mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Yardımcı program filan da mı yok? Kaç ms alıyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 284 ms bişey de yok ayrıca 2 pc var bu modemden 1mbit adsl wireless 230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bravo ttnet bayram üzeri millet evdeyken gene yaptı geleneksel hıyarlıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 stormrage 900-1400 arası berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 geleneksel tatile giren devlet memurlarının evde youtube keyfi başladı. tatilde wow haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Bugün 11-12'den beri lagda artış var gibi. 200ms civarında geziniyorum, normalde 80-90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tatil zamanı oyun kilit. bekledik bitsin vizeler, rahat rahat kasalım. oyuna giremeden dc. well done T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o oyuna giremeden dc banada oluo ama baglantıyla alakası yok onun. buyuk ihtimal karakterin dalaranda falan ben yf ile giriorm orgrimmara gidiorm kuytu bi yere kapatıorm normal acıorm acılıo. o sorun fps ile alakalı. en azından bende ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Çok kötü bugün , hatta kötü demiyim . Yok gibi bişey net bugün. Gene ne yaptı acaba bizim sığırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kablonet cillop 80ms :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 İzmir berbat durumda adsl olarak. Oyundan soğudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bu saatte lag başladığına ilk defa tanık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Tüm akşam 90 pingle oynarken yarım saat önce biranda sapıttı gene Türkiye-Fransa arasındaki trafik felç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Poff diyecek bir şey yok cidden. Youtube'a çok giriliyor diye kekliyor millet birbirini bir de, teselli ediyor. Kim girecek bu saatte youtubea allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 lag var. spike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 85 ile başlayan bir ip bulana dek restart edin modemi..300 latency civarı stabil ve spikesız bir bağlantı edindim bu yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ben iki gündür WoW oynayamıyorum. Normalde 100-150 olan ping cuma gününden beri 2000-3000 + ve DC . Cuma günü mesai yaptılar galiba telelol'cüler. Halletiler neti sığırlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum , DNS i soruyor .. Bu mallara biri DNS demiş , adlarını sorsak DNS diyecekler. Ama DNS in ne boka yaradığını bilmiyorlar. Recep İvedik'in araba servisini arama sahnesi aklıma geliyor. "Hepinizin allah belasını versin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bütün gün 120 ms oynadım, gece şu saatte lag başladı. nasıl iş anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bi yerleri su basmıştır olan bizim bağlantıya olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 iki gündür rezalet. tatili zehir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oynanmıyor 2 saattir pof 4k ms var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 berbat resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bu sefer olay blizzarddan kaynaklanıyor büyük ihtimalle , çünkü yabancılar da isyanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya hep bu lagı çekmek zorundamıyız :(( freedom la oynayanlar bile isyan ediyor fps düşük ws diye.her kez dc olup duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar