Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlocklar

Stblack

Öne çıkan mesajlar

Lock'un imbalıgını inkar edenleri ilkez patide goruyorum, tanıdıgım bütün pvp lockları direk itiraf ediyor imbalıklarını. Benim 70 warriorım da var, o da full epix, eşit gearlı bir lock bana hiç fear gömmediği halde outdps ediyor. Hit olarak gidio 500 vuruyorum. Karşımdaki adam s3 dizmiş tip falan da değil.

Ayrıca lock arenada skill istiyorsa, yazsana suraya bana skill namına yaptıklarını nithlahak.

Benim 5v5 takımımda da var lock. Locka imba deyince verdiginiz "arenada öyle yürümüyor" cevapları son derece kolpa yani, hayatımız locklarla yanyana geçiyor. Ben 3v3'te rank 4'ü yanımda lockla vurdum s2 bitiminde, her haltına kadar biliyorum ne yapması gerektigini ve ne yaptıgını. Imba değil skill gerektiriyor gibi bir tezin varsa ne yapıyor locklar skill namına anlat şuraya, görelim neymiş.

Madem olay sadece ve sadece arena, bir class locku indirmek için bütün CDlerini locka mı saklamak zorunda, o da ayrı bir komedi. CDnizde yok yani sizin. Tek zorlayan ar/prep rogueların inanılmaz düz nuke damageıydı, o da bam gitti. Meydanlar sizin hocam. Felhunterın oyun boyunca senden çok iş beceriyor passive olarak kusura bakma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhun ac arena ladderlari. 2 v 2 icin Top10'larda kac Warrior, kac Rogue, kac Warlock var bak bakalim...
Bir de kac Druid var ona bak.
Lock OP?
LOL
Belki 2x DPS Setuplara karsi rahatlik saglayabilir bir Warrior'a gore ama Druid/Rogue, Druid/Warrior'larin hepsine kaybede kaybede tikanir kalir bir yerde.

dipnot : felhunter olumsuz degil. oldurun.
Sosyal ağlarda paylaş

Druid de istiyor ki nerf. o kadar mobile bir sınıf ki manası bitmeden öldüremiyorsun, 2v2'da utanmadan kaçıp mana da dolduruyorlar honor suyuyla, korkunç yani. Şu an warrior/rogue + druid'in çok iş yapma sebebi yine lock.

Ayrıca tekrar ediyorum, druid bir healer, bir 1v1 sınıfı da değil. Ve druidi en rahat indiren yine lock. Druidlerde bu mobility oldukça çok uzun süre gider bu. Bir zahmet bir setupı da indirmesin lock/priestler.
Sosyal ağlarda paylaş

Lock'a inen Druid'in yanindaki Warrior/Rogue hemen silsin karakterini. O pet dediginiz sey 2 cyclone suresinde oluyor iyi bir Warrior/Rogue tarafindan. Druid'e Lock napcak? Drain yiyen Druid mi var? Birakin lutfen...
Top 10 %75 Druid/Warrior 2 v 2'de. Gelmis OP Lock diye agliyorsunuz.
Evet low ratinglerde Warlock iyi is yapiyor. Yukari ciktikca etkisi azaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yav arkadasım bak hala skill gerekmez dio o zmn butun locklar 2000+ olsun bu oyunda hey allahım ya.e hadi o zmn bana magein skill gerektiren bir kac hareketini soylede orenelim oyunu biraz bi counterspell atar 8 saniye cok skill istio gercekten karsıdakini kitlemek icin cok garipsiniz valla.senin skill skill die kıvrandıgın sey lvl 60ta kaldı o gunler coktan gecti herkes artık omurilige baglamıs oynuo tek basına skill die bisi kalmadı takım icinde takıma ayak uydurabilmek skilldir.ben kimseye kimsenin oyununu gormeden l2play senin oyunun skill gerektirmez demem.dusunsene adamı daha 1 kere izlememissin skill yok sende dion lol.ayrıca burda kimse warlocklar cok kotu durumda vay anam vay die acındırma senaryolarına girmio sadece sizin o abarttıgınız god mode da deil onu anlatmaya calısıoruz.mageleride biliom cift trinket acıldıgı zamanlar ama o zmnlar hala warlocklara op deniodu hala warlocklara op denio.su at gozluklerinizi cıkarın da bi nolur tarafsız elestiri yapmaya calısın ve evet tekrar soluyorum bir warrior esit sartlarda warlocku kesemiosa gitsin oyunu bıraksın bir warlock olarak diyorum bunu.hayır kesebilmeleri icin mortal strikeın drain life ustundeki etkisini de duzeltti blizz daha naapsınlar kesmeniz icin sanki shield takıp plate giyio warlocklar abartmayın
Sosyal ağlarda paylaş

bu ağlayan arkadşlar açsınla warlock kassınlar bare.. yada karakter alsınlar ne biliim. Ağlama duvarını geçti burası. Bu kadar OP bi karaktersek açın sizde bitane.. arada girin kasın. 70 olun sizde akın o zaman. Hiç olmazsa aklı selim konusmaya baslarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhun said:
Lock'un imbalıgını inkar edenleri ilkez patide goruyorum, tanıdıgım bütün pvp lockları direk itiraf ediyor imbalıklarını. Benim 70 warriorım da var, o da full epix, eşit gearlı bir lock bana hiç fear gömmediği halde outdps ediyor. Hit olarak gidio 500 vuruyorum. Karşımdaki adam s3 dizmiş tip falan da değil.

Abi bu nasıl bir tezdir.Locklar op diosun cünkü warriorumla 500 hitliorum.Su anda her türlü 2v2 yi warrior/druid domine edio senin tezin locklar imba.Neden warriorlar imba demiyorsun.Cünkü mage oynuorsun warriorları joystick le bile döversin.Locklar 2v2 de mükemmel ve op bi class kabul ediyorum.3v3 ve 5v5 de bu ortadan kalkıo.Setupa göre el sallarsın.Eger adamda timing namına bir sey yoksa degil lock şah ver rezil eder...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda burda yine 11 sayfada bahsedilen ''imbalık'' dönüp dolaşıp druid'e gelmiş, druid warrior combolarında warrior'ın lock combolarını kesebilmesinin tek cevabı allahın belası ''HOT'' tur, bu kadar basit, ama druidin cyclone'u var o su var bu su var yok, yok abicim, healing over time major avantaj, ne oldu petin silence'i , ne oldu mage in silence'i, ne oldu o imba cc classlarına, tüm interruptlar bitene kadar warriorda öküz gibi heal tickliyor zaten. Peki şimdi dogru duzgun arena yapan lock arkadaslara soruyorum, veya mageler, veya roguelar, siz paladin warrior geldiginde, paladin e kaç heal attırıyorsunuz, veya shaman geldiginde kaç heal atabiliyor, simdi burda siz en güclü takım kombinasyonundan bahsediyorsunuz, o zaman hep onlar gelio size, sizde 1200lerde sürünüyorsunuz. S1 den beri paladin warrior 2v2 yapıorum, sinir hastası oldum ama hiç özürlü druidlerle oynamak istemedim, arkadasimla oynamak istedim, dengesizligin farkındayız artık, bagırıp cagiriyoruz paladin 9-4-3 seklinde giden lock fearini yediginde veya onlarla diminishing paylasmayan howl u yediginde ama aglamıyoruz artık, her türlü zorluga ragmende s3 te 2000 e yaklasıyoruz. Hiçbir zaman pure balance olmayacak o yüzden imbalık konusu gereksiz bir konu, blue poster'ında dedigi gibi, when you whine more about warlocks, we buff them more. Hepinize yeni yılda iyi oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu çok enteresan. Bütün pvp 2v2'ya bagladın. Locklu setuplar artık OP değil, çünkü warrior/druid ve rogue/druid var. Ha ama 1v1'e kalınca ne oluyor? Druidin imba bir healer olması, warriorlar birleşince 2v2da döktürmesi warrior'ı imba mı yapar? Eğer gerçek pvp sadece arenaysa en dengeli pvp 5v5. Yani konunun druidlerle ne alakası var, bu resto druidler warlock kesebiliyor, haberimiz mi yok?

Yani bir classın OP oluşu tartışılırken gidip 2v2 ladderını göstermek enteresan, en dengesiz kısmı çünkü arenaın. Yani ne zaman patide bir warlock muhabbeti dönse iki tane lock çıkıp "Ah şu druidler, warriorlarla 2v2'yu domine ettiler" deyip bütün konuyu druidlere çeviriyorlar. Abes yani.

Warlock'un tek yenilebilitesi olan class rogue'du, ki bu rogueun ar/prep gibi imba bir speci sonucu olan birşey, ve önümüzdeki patch le kaldırılıyor. O zaman rakip de kalmıyor artık, ne diyecek pati locklarımız gerçekten meraklıyım. Ama 2v2'yu domine edemiyoruz biz?
Sosyal ağlarda paylaş

keldron said:
warriorumla 500 hitliorum.

Set olarak aliminyum folyo silah olarakda alıştırma sopası kullanılıyor heral :>

said:
paladin 9-4-3 seklinde giden lock fearini yediginde veya onlarla diminishing paylasmayan howl u yediginde ama aglamıyoruz artık,

:o ?

Warlock özellikle itemli lock OP değildi Pre-BC'de direk "köpek" ediyordu 790 dmg im vardi(Saphiron trinketi olmadiği halde top 15deydi Europede spelldmg olarak) corruptionum 900~ civari tickliyordu warriorlara t3 bonusu yüzünden e o zaman casterlerin hp ortalamasi 3-3.5k melelerin 4-4.5k idi sonuc olarak shadowbolt shadowburn dediğin adam direk ölüordu yada corruption attiğin warrior rogue heal almazsa direk ölüyordu pot felanda kurtarmiyordu çok isterseniz bi kaç parca scene koyayim pre-bc den 6-8k soulfireler 5-6k shadowboltlar onu bırak felguard bile blackbook açıldığında 1.5 ila 1.7k arasi critliyordu cloth kullananlara :D
amma velakin Bc ile SACRI+SF speclemem gerekior ayni dmglari verebilmek için dot olarak yanına bile yaklaşamiyorum eski dot ticklerinin..üstelik çok daha fazla spelldmg'ım büyülerin yeni rankları gelmiş olduğu halde herkezin canin'ın 2-3 hattta 4 kat arttiğini ve resillliance faktörünü koymuyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock team finale kaldı. Belki de birinci olan takım daha iyi oynuyordur? =P

WoW tabii ki 1v1 oyunu değil, ama sadece arena da değil. Pvp yapan kimse bir classın istisnasız bütün classları domine etmesinden hoşlanmaz. Açık konuşayım, benim ve etrafımdaki pvpciler lock'lara alıştılar. İnsanları huzursuz eden çoğu lockun kabul etmesine rağmen aradan "Lock imba değil" diye çıkan playerlar. Yoksa kimse 24/7 lock whine'ı duymak istemez, 3 sezondur 1v1'de indirilmiyor, 3 sezon QQ yapmak herkesi bayar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani merak ediyorum locklar imba diyorsunuz da rogue/warrior bizi neden ezip geçiyor ? Ben size karşılaşmalarımı anlatim.Rogue saldırır hadi bir iki dot gömersin.En az 5 saniye stunsundur tam stun bittiği an cloak of shadow açarlar dotlarımda ekmek olur , bir 5 saniye daha hiçbirşey yapamam zaten bu arada canım yarıdan fazla gitmiş olur can havliyle coil atarım dotları dizmeye başlarım ondan sonra fear atarım trinket kullanır yine dalar drain life yaptırmaz kick yerim sonuçta yatarım benim verdiğim damagede sadece ilk başta cloak of shadow açılıncaya kadar ve coil attıktan sonra dizdiğim dotlarımkidir.Sizce bunlarla rogue ölür. mü ? Elbette hayır
Warriorlar ayrı bir komedi zaten adam charge atar hamstringi gömer sen coil atarsın dot dizersin birazcıkta uzaklaşırsın karşılığında intercrept yersin ee adam zaten fear immune drain lifeda nerf yedi bu mu overpowerlık ? Söyleyin napim shadowbolt mu cast edim adam dibimie köpek gibi yapışmışken ?Artık Hunterlarda bizi almaya başladı ee ? Amma overpower mışızda haberimiz yokmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

memme said:
Artık Hunterlarda bizi almaya başladı ee ?

Bu lockların durumunu özetliyor, lock oynayan playerlar kendilerinin yenilmez olması gerektiğini düşünmeye başlamış böyle op bir classla oynarken xD . Rogue çatır çatır stun atıyor diyorsunuz da, yeni sistemle deli gibi resist atıyorsunuz o stunlara ks'ye trinket basabilme lüksünüz var 20sn cdli ve en uzun stun effectimiz. Tamam bizim için lock kesmek kolay bir şey demiyorum ama eğer demonology'yi köklerseniz bizi de kesebiliyorsunuz zorlanmadan. Kaldı ki warrior kesip kesememek tamamen yetenek meselesi locklar için bence, iki class'ın da şansı eşit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...