaşımız falan olmasa bırak at ülkeyi cope.bu abazalar eğitimsizlik,gormemişlik ve polat alemdar yüzünden yapıyolar. fakat bişey diyicem ben taksimde 20 kişilik arkadaş grubum yanımda 10 tane turist kız varsa hayvan gibi ellemeye calışmam da gül gölge mini eteğiyle arabaya binmeye calışırken aradan elimi atarım.veya her hangi yarı cıplak ünlü.
Öne çıkan mesajlar