Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi


Luinir

Öne çıkan mesajlar

Bölüme biraz baktım fakat beko basketbol ligi topiği göremedim. bazı maçlar için arada topic açılmış. artık bu topicte tartışalım türkiye ligini.

saat 18.00 da fenerbahçe ülker - türk telekom maçı var. ntv canlı yayınlayacak maçı. iki takım içinde çok kritik bir maç olacak. telekomda wright sakat. fenerde ibo semih yok. telekomda khalid el-amin disiplin cezası almıştı hafta içi ve oynatılmadı. bu maçta durumu belirsiz.

ayrıca şu anda lig lideri galatasaray-oyak renault maçı var ama ntv maalesef canlı yayınlamadı maçı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray 76-57 oyak renault

bu galibiyetle ilk yarıyı lider kapatmamız kesinleşti. son maçta efeside yenersek puan farkını açmış olacağız. takım gayet iyi. 57 sayı yemişiz, baya iyi savunma yaptık demek. zaten 3.periyodda 10 sayıyı geçemediler. owens 24 sayı 10 ribaund, gaines 17 sayı 10 ribaund, dee brown 7 sayı 5 asist, robert hite 6 sayı 2 ribaund. owens ve gaines koparmış maçı. hüseyinde 11 sayı ile türk oyunculardan en iyi katkıda bulunan isim olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe ülker telekomu 99-93 mağlup etti. preldzic 18 sayı ile coştu. telekomda el amin 32 sayı attı ama yetmedi. telekomda wrightin sakatlığının büyük sorun olduğu gözüküyor. 3 maç arka arkaya kaybettiler onun yokluğunda. tanjevicde akıllanmış olsa gerek vidmarı çok az oynattı. zaten gene oynadığı sürede vidmar show izledik, 2 hücumda 1 blok yedi bir de top kaybı yattı. sanırım bir de hücum faul yapmıştı. bu adamın basketbol oynaması tam bir skandal. heleki böyle bir takımda. fenerbahçe ülker bu maçı kazandı ama daha iyi olması gerekiyor. çok dış şutlara bağlı bir takım, pota altında etkisiz gözüküyor. son periyodun sonları da komedi oldu. tek pasta iki takımda ard arda sayılar attı. telekomunda yeni aldığı yabancı çok kötü. hiç birşey yapamadı aldığı sürede sıfırdı. telekomun eski ritmini yakalaması lazım. wrightin sakatladığı çok önemli zamana geldi. galatasaray c.c maçının yarısı, kepez maçı ve fenerbahçe ülker maçları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Preldzic geldiğinden beri şutlarını bayağı geliştirmiş anlaşılan o ama vidmar sürekli geriye gidiyor bence preldzic üzerinde durulursa iyi birşeyler olur o çocuktan.

Dün bir daha anlaşıldı ki Semih'siz olmuyor.Semih'in gelmesini dört gözle bekliyoruz o zaman daha iyi olur FenerbahçeÜlker.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

G.Saray'da Hüseyin Beşok şoku!

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nda, Oyak Renault'a karşı yapılan maçta sakatlanan Hüseyin Beşok'tan kötü haber geldi.

Hüseyin Beşok'un bugün yapılan kontrollerinde, sağ kaburgasında çatlak tespit edildiği açıklandı. Maç sonrasında tedavisine hemen başlanan Hüseyin Beşok'un, iki hafta süreyle takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

Efes maçında gg olucaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, İbrahim Kutluay'ın PAOK'a transferinin ardından, ABD'li oyuncu Tarance Kinsey'i renklerine kattı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe Ülker forması giyecek olan Tarance Kinsey, hafta başında İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

NBA Ligi takımlarından Memphis Grizzlies'te forma giyen Kinsey, 21 Mart 1984 doğumlu ve 1.98 metre boyunda.

Güney Carolina Koleji'nden draft edilen ABD'li basketbolcu, NBA'de 48 maçta 7.7 sayı, 2 ribaunt ortalamalarıyla oynadı. NBA'de kariyerinin en yüksek rakamına ise Atlanta Hawks maçında 12 sayıyla ulaştı.

Resmi Sitede Haber Hem de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Efes çok önemli eksiklerine rağmen basketbol dersi verdi gs a..

Efes ders vermedi, biz çok kötü oynadık. Gerçek Galatasaray gibi oynasaydık bu Efes'i süpürürdük ama takımda herkes çok kötüydü maalesef, Hüseyin'in yokluğu da etkiledi. Özellikle Owens inanılmaz kötüydü, çok iyi attığı 2 sayı dışlardan sayı bulamadı doğru düzgün. Neyse hiç önemi yok, gene de sonuna kadar mücadele verdiler. 3 mağlubiyet ile ligin zirvesinde hala biziz. Bu takım Beşiktaş ve Telekom'la baş başa oynayıp yendi, Fenerbahçe'yi daha üstün oynayıp yendi. 4 tane şampiyonluk rakibinin 3 ünü mağlup etmek gayet iyi. Ama sayı farkını daha az tutsak play-offlar için daha iyi olacaktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...