adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Kanal 1'in alt yazısında gördü henüz herhangi bi kaynak yok ama güzel oldu valla bu
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 iyi yapmis mahkeme kararlarini sallamayin kafaniza gore takilin diye cagri yapan adama mustehaktir
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Viktor said: mahkeme kararlarini sallamayin kafaniza gore takilin diye cagri yapan adama mustehaktir Sebep budur bence.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Cevab veremedi sanırım YÖK başkanı bu duruma.
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yakında medya sözlerimi çarpıttı diye açıklama gelir merak etmeyin.
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yök başkanı hocamdı... Gerçekten iyi bir adamdır.. Hiç kimseye eyvallahı olamayan birisiydi zamanında. Zannetmiyorum ki değişsin.. Yani düşündüğünüz gibi değil.. Boşuna kin kusmayın adama.. (:P)
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 düşündüğümüz gibi olmayan birini oraya getirecek kadar da aptaldı zaten hükümet :)
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fedaykin said: Yakında medya sözlerimi çarpıttı diye açıklama gelir merak etmeyin.ehehhe +1
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 eskiden tayyip açardı şimdi bunlar coşagelir .kısır döngü
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 canım memleketim işte ya. işinize gelen durumda "yaşasın hukuk devleti" veya "sivil itaatsizlik yapalım", işinize gelmeyen durumda "akp kadrolaştı yargıyı ele geçirdi" ve "hainler-bölücüler".
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bizim işimize gelmeyen ülkenin işine gelmiyor demektir dolayısıyla yanlıştır.
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çünkü ülkenin sahibi sizsiniz. herşeyin en iyisini siz biliyosunuz. bu ülkeyi yönetmeye yalnızca siz layıksınız. kthx.
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evet, aydınlar cahillerden üstündür.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Her seferinde yargıya gidin, yargıya güvenin diyen sen değil miydin yahu? Tamam işte yargı.
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 aydının görevi herkesi aydınlatmaktır, ayrım yapmak değil.
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 e ısrarla aydınlanmayanları napalım
huun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 elaidi said: e ısrarla aydınlanmayanları napalım kafalarını keselim. Yargıyı rahat bırakın yahu, aldıkları kararları ya da açtıkları davaları kendinize yontmayı meziyet saymayın. Tarafsız olmasını beklediğiniz insanların aldığı kararları, kendi düşünceleriniz doğrultusunda değerlendirirseniz bu ülke bok olur. Henüz göremedim konuyla ilgili bir haber; ne için açılmış, ne gerekçeyle açılmış dava bilemiyorum ama kanunlar çerçevesinde yargılanacağından şüphem yok YÖK başkanının. kanunda yazmayan birşey yüzünden hüküm giymeyeceğine inancım tam. E kanunlarda yazan birşeye aykırı hareket ettiyse zaten alsın cezasını.
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sir said: aydının görevi herkesi aydınlatmaktır, ayrım yapmak değil. insanların çoğu mazoşistse ve acı çekmek, ezilmek istiyorsa, entel lafını bir küfür olarak kullanıyorsa aydınlara da ayrım yapma hakkı doğar. ayrıca dediğin şey ancak aydınlara barbarlardan fazla söz hakkı tanınırsa olur, burnunun ucunu göremeyen cahillerin aydınlardan fazla söz hakkı varsa ve ülke onların istediği gibi yönetiliyorsa ayrım gayet de yapılır. aydınların söz hakkı mı var kimi nasıl aydınlatsınlar?
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ne koşulda olursa olsun ayrım yapmaya kimsenin hakkı yok arkadaşlar, kendini üstün görmeye de, tepeden bakmaya da hakkın yok. sen rahat rahat burada yazı yazabiliyosan, bu, bi yerlerde birileri süründüğü, acı çektiği içindir. bütün dünyada böyle bu. o yüzden haddimizi bilelim. ha ben demiyorum ki yediğin ekmeğin yarısını ver. ama herkesin ekmek bulabilmesi için çalış. bu "herkes"in içinde de 70 milyon tane falan insan olsun.
Öne çıkan mesajlar