tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Şimdi olay şu, diyelim ısrarla beklediğiniz bi dizi, film falan var tam başladı izliyosunuz keyifle, ışıklar kapalı colan yanında mis gibi, taaak diye birden ışıkları biri yakıyo ''oglum gözlerin bozulur'' diye yada aynı sorun pc ile meşgulkende geçerli şu an meydana geldi mesela, her yer karanlıkken kullanmak daha keyifli gene biri yakıyo ışıkları, tuvalete kalkmş babam o uyku sersemliği ile bile gelip odamın ışıklarnı yakıp odasına gidiyo gıcık oluyorum deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ehuh kötüymüş baya ben yapilmasini ellenmesini istemedigim seylerin ustune kocaman yazilar asiyodum mesela: DOLABIMA DOKUNMAYIN gibi veya KAPİYİ ÇAL ARKADASİM gibi kapiya bi yazi bu sekilde oldu bişeyler gelişti ogrendiler ha 1 2 iskaladilar "oraya yazi astik" dedim, sonra toplandi :) sen de "ısıkları ellemeyin" yazarsin veya TV İZLİYORUM RAHATSİZ EDENİN AGZİNA YİLAN GİRSİN yazarsin olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben bağırınca herkes zaten 2.yi denemiyor =) babama yemiyor tabi pek. Benimde en uyuz olduğum şey tv izlerken önümden geçilmesi bilg. konsantre olmuşken odada yatak açılması oranın buranın toplanması. olm talat ev tut diyoruz sana rahat rahat takıl baboli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 benim odama kimse giremiyo babam bile kapıyı çalıyo dışarı gelsene diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ay aman tanrıaağmm tam dikkatini toplamış oyun oynuyorsundur bilg başında annen gelir 'bugün noldu biliyor musun?' diye bişey anlatır ya da bi konu hakkında fikrini sorar bi yanda oyunun mükemmel cazibesi diğer yanda o muhterem insanın yüreciği pek fena durum bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 walla anahtarların üstüne küçük küçük notlar yazcam artık ''lüzümlü görsen bile yakma'' falan diye ehaah:) çkcam işallah baboli karanlıklar içinde yaşıycam mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yalnız yaşıyorum, rahatım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 baya kötü bi proplemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 zırt pırt odaya giriyorlar :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 karanlık gözü bozmuyormuş adlı argümana giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evet o ışık takıntıları her neyse ben de çözemiyorum ve hala ailemin yanına gidince o ışık açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Küçük bi kulübe yaptıralım bahçeye. Karanlık olur b@B. Ohh miss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 zaten 7/24 karanlık odamın sonunda ışığı bozuldu. Hani böyle döndürünce yanan ışıklar varya spot onlardandı dalgası bozuldu artık kralı gelse istesede açamıyor ama kıyafetlerimi falan göremiyorum :( değerini bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bazı şeyler değişmez abi .bizde de var . evde maç dışında ortak yayın pek bulamıyoruz. bi ilber ortaylı abimiz bir yerde konuşurken "dur dur dur dur ! " olur. onun dışında peder beyde kontrol . takıl rahat ol , zorda kalırsan beraber çıkar sigara içeriz ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 odamin kapisini kaparim kimse girmez.. sigarimi yakarim oyunumu oynarim. bi yemeee geeel diye bagirirlar, onada acsam kosarak giderim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla babam bildim bileli bana ortam vermiştir yani, kapiyi calar dişari cikmami bekler, yani oyleki ben mesela 10 dk cikmiyim ya da duymiyim dalmaz odaya 10 dk sonra gelir gene calar.. Felan. Oldum olasi boyle babam, ben cikarim konusuruz olay kapanir.. Felan. Acil olmayan durumlarda ise zaten aksam yemeginden sonra yemege yetişemesem bile çay beraber içildigi için o dakka konusulur ne konusulacaksa, dişaridaysam ve onemli bir durum soz konusu ise aranilir.. FElan... Annem'in oyle alişkanliklari yoktu, yillar yili konusa konusa anlata anlata onun da huyunu suyunu degiştirdik.. Ablalarim desen kapi çalarlar gel derim girerler.. O Kadar.. Yani mesudum.D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bende şu her para verildiğinde bozuk yohmu? diyentiplere kıl oluyorum.TAm parayla ugrasmaktan o zaman kaybından rahatsız olan tek sen değilsinki kardeşim olsa veririz heralde.Genelde şöyle bi diyalog geçiyor. -Abi bozuk yokmu?/Birader bozuk yokmuydu? -Olsa verirdik demi -_-.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 çözüm basit : lambayı gevşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iyi yetiştirmemişin aileni senin suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Suat Suna - Evi Terkettim Bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bizim evde komünal yaşam olduğundan senden beter durumdayım. Külotları bile abimle ortaklaşa giyiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bende etrafımda birileri hareket ederse,bır ısle ugrasırsa hosuma gıdıyor.ne guzel ekske benımde ısıklarımı acıp kapasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pekaziz said: Bizim evde komünal yaşam olduğundan senden beter durumdayım. Külotları bile abimle ortaklaşa giyiyoruz :D siz hangi devlettin vatandasızınız Çin mi???(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 he diyip bildiğimi yaıyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar