Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Dün geceden beri 350 msin altını görebilen var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linaewen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Son bikac gundur sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ciprian said: Dün geceden beri 350 msin altını görebilen var mı? :P sabah 6'da yattım güzeldi, öğlen uyandım o zamandan beri rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bana uyu diyeni kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Vay be eskiden nasıl oynuyormuşuz 400-500 latency ile şimdi 150 filan olunca zırlamaya başlıyorum ben çok nankörüz ya asdasdwq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ya uzun süredir bukadar kötü deildi boku çıktı son birkaç gündür , bu aralar kabloları pek sevdi galiba balıklar :D haberi olan varmı böyle genel çaplı sorundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 gercekten felaket iki gundur. Normalde hep 90 ms, ama iki gundur oyuna girdigim gibi 500ms bi 10-15 dakika sonra 3000-4000ms oluyor resmen donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Lag düşürmek için güncel kullanılan yollar neler? İşe yarayan bişeyler var mı? (100'ün altına düşer mi mesela :) ) 2008 Yf topic'inden başka bulamadım da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yf hala gayet güzel çalışıyor isviçre serverları kullanıyorum ben 120 ms civarı gayette stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Lightbringer 700-1000 ms arası gidip geliyo bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nette bir sorun yok ama devamlı spikelar giriyor sonunda da düşüyorum wowdan çıldırıcam arada bir oynuyorum onunda zevkini çıkaramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi çıldırıcam deli bir spikea giriyorum ama chat çalışıyor yinede dc oluyorum bu nedir ya allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Server'a bağlanıyorum ve 10 sn sonra DC oluyorum. Istanbul / Kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 janis said: Server'a bağlanıyorum ve 10 sn sonra DC oluyorum. Istanbul / Kablonet Aynı sorun bendede var. Avcılar Kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 benim de avcılar kablo. cumartesi'den beri genelde ping 1k üstünde. bazı saatlerde düzeliyor, bazen de oyuna bile bağlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bende de aynı sorun. Fatih kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kablonet'te genel bir sorun var galiba. beylikduzu'ndeyim ben, burada da ayni. ama ilginctir diger sitelere gayet normal girebiliyorum, youtube videolari normal hizinda aciliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Şimdi bu öküzleri arasan, bizde bi sorun yok derler. İnternette sorun yok download da sorun yok. Demekki sorun yok. Thats it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 evet aynen öyle derler o yüzden aramadım bile. önceki seferlerde öyle bi yıldırmışlar ki korktum aramaya. wow dışında 1-2 yerde daha sorun var. onun dışında her yer gayet iyi çalışıyor. hatta torrentten 450k ile dload da ediyorum. zaten bunları duyduklarında "e bizi niye arıyorsunuz o zaman" gibi saçma sapan sorularla karşılaşabiliyorum. yine de bi aramak lazım. routinglerle falan ilgili bi sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Böyle değişik bi şekilde sorunu anlatmak lazım. Yurt dışı çıkış ms im niye yüksek falan desek... Ulan ne garip ya. Koca bi şirketi arayamıyoruz nasıl olsa aptallar anlamazlar diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Arıyorum kablonet 'i , internetim çok yavaş diyorum. Anlatıorum derdimi vs .. Karşıda sığır ne dese beğenirsiniz ? "Ama şuan internete bağlısınız" Evet ya ben bunu neden fark edemedim , internete bağlıyım. Yeter.. Çıkıyım ben dışarı artık. Nasıl olsa modem bağlı internete. Ben bunun için para veriyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yokmu beyler bir çözüme ulaşan , düzelen vs ? Tek başına ıssız bir yere gidiyorum , 70-100 ms . Fakat 3-4 kişi yanyana geldimi başlıyor ms yükselmeye. son 2 gündür böyle. Daily yapayım diyorum. Dungeona girince dc oluyorum. Repair yaptım , wtf , cache herseyi sildim. Ama gene aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yf alsak sorun cozulur mu acaba? sonucta diger sitelere gayet guzel girebiliyoruz, dl hizinda bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2 gundur sorun var nette. Yakında duzelir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar