ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Başbakan'ı şaha kaldıran 'Cihan' öldü Başbakan Erdoğan'ın üzerinden düştüğü ve bir anda medyanın gündemine oturan Cihan isimli at öldü Bayrampaşa'daki bir park açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinden düştüğü ve bir anda medyanın gündemine oturan Cihan isimli at önceki gün bağırsak düğümlenmesi nedeniyle öldü. Atın sahibi ve Bayrampaşa Parkındaki Atlı Cafe'nin sahibi Murat Cemgil, veteriner çağırdıklarını ancak atının akşam saatlerinde öldüğünü belirtti. "Öldüğü ana kadar başındaydım. O benim evladım gibiydi" diyen Cemgil, Cihan'ın çok metyatik bir at haline geldiğini, 30 Temmuz 2003'te yaşanan Başbakan'ın atdan düşme fotoğraflarıyla kendine hafızalarda önemli bir yer ettiğini söyledi. Başbakan Erdoğan 2003 yılındaki açılışta Cihan'a binmiş, atın şaha kalkmasıyla kum zemine düşmüştü.Erdoğan olayla ilgili olarak; "Önce damdan düştük, hayatı bir başka tanıdık. Bugün de attan düşerek daha başka bir tanıdık. Mesele ne biliyor musunuz? Damdan da düşsen, attan da düşsen, önemli olan ayağa kalkabilmektir" demişti. Cihan, parka gelen ailelerin çocuklarını 1,5 YTL'ye üzerinde gezdirip tur attırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 rte oldurtmediyse ben bisi bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 polis soruşturma başlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 "Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar" başlığına konmalıydı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 O başlık bant sarmış oraya yazı yazmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yalniz baslik ilginc olmus secim sonuclarina göre Türkiye'nin en sevilen ati gibi gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 newdonisden aciklamalar bekliyorum bu at niye oldu arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 rip http://www.youtube.com/watch?v=dWd3rz6yOdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bu bir skandal ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ultrAslan said: Yalniz baslik ilginc olmus secim sonuclarina göre Türkiye'nin en sevilen ati gibi gözükmüyor Yüzde 47 başka atları seviyor yüzde 53 bu atı seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 boldpilot varken cihan mı oldu en sevilen at =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bu bir komplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ombakkombak said: ultrAslan said: Yalniz baslik ilginc olmus secim sonuclarina göre Türkiye'nin en sevilen ati gibi gözükmüyor Yüzde 47 başka atları seviyor yüzde 53 bu atı seviyor. bu %47'nin cocuklari var, oy vermeyen kankalari var sen cikar onu %65'e istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 %53 hep kısır ve asosyallerden mi oluşuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 CthuLhu said: %53 hep kısır ve asosyallerden mi oluşuyor =) Bende onu diyecektim. Ayrıca şu geyik topiğinde bile savunmaya geçmeyin yau. Git Oh Cİhan gebermiş hak etti hayvan diye topik aç kendi aranızda eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Derin devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Allah rahmet eylesin.. RTE ölse daha az üzülürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Turkiye'nin en sevilen atimi secildi diye sasirmistim basligi okuyunca.Gercektende oyleymis.God bless him :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 CthuLhu said: %53 hep kısır ve asosyallerden mi oluşuyor =) anlamaniz bile güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 edik: ultraslanı şikayet ettm, başımı yakmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 %53'ün tek görüşte olduğunu düşünmek de ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yüzde 53'Ün içinde kırk tane fraksiyon var ama ben daha Tayyip'i seviyorum ama MHP'ye oy verdim vs. diyen görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 %47 nin Tayyib'in guzel gozlerinin hatrina oy verdigini dusunmekte sacmaymis.Binbir sebeple oy veren var.Kimi makarna icin oy verir kimi komur icin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ölmese chpnin başındaydı. denizciğim harcadı atı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Muhtemelen Baykal'dan daha basarili olurdu.Enazindan tayyebe saglam bir oturtmuslugu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar