ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Evet 2007'nin belki de son polemiğini başlatacak haber. Yada 2007'nin son kilitlenecek başlığı... Almanya'da aşırı sağcı bir siyasi parti, Türk erkeklerin Alman sarışınları taciz ettiği gerekçesiyle sarışınları koruma kampanyası düzenledi... Partinin milletvekili adayı, "Kendi kadınları kapalı bizimkilere sulanıyorlar" yorumunu yaptı... Almanya'nın aşırı sağcı partisi Republikaner (Cumhuriyetçi Parti)'nin gençlik kolları tarafından organize edilen seçim kampanyasında, Alman sarışın kızlarının özellikle Türk ve Arap erkekler tarafından taciz edildiği belirtilerek, "Ali bana sulanma!" kampanyası başlatıldı. Sarışın bir kadının fotoğrafının üzerine "Macht mir nicht an Ali" (bana sulanma) yazılı afişler kullanan parti, Alman sarışınların Türk erkeklerinin tehdidinde olduğunu savundu! SARIŞINLARIMIZIN PEŞİNDE Partinin resmi yayın organı olan ‘'Zeit für Protest'' (Protesto Zamanı) adlı gazetenin son sayısında, bu afişin ve kampanyanın nedeni de anlatılıyor. Gazeteye göre, Almanya'da sarışın Alman genç kızlar son zamanlarda Türk ve Arap kökenli Müslüman erkeklerinin yoğun tacizine maruz kaldı. Habere göre, Türk ve Araplar, caddede, diskoda gördükleri hemen her yerde Alman sarışınlarına sulanıyorlar. Sarışınların tehlike altında olduğunu belirten haberde, "bu kampanya ile tacize uğrayan sarışınlara yardım edilmek amacında olunduğu" ifade edildi. KENDİLERİNİNKİ KAPALI Cumhuriyetçi partinin Frankfurt Milletvekili adayı Matthias Otmar (37), gazeteye yaptığı açıklamada ise şu yorumu yaptı: "Kadınlarının büyük bir çoğunluğunu dört duvar arasına hapseden, peçe, türban ya da kara çarşaf ile saklayan ve yanında erkek olmadan sokağa çıkarmanyalar, hiç utanmadan Alman kadınlarının kızlarının peşine düşüyorlar. Bu davranışlara hoşgörü gösterilemez ve kabul edilemez." Afişte ise, "Kendimi hoşgörüsüz kadın düşmanı İslam dinine karşı koruyorum, Almanya'da zorla evliliğe ve namus cinayetine yer yok. İmza: Sizin Sophie..." yazıyor. RESİMALTI Sarışın bir Alman kızının kullanıldığı afişte, "Ali bana sulanma!" sloganı yer aldı. Afişin en altında ise Cumhuriyetçi gençliğin ibaresi var. Habertürk http://www.medyafaresi.com/?hid=9934&cid=5
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Valla adam dogru demis ama haha
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Irkçılık konusunda artık son demlerini yaşıyor bu Avrupa "medenileri". Umarım ABD'nin çöküşünde bir tokat da bunlar yemez.
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sanada sulanırım hepsinede sulanırım =) olmadı gocanıda onuda bizim hasana veririz sfdfadfsa hasan nasılsa bilir işini =)
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 veliler üstüne alıp sulanmaya devam ederler... şaka bir yana yorum yok bu habere 2 açıdan da.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Almanya'ya giden herkes "valla ben bile milletimden bi tiksindim" diyor, haklı adamlar. Neler görüyorlardır bi de onu düşünün.
malik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 genelleme ha =) vay almancı vaay. sizin oğullarınıza da terbiye eğitmiyorsunuz yazın yazlığımın önünde içmesini bilmeyip aptal aptal bağırıyorlar .siz edepsiniz oğullarınız da öyle diyelim bizde hı. sinirlendim bak aehae.
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Almanya razien gibilerin spawn noktasi halinde suanda. Soylediklerinde dogruluk payi var adamin.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 dogrus soylemisler kapatip kapatip yanliz birakiyorlar
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 akıllı alaman erkekleri de o kapalı kalıp unutulmus turk kadınlarına sulanıyor. denge yeniden saglanıyor.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bu razienler yüzünden almanya ya gidince kendimi Konstantin diye tanıtacağım
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ahaha afiş süpermiş, kız poposunu dönmüş ali naapsın
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 adamlar afişteki hatun resmine rep vermişler?
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ya bıraksın bu işleri Hans'lar. Nüfusları düşüyor adamların, biraz ilgi göstersinler kadınlarına. Hans kıymetini bilmezse, Hasan bilir elbet.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 lol o değil de "kendilerininki kapalı" nedir ya, böyle mantık mı olur arkadaş, çeviri hatası vardır orada umarım yoksa almanya harbi sakata gidiyor türküyle almanıyla =P zira adamın derdi karısına kızına olur olmaz sulanılması değil, kendisinin kapalı türk kızlarına sulanamıyor olması gibi olmuş o ifadeyle ahah bir de ciddi yorum yaparsam, katılmamak zor afişi hazırlayanlara. fransada yaşıyorum, pariste türklerden çok değil ama araplardan inanılmaz çekiyorum, karımla ailece çekiyoruz hatta, elin fransızı almanı ne yapsın üstüne bir iki hafta önce bir türk bir yunanlı iki tane 20lik genç, metroda yaşlı alman amcanın tekini "metro istasyonunda sigara içtikleri için kendilerini azarladığından" dövüp öldürmek suretiyle türk yunan dostluğuna güzel bir örnek teşkil ettiler, bu ara gaza gelmiş durumdadır almanlar konuyla ilgili sanırım ama uzağım
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 1. haklılar -bir dereceye kadar ülkemize bakmak bunun için yeterli- 2. bu söylemde bulunan partinin bir mhp veya akp den farkı olmadıgı için pek tınlamayın.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 pekaziz said: Irkçılık konusunda artık son demlerini yaşıyor bu Avrupa "medenileri". Umarım ABD'nin çöküşünde bir tokat da bunlar yemez. e bizim Türk "medenileri" neler neler yapıyor bir düşün hele.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Penthesilea said: Valla adam dogru demis ama haha bencede haklılar :D
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bone said: pekaziz said: Irkçılık konusunda artık son demlerini yaşıyor bu Avrupa "medenileri". Umarım ABD'nin çöküşünde bir tokat da bunlar yemez. e bizim Türk "medenileri" neler neler yapıyor bir düşün hele. İyi de abi onları da eleştiriyoruz zaten, sütten çıkmış ak kaşık değiliz nitekim.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ya bu Almanlar ne ibiş millet ya kızları buraya gelince Türk erkeklerine vermek için yarışıyorlar bunu neden sölemiyorlar.Neden ibişler çünkü.
Öne çıkan mesajlar