venom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Böyle Almanlarla da oynayabileceğim güzel bir oyun biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 red alert xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 company of heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Blitzkrieg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Blitzkrieg Anthology ile CoH'a sahibim,Red Alert'ı ters-yüz ettim oynaya oynaya.Yine de teşekkürler öneriler için.Başka başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 HoI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 HoI'a da sahibim ama.Bu yüzden zaten daha fazla WWII oyunu istiyorum = edit: Battlefield Anthology,IL-2 Sturmovik falan da var,başka başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 HoI 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 O da var ama.. Hearts of Iron Anthology de hepsi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Axis&Allies diye bir strateji oynamıştım bir aragerçi COH'u oynamışsan bu oyundan haz almışsın nitekim çakma bir strateji oyunu. Ama dene istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Axis and Allies bir board gamein bilgisayar versiyonu. Bir board gamei olarak bakarsan oyuna super elenceli ve detayli ama bir bilgisayar oynu olarak bu ne lan dersin o nedenle onermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Axis&Allies de var arkadaşlar 3CD korsan halde =) Severek oynayıp bitirdim.Map editorunun hastasıyımdır ayrıca..Başka başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 CoH : Opposing Fronts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Orjinalini bile gttim aldım o derece iyi COH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Var o kadar oyun daha ne istiyon allah allah. hepsini almışsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 almanları oynayabileceğin oyun istemişsin ki yapılan ww2 oyunlarının %99'unun almanların savaştaki ezeli düşmanları tarafından üretildiğini düşünürsek seçeneklerin son derece kısıtlı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sabahtan aksama kadar CoH oynayabilirsin orjinal multiplayer. En azından ben oynayabilirim :P Hem almanlar da var ve gayet de saglamlar. Bu da yeter diye dusunuyorum yapılmıs en iyi iki ww2 oyunundan biri (digeri de HoI serisi). Baska baska oyun arıyosan yok yani piyasad oyle hepsi soylendi blitzkrieg'den axis&allied'a CoD, CoH, Battlefield vs vs. Benim hatırladıgım bi de sniper elite diye bi oyun vardı ama onu oynayacagına battlefield oyna CoD oyna daha iyi. Hmm bak Red Orchestra var dogu cephesinde gecen baya gercekci bi multiplayer FPS oyunu. Superdir, herseyi 100% gercektir bayagı da zevklidir ama tek olayı multiplayer FPS ne kadar acar bilemem :P Steam'de satılıyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Close Combat oyna, oynadığım en iyi WWII oyunu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Close Combat ve Red Orchestra: Ostfront 41-45 çok güzel oyunlar gibi görünüyor,teşekkür ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar