SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi sizin hic degilse adam gibi bi alternatifiniz var. Benim bunun disindaki secenegim ttnet yani. Nasil bi durumdayim siz dusunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Abi napmış bunlar, bize de mi 70TL kitliycekler? 50TL diye üye oldum ben. Silkerler anında iptal ederim hesabımı, cezasını da ödemeye razı olurum. Allahın belaları ya, hiç mi müşteriye saygısı yok bu adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bana sözleşme imzalattırmayı unutmuşlardı.aradılar şimdi müsaitseniz gelelim imza atın diye.imzalamazsam tahaütten cayma hakkım oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 öyle boktan bir olay ki adamlar bir de herkese sözleşmeyi tahattütlü dayadı kimse iptalde edemiyor. tahattüt bittiğinde, iptal ettirmek için aradığımda operatörü, şimdiden güzel lafları hazırlamay başladım. herkes köylü kurnazı olmuş anasını satayım. İşin boktanı devletin kurumları seni koruyacağı yere bu hırsızları savunuyor sana karşı. dram bir ülkeyiz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu topicte Superonline Fiber Internet hizmetini kötüleyen (kotalı/kotasız/pahalı/ucuz) tüm arkadaşlara Şahin K'dan geliyor: Zannedersem tek eksiğiniz Uydunet'ti. Abi, bana 20 GB kotalı 20 Mbit Fiberi 100 TL ye versin, alırım. Ama yok işte burada, bu fiberle WoW da aldığım ping'i başka hiç bir bağlantıda alamadım (belki bilardo, ama yok yok fiber daha güzel). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sorun orda işte zaten,böyle hayvani hızda net veriyorsun madem ,niye kota vs koyuyorsun,onuda geçtim,benim gibi 3-4 senelik fibernet üyelerine bile bu uygulamayı sonradan getirtip uyguluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 benjani said: bana sözleşme imzalattırmayı unutmuşlardı.aradılar şimdi müsaitseniz gelelim imza atın diye.imzalamazsam tahaütten cayma hakkım oluyor mu? Sozlesme imzalamadigin takdirde her kosulda sen kazanirsin. Adamlar ispatlayamadiklari seyi karsilamak zorundalar tuketici haklari ve BTK bu yonde soyluyor ve oyle de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Awwww yeeeeee Geliyolar bu hafta sdfagsvd Baglantilar bitmis, olcum ve testler yapilmis. Bu hafta listede cikcakmisiz ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Şimdi ben yeni geçicem superonline fibere. Tavsiye etmiyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 neyden geçeceğine ve alternatiflerine göre değişir. amaç sabah akşam DL ise tavsiye etmeyiz. ışık hızında mynet okey oynayacaksan gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Isik hizinda mynet okey ahahahahaha Gelmediler bu arada hala listede de cikmadik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bir gün meczup olacağın belliydi ama tasavvuftan falan değil, -net vericez-vermicez-vericez-vermicez-hıdıridi-yunusidi diye delirteceklerini beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 simdi ben bir paket gordum 50mbit 250gb kota aylik 99 lira bunu alayim diyorum, 50mbit le kacla indiririm? 250gb kota bana yeter evde rahat rahat ne dusunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 5mbla indirirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 250gb sana yetiyorsa 50mbit biraz overkill gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 benim icin istedigim seyi hizli indirmek, nebiliyim rapidden hizli download yapmak onemli. ole sabah aksam ne bulursam indireyim degil olayim ama simdi 50mb alip 1500, 2000kb ile indiremeyeceksem o beni korkutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 4.5-5 mb ile indirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ya ben hızından falan degilde kalitesinden şüphe duydugum için geçemiyorum. Yani kotasız falan alıp ondan sonra zırt pırt adamları arayıp sorun yaşıyorum demek istemiyorum. Ttnet çok yavaş ve çok sıkıntılı falan hep internetim var ve internette paticikte falan takılmak ıcın yetecek kadar her zaman var indirmeye kalktıgım zaman 100kb oluyor 40 kb oluyor 25 oluyor o hiç belli olmaz ama var. Şimdi geçtim diyelim buna sonra habire kopmalar hatalar sorunlar sıkıntılar olucak dıye korkuyorum aynı şey ttnet hariç her internet için dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 olmaz kopma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Halepte yetmis arsin uctum lan! Sahitlerim var.. Geldiler az once abone oldum pazartesi kurulum ov ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 onu atarlar cumaya seagle sen yorma kafanı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ışık hızında vakit yorumları yazarsın cengiz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bi daha ertelenirse binadaki kutuyu sabote ederim lan ahahah Işık hizinda helal internet iste olm.. Bu arada 20 mbit 100 akk 65 lira. Ilk bilmemkac ay indirim dalgasi oluyo mu simdi bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 indirimli fiyatı 65 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Boyle birsey oluyor o zaman bu is sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar