Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'in klasik sahneleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Haberlerde de görmüşsünüzdür.
Taksim meydan'da turist gruplarının etraflarını sarıp, turistlere her türlü sarkıntıyı yapıp, taciz etme artık geleneksel olarak yaşanıyor.

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Ya da birisi bunlara dur demeyecek mi?

Bence bu tamamen toplumda oluşan cinsel baskıdan ve cinselliğin kötü birşey olarak lanse edilmesinden kaynaklanıyor. Bir yandan cinselliğe tüh kaka diyorsun öbür yandan da televizyonlarda sanatçı bozuntularını yarı çıplak sahneye çıkartıyorsun.

Bir de tabi bunun eğitimle alakası var.
Mesaj tarihi:
İstanbul'a giriş-çıkış esnasında kalite kontrol yapacaksın, vize koyacaksın. Kalitesiz insan giremiycek, 30 yıl sonra bunu bütün Türkiye'ye uygulayacaksın, kalitesiz insanı sürgün edeceksin. Bu derece de radikalim evet.
Mesaj tarihi:
MAHMUT BAŞBAKAN! aehfuaehufaeha:D

valla kimsenin yapabilceği bişi yok yapabilcekleri tek şey kutlama yapmamaktı onuda zaten terör olaylarından dolayı yaptılar ki TV hiç izlemedim yeni kalktım nerdeyse ama bişi oldumu gece bilmiyorum ynai :D
Mesaj tarihi:
istanbul
artık istanbulda keko görmek istemiyoruz. polis, belediye, devlet duruma el koysun. istanbul bu amip lerden arınmalı artık
istanbul yazıyor 01 Ocak 2008 Salı 19:04

Bak hislerime tercüman olmuş, aslan.
Mesaj tarihi:
yanlız çok sistemli çalışıyo gibiler ya çok enteresan,hayatlarında birbirlerini görmemiş bi sürü insan nerde kapanıp etrafın sarılması gerektiğini çözüyolar hepsi aynı anda saldırıyo falan içgüdüsel olarak o.çocuğuysa ondan olabilir
Mesaj tarihi:
Hayır bu kadar mı öküzlük olabilir yani.Hayvana bağırsan çeker gider bunlar neresinden zevk alıyorlar bu işten. Yani oksijen harcayan tipler.Al öldür hepsini arkana bile bakma.O kadar ucuz insanlar hey allam.
Mesaj tarihi:
Geceleri süperkahraman kostümüyle çıkıp tipini beğenmediklerimi kolunu bacağını kesip orada bırakmak istediğim zamanlar oluyor bunları gördükçe.
Mesaj tarihi:
çok merak ediyorum aynısı ablalarına kardeşlerine yapıldığında nası bi tepki veriyo bu acaip organizmalar (insan diyemiyorum kendilerine özür dilerim)
Mesaj tarihi:
rayka said:
çok merak ediyorum aynısı ablalarına kardeşlerine yapıldığında nası bi tepki veriyo bu acaip organizmalar (insan diyemiyorum kendilerine özür dilerim)

o zaman da keser yapanı,sonra namus cinayeti der,evet ilginc
Mesaj tarihi:
Harbi bu ülkeyle ilişkimi kesmek istiyorum artık yeter. Bu kadar cahil ve bu cahilliği kendine kimlik edinmiş başka millet yok ya dünya'da. Dünya üzerinde sayılı VİRÜS halklardan biriyiz. İlk üçe kesin gireriz. Resmen zararlıyız ya. Utanıyorum bu heriflerden.

Belediyelerde bu ameleleri Nişantaşına topluyor, hersene bu tablo yaşanmasına rağmen KİMSE DUR DEMİYOR, GÖRMEZDEN GELİYOR. YETER BE! Hayvanlar.

Delirdim ya.
Mesaj tarihi:
hayvanoğluhayvan şerefsizler ya.kardeişm türkiyenin içine mıcıyolar ondan sonra dotü poklu avrupa devletleri ülkemize laf ediyo.gerçi bende bıktım bu ülkede yaşamaktan tarihimiz büyük savaşımız falan olmasa bırak at ülkeyi cope.bu abazalar eğitimsizlik,gormemişlik ve polat alemdar yüzünden yapıyolar.

fakat bişey diyicem ben taksimde 20 kişilik arkadaş grubum yanımda 10 tane turist kız varsa hayvan gibi ellemeye calışmam da gül gölge mini eteğiyle arabaya binmeye calışırken aradan elimi atarım.veya her hangi yarı cıplak ünlü.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...