Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya uzun süredir bukadar kötü deildi boku çıktı son birkaç gündür , bu aralar kabloları pek sevdi galiba balıklar :D haberi olan varmı böyle genel çaplı sorundan ?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet aynen öyle derler o yüzden aramadım bile. önceki seferlerde öyle bi yıldırmışlar ki korktum aramaya.

wow dışında 1-2 yerde daha sorun var. onun dışında her yer gayet iyi çalışıyor. hatta torrentten 450k ile dload da ediyorum. zaten bunları duyduklarında "e bizi niye arıyorsunuz o zaman" gibi saçma sapan sorularla karşılaşabiliyorum.

yine de bi aramak lazım. routinglerle falan ilgili bi sorun olabilir.
Mesaj tarihi:
Böyle değişik bi şekilde sorunu anlatmak lazım. Yurt dışı çıkış ms im niye yüksek falan desek...

Ulan ne garip ya. Koca bi şirketi arayamıyoruz nasıl olsa aptallar anlamazlar diye...
Mesaj tarihi:
Arıyorum kablonet 'i , internetim çok yavaş diyorum. Anlatıorum derdimi vs ..

Karşıda sığır ne dese beğenirsiniz ?

"Ama şuan internete bağlısınız"

Evet ya ben bunu neden fark edemedim , internete bağlıyım. Yeter.. Çıkıyım ben dışarı artık. Nasıl olsa modem bağlı internete. Ben bunun için para veriyorum zaten.
Mesaj tarihi:
Yokmu beyler bir çözüme ulaşan , düzelen vs ?

Tek başına ıssız bir yere gidiyorum , 70-100 ms . Fakat 3-4 kişi yanyana geldimi başlıyor ms yükselmeye. son 2 gündür böyle. Daily yapayım diyorum. Dungeona girince dc oluyorum.

Repair yaptım , wtf , cache herseyi sildim. Ama gene aynı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...