Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlocklar

Stblack

Öne çıkan mesajlar

Acikta durup da heal cast etmeye calisan, Warlock'lu takima karsi felhunteri kesmeden oynayan, pillar-positioning bilmeyen, kiting bilmeyen, `kacmayi` bilmeden arena yapmaya calisan herkesi ezer Warlock 2 v 2'de.
Ama bunlara yetemeyenler zaten konumuz olmamali.
High-end PVP'de Warlock np.
End.
Sosyal ağlarda paylaş

@absolut
1 senedir oynuorum.. yorum yapıorum çünki burası maşallah ağlama duvarını geçti. Mantıklı olun o zaman açın bi lock sizde akın. Ha açtım ama akamıorum diosanız o sizden kaynaklanıyor.Kasmaya üşeniorum diosanız kaderinize razı olun. OP die de çığırmayın buralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Uslubunu değiş bizim sana karşı kullandığımız uslubda kal.
Class'ı oynamamışsın herhangi bir oyun sonu pvp tecrüben yok ama maaşallah delete wow felan küstahlık diz boyu..
Okul arkadaşlarına konuşmuyorsun kuzum forumun belirli birseviyesi var ve pek tabi bizler bunu korumak istiyoruz.

Oynuyan oynuyor gibi bi mantıkmı var yahu Warlock'um ben zaten gladyator titlemide aldim gearımda var ama senin akma diye tabir ettiğin şeyle karşılaşmadim BC geldiğinden beri.
Sosyal ağlarda paylaş

uslubum bu benm beğenmeyen yazmasın. kaldı ki forum kuralları dışında bişi sölemedim.

akmak kelimesini lock akıyor gibi konusanlar için söledim akıyorum demedim.
istediğim tarzda konusur ve ne istersem sölerim forum kuralları içerisinde.
yapılacak 2 şey var dedim eğer bu kadar op sak. lock açın. açmıyosanız kasmıosanız ağlamayın.

eski türk filmlerinde deiliz ''kuzum''
Sosyal ağlarda paylaş

ben saldırgan bi tavır içersinde yada kötü içerik barındıran bi yazı yazmadım yazdıklarıma bakarsan. sayfalarca lock op die gezinen insanlar sayesinde yazıorum ben bu yazıları. Kaldı ki açıklıoruz nasıl olmadığını yada karşı takımlarında çok iyi oldugunu. Hala op die geziniosa birileri o zaman açsın bi lock dedim. Açmıosa da ağlama duvarı deil burası forum. Eğer yazdığım şeylerin içeriğinde herhangi bir hakaret yada saldırganlık bulursanız banlayın tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

@lorrotar

sayfalarca ne yazmışım bi oku :) ben OP yada milletin ağzını kırar demedim. OP deil, classını güzel oynayan keser dedim ki hala diorum. millet hala en op class die yazıyor bende orda Lock > wow dedim. Biraz okuyun. Saatlerdir classlar arsında dengenin oldugunu bazı classların bazılarına yenilebileceğini anlatıoruz şurda. Ben Undead rogue kesemiorum diorum onuda mı görmedin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Test serverinda full S2 setli bir lock açtım. Daha önce hiç warlock ile oynamamıştım. AV de PvP yaparken Feral druid ve frost mage bana saldırdı. İkisinide kestim. Benin HP hala %60 lardaydı. Belki onlarda benim gibi acemi olabilir. Ama bende ilk kez oynuyorum lockla . sonuçta eşit sayılır. ama 1 vs 2 :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya gazetecilik yapıyodum of mesajlarım silindi =(

ufak bi yere göre cevap veriyodum.veya orayı kesip konuşuyodum işte.sizde hiçbişeyden anlamıyonuz =(

warlock > wow değil abi class arası dengesizlik filan da yok.döven döver warlock yetenek meselesi.gelin beni izleyin bak çok yetenekliyim o konuda püf noktaları var ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Baska classlar misal %50-%60 kazanirken warlocklar %80 kazaniyorsa buna OP denir, illa 100% olmasi gerekmiyor. "Ben de uzun boylu siyah sacli undead ve 550 agility uzeri roglarda problem yasiyorum biraz yav" diye savunma mu olur :)

Sirf warlocklar dengesiz diye de herkes warlock acacak veya oyunu birakacak degil, herkes "hadi en guclusunu acip adam keselim" diye girmiyor oyuna. Cocukca argumanlar bunlar, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ondan bahsediorum her class ın bazı noktaları var ve bilinirse gayet de iyi oynanabilir. Ben lock konusunda uzmanım yada dier konuları çok çok iyi biliorum demiorum. İşte bu yuzdendir ki undead rogue kesebilen lock a saygı duyarım. Ama undead rogue da beni kesio die OP demem.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Baska classlar misal %50-%60 kazanirken warlocklar %80 kazaniyorsa buna OP denir, illa 100% olmasi gerekmiyor. "Ben de uzun boylu siyah sacli undead ve 550 agility uzeri roglarda problem yasiyorum biraz yav" diye savunma mu olur :)

Sirf warlocklar dengesiz diye de herkes warlock acacak veya oyunu birakacak degil, herkes "hadi en guclusunu acip adam keselim" diye girmiyor oyuna. Cocukca argumanlar bunlar, kusura bakma.

Lock u çok iyi oynamasını bilen son patchden sonra evet %80 kazanabilir. Ama bunlar sayılı. Kaldı ki senelrce OP denildi ki buna zamanında bende katılıodum hayvandı locklar. Ama şu an öle deil diyorum.

Çocukça argumandan ziyade kendi fikrimdir. Eğer senelerce bi class a OP deniliosa ve benm fikrim bu yöndeyse açarm o karakterden bitane. Gördüğüm kadarı ile sende OP diyorsun locklara. Warrior-Druid 2lisi nedir onu konusmak lazım. 1v1 de lock OP diosak bu oyunun içerisinde yeri olmayan bir olay. Arenada neden warrior-druid comboları bu kadar fazla. neyse uzatmak niyetinde deilim dediğim gibi LOCK OP. Herkes rahatlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...