Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Arkadaşlar, bu başlığı Latency / Lag sorunları ve çözümleri için kullanalım lütfen, böylelikle her seferinde yeni bir başlık açılmasını önlemiş oluruz. Bildiğiniz çözüm yollarını, sorun yaşadığınız serverları ve zaman dilimlerini, hangi bağlantıyı kullandığınızı yazarsanız açıklayıcı olur. Your Freedom ve Freecap ayarlari icin resimli tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 1024 adsl kullanıyorum. Boulderfist ve Xavius'ta oynuyorum. Boulderfist acayip bir yapıda gayet iyiyken bağlantı bir anda 600 üstüne çıkabiliyor ms. Ama genelde 150-400 arasında değişiyor ms. Xavius'ta ise 2 gündür oynamıyorum ama genelde 100 - 250 arası değerlerle oynuyordum. Sadece regedit ayarlarıyla oynadım bilgisayarın. Geri kalan herşey standart ayarlarında. YF'yi 2 aylık 2k+ ms döneminde kullandım, işe yarıyordu. Ama şu sıralar faydasından çok zararı olmaya başladığından bıraktım kullanmayı. Lag spike vs. olmadığından ve genelde yeşil bir bara sahip olduğumdan güzel gidiyor herşey. (İstanbul Avrupa yakasındayım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya kafayı yicem son 1 haftadır oyundan soğdum lag davasına..1k + üstü hep ms var şaka mı bu ya napıo ttnette çalışan insan evlatları anlamış değilim..inş düzelir başka bi alternatif göremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 istanbul avrupa yakasi 1 mbit adsl sadece wow degil internet bombok bi vaziyette. wow da nerdeyse her serverda deli gibi lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 D ü z e l m e z arkadaşlar. Daha kötü olmasın diye dua edin. Hala öğrenemediniz şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Unintended- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 arkdaslar ben Yourfreedom adindan bir program kullaniyorum.3 aylik 10€ bedel ödüyorum ve 50-150ms arasi oyun oynuyorum.Ayrica msten önemlisi "0" delay aliyorum.Yani bastigim hangi skill ise aninda görüntü :) tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 your freedom un ciktigi yer zaten paticik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Istanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy Max 110-300ms arası oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ADSL var bende de, 1024, sınırsız, Statik IP. Eskiden millet pis ağlardı, lag şu bu diye, ben 200 - 300le takılırdım. Son günlerde minimum 500, 1200lere kadar gidiyor. Your-Freedom, connectable server bile bulamıyor. Şu Regedit olayını da denedim, fazla yaramadı işime sanki, tekrar bakıcam, bir yanlışlık yaptım herhalde. Nefret bir olay ya, resmen oyundan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yanılıyorsam düzeltin ama benim bildiğim mmorpg lerde öyle kral pinglere luzum yok. Düşük ping olayı FPS lerde çok lazım oluyor. 350 pingle mesela FPS işkence demektir. ama 350 pingle çok rahat wow oynanabilmesi lazım. Hatta ben SWG oynadığım dönemler 900 pingle çok rahat oynuyordum amerikan serverında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Avrupa yakası, 1024 Sporeggar 200-300 lerde oynuyorum herzaman. Nadir de olsa 1000+ ya çıkabiliyo.. 2-3 haftadır hiç sorun yaşamıyodum. Bugün başladı. Mobb kesemiyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yeni yıl hediyemizi aldık telekomdan. Pingler 1000 lerde , eski formuna dönüyor internet. Süpersin telekom. Kafa yetmez , kesmez seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 peki yf den su aralar verim alan var mi? 20 server denedim hepsinde rezalet durum. onceden gene yf ile iyi oluyordu ama calismiyor artik. isin tuhaf yani ayni serverda ayni tip baglanti ile 5k ms alirken adam 200 ms aliyor. 55-60 kere modem resetleyip yeni ip aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 en son persembe gecesi yf ile ortalama 120ms le raid yaptim. ems15 bu arada kablonetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yeni yıla bomba gibi lagla girdik hadi hayırlısı. PS : 2342342. reset hala adam olmadı bağlantı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 adsllerde sorun sanirim bl d e suan 150 ms le kosturuorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abi adsl zaten kablo farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 MrMarvelous said: Yanılıyorsam düzeltin ama benim bildiğim mmorpg lerde öyle kral pinglere luzum yok. Düşük ping olayı FPS lerde çok lazım oluyor. 350 pingle mesela FPS işkence demektir. ama 350 pingle çok rahat wow oynanabilmesi lazım. Hatta ben SWG oynadığım dönemler 900 pingle çok rahat oynuyordum amerikan serverında... keşke dediğin gibi olsa.ben kendimden örnek vereyim.Rogue oynuyorum cheap shot yada sap atmak istediğin target tam önünde göründüğü halde normalden 2 metre yada daha fazla ilerde oluyr 200 ms'i geçtiğin anda.Bazı classlar oynanabilir ama melee class 200 latency'den sonra gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ses said: MrMarvelous said: Yanılıyorsam düzeltin ama benim bildiğim mmorpg lerde öyle kral pinglere luzum yok. Düşük ping olayı FPS lerde çok lazım oluyor. 350 pingle mesela FPS işkence demektir. ama 350 pingle çok rahat wow oynanabilmesi lazım. Hatta ben SWG oynadığım dönemler 900 pingle çok rahat oynuyordum amerikan serverında... keşke dediğin gibi olsa.ben kendimden örnek vereyim.Rogue oynuyorum cheap shot yada sap atmak istediğin target tam önünde göründüğü halde normalden 2 metre yada daha fazla ilerde oluyr 200 ms'i geçtiğin anda.Bazı classlar oynanabilir ama melee class 200 latency'den sonra gg... sadece melee degil herkeste oyle lag olunca. pvp yapamiyorsun cunku instant cast edebilecegin seyleri 3-4 saniye sonra ediyorsun. pve desen raid yapman imkansiz oluyor. yani oylece oturup charina bakiyorsun hic bisiy yapamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 valla 5dk olmadı f4 çektiğim 3500 ms le girdim direk oyuna hordeler Sw deki kralı kesmeye kasıyor 100 adet horde vardı en son ama summon yapıyolardı..yediğim dcleri saymadım bile giderek oyundan souyom böle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 evet internet şahane yine, zerre hevesim kalmadı, saatlerdir oyuna bile girmiyorum, arada bir modemi resetleyip yf serverlarına bağlanmayı deniyorum, bğalanma hızına göre oyun içinde alacağım lag spikeları tahmin ederek ctrl+alt+del okumaya devam ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 /rude ttnet /rude blizzard:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Her hafta problemmi olur kardeşim , bir haftayı atlayamadık daha problemsiz. Ne yapıyorlar , nasıl böle sistemli bir şekilde arızalar çıkıyor anlayamıyorum. Bıraksalar kendi haline , her hangi bir iyileştirme yada bakım yapmasalar daha iyi olacak bence. Bunu grev süresince gördük. Bu adamlar gerizekalımı bu kadar ya , kendileri bozuyorlar bence , biseyler yapmaya çalışıyorlar ama iyice bok ediyorlar durumu. Uzak tutmak lazım bu adamları , greve felan gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bugün kablo internet de bi hoş. 1337 ms pingim var çok 1337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Şu an sadece wow değil tüm yurtdışında sorun yaşıyorum ben, download hızı bile ölü, 20kb geçmiyor. wow desen 2k ms sürekli spike. YF ile sockscap kullanarak login serverlarına dahi giremedim authenticating kısmını geçip Success te kalıyor öyle. freecap ile yine oyuna girebildim ama hiçbir faydası olmadı, aynı normal baglantı ile. modeme reset falanda işe yaramadı. son çare olarak bide openvpn deniyecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar