PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 internet felç ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 disconnect manyağı oldum 3 gündür yeter ya,sadece karazhanda lag var,frostmane dunemaul temiz.neden acaba :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Karazhan göcmüş :( tam Ally Rogue'ma dönüp kasacaktım haftalar sonra yalan oldu hafta sonum.. T_T'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bugun süperdi cuma-cumartesi 2-3 dakkada bir dc oluyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bugun ozellikle facia. her yerden millet sikayetci dc ve hayvan lag spikelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 telekoma KAFAM ... rezil oldu hyjal raidi, doomfire a exalted olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Kablo çok kötü bugün sağolsunlar durmadan kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Arkadaşlar Eye ve SSC de combata başladığımızda ciddi bağlantı takılmaları yaşıyorum.İsterseniz madde madde biraz konudan bahsedeyim: -Freedom kullanırsam da oluyor,kullanmasam da oluyor.Combata girince ms 1200 -2000 arası fırlıyor. (Freedoma paralı üyeyim) -Ekran kartım 8600gt.FPS diye düşünenler olur diye soyledim. -Dün Voidde tam 4 kere DC yedim.Ve giremedim Connectingde kaldı.Bu sırada diğer serverleri denedim girebiliyordum. -Addonlarım Group Calender,Omen,Recount,Atlas loot enchanted,DBM . Başka addon kullanmıyorum genelde. Benzer sorunlar yaşayan var mı bilmiyorum.Eğer var ise ve sebebiyle,çözüm yöntemini bana iletirse sevinirim. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 freedom bazen raidlerde spike ve 3k ms lere cıkma gibi olaylar görülüor o yüzden ben sadece pvp yaparken kullanıorum onun dısında ttnet i sucla sizin oralarda ya kazı ya bişeyler vardır ondan deli gibi yavaslamıstır net bu arada gecen deprem olmus türkiyede galiba kalolarda zarar görmüş olabilir :P ha bu arada bendede shattrat halls serverında sorun cıkarıordu bi ara dier serverlara oranla 1k ms fark vardı bende bulamadım nedenini kendilğinden geçmişti bikaç günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 valla ben yaklaşık 1 aydır 100-200 ms arasında oynuyom sadece bir kaç gün yükseldi onda da yarım saatlik reset çabalarımla güzel bi ip bularak yine 100-200 mse kavuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Combat'a girince laga girme olayı benim başıma da geliyordu, sırf o nedenle uzun süre freedom kullanmadım ama geçen gün format attım, öylesine denemek için girdim ve DANNN, sorun gitmişti. Denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 uzun zamandır casual olarak freedomla takılıyorum karazhanda falan sorun olmadı freedomlada yarın ssc-tk falan yapılacak bakalım 25 likt enasıl olucak paralı bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Şimdi sen mesaj atınca acaba dedim. Format atınca düzeldi dedin çünkü. Bizim bu regedit ayarlarından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Çünkü regedit ayarlarını yaptım,tekli combatta baya bi fayda sagladı.Ama veri cogalınca boyle bir soruna neden olabilir mi? Regedit ayarlarıyla birlikte,freedom kullanan arkadaşlar acaba AV veya Tempest Keep gibi 25 manlerde spikelar yaşıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bir bende sorun var nette herhalde =/ oyunda 2dakika duramıyorum, durmadan net kesilip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yutube kapandı acayip rahatız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bir iki gün önce sorun oldu nette bir lag oldu aman aman dedim. Not : Arkadaşın olduğu server'a gittim ondan alliance cüce de normalde horde undead 'im =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 baya bi lag var gibi ya su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Yurtdışı çok kötü. Umarım kısa sürer.. Abartmalarından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Shattered Halls iptal...Bazılarında lag yokken bazılarında 1500 ms'in altına inmiyor bide.Raidler falan iptal oldu anasını satiim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ben almanya dayım bende de lag var. hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Lanet olsun ki 1 hafta adam gibi oynayamıyoruz şu oyunu. Başka serverda 80-100 ms varken , diğer serverda 10000ms+ var. Hata bizdemi ? Çok fazla şeylermi bekliyoruz bu ülkeden yoksa ? Offff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bugün o kadar kötüydü ki YF olsun olmasın lagdan kurtuluş yoktu. Telekom yetkililerinin annelerine selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bugun cok leş baglantı sizde de oyle mi felaket yani. 50 kere reset attım modeme fayda etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ya beyler sizde nasıl durumlar? 1 haftadır oynayamıorum. YF falan fark etmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bladefist serverındayım. Genelde ilk girdiğimde 2000-3000 arasıyla başlıyor ama kısa sürede 450(veya daha düşük) civarına düşüyor. Oyunun oynanışında pek bir problem yok. Gerçi ben genelde 22.00 gibi girebiliyorum onun da etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar