Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde rahatça tv izleyememe proplemi

tellos

Öne çıkan mesajlar

Şimdi olay şu, diyelim ısrarla beklediğiniz bi dizi, film falan var tam başladı izliyosunuz keyifle, ışıklar kapalı colan yanında mis gibi, taaak diye birden ışıkları biri yakıyo ''oglum gözlerin bozulur'' diye yada aynı sorun pc ile meşgulkende geçerli şu an meydana geldi mesela, her yer karanlıkken kullanmak daha keyifli gene biri yakıyo ışıkları, tuvalete kalkmş babam o uyku sersemliği ile bile gelip odamın ışıklarnı yakıp odasına gidiyo
gıcık oluyorum deli oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ehuh kötüymüş baya
ben yapilmasini ellenmesini istemedigim seylerin ustune kocaman yazilar asiyodum mesela: DOLABIMA DOKUNMAYIN gibi veya KAPİYİ ÇAL ARKADASİM gibi kapiya bi yazi
bu sekilde oldu bişeyler gelişti ogrendiler
ha 1 2 iskaladilar "oraya yazi astik" dedim, sonra toplandi :)

sen de "ısıkları ellemeyin" yazarsin veya TV İZLİYORUM RAHATSİZ EDENİN AGZİNA YİLAN GİRSİN yazarsin olur biter :)
Sosyal ağlarda paylaş

ay aman tanrıaağmm

tam dikkatini toplamış oyun oynuyorsundur bilg başında
annen gelir 'bugün noldu biliyor musun?' diye bişey anlatır ya da bi konu hakkında fikrini sorar
bi yanda oyunun mükemmel cazibesi
diğer yanda o muhterem insanın yüreciği
pek fena durum bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

valla babam bildim bileli bana ortam vermiştir yani, kapiyi calar dişari cikmami bekler, yani oyleki ben mesela 10 dk cikmiyim ya da duymiyim dalmaz odaya 10 dk sonra gelir gene calar.. Felan. Oldum olasi boyle babam, ben cikarim konusuruz olay kapanir.. Felan. Acil olmayan durumlarda ise zaten aksam yemeginden sonra yemege yetişemesem bile çay beraber içildigi için o dakka konusulur ne konusulacaksa, dişaridaysam ve onemli bir durum soz konusu ise aranilir.. FElan...

Annem'in oyle alişkanliklari yoktu, yillar yili konusa konusa anlata anlata onun da huyunu suyunu degiştirdik..

Ablalarim desen kapi çalarlar gel derim girerler.. O Kadar..

Yani mesudum.D:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...