Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi napmış bunlar, bize de mi 70TL kitliycekler? 50TL diye üye oldum ben. Silkerler anında iptal ederim hesabımı, cezasını da ödemeye razı olurum. Allahın belaları ya, hiç mi müşteriye saygısı yok bu adamların
Mesaj tarihi:
öyle boktan bir olay ki adamlar bir de herkese sözleşmeyi tahattütlü dayadı kimse iptalde edemiyor. tahattüt bittiğinde, iptal ettirmek için aradığımda operatörü, şimdiden güzel lafları hazırlamay başladım.

herkes köylü kurnazı olmuş anasını satayım. İşin boktanı devletin kurumları seni koruyacağı yere bu hırsızları savunuyor sana karşı. dram bir ülkeyiz cidden
Mesaj tarihi:
Bu topicte Superonline Fiber Internet hizmetini kötüleyen (kotalı/kotasız/pahalı/ucuz) tüm arkadaşlara Şahin K'dan geliyor:

Zannedersem tek eksiğiniz Uydunet'ti.

Abi, bana 20 GB kotalı 20 Mbit Fiberi 100 TL ye versin, alırım. Ama yok işte burada, bu fiberle WoW da aldığım ping'i başka hiç bir bağlantıda alamadım (belki bilardo, ama yok yok fiber daha güzel).
Mesaj tarihi:
sorun orda işte zaten,böyle hayvani hızda net veriyorsun madem ,niye kota vs koyuyorsun,onuda geçtim,benim gibi 3-4 senelik fibernet üyelerine bile bu uygulamayı sonradan getirtip uyguluyorlar.
Mesaj tarihi:
benjani said:

bana sözleşme imzalattırmayı unutmuşlardı.aradılar şimdi müsaitseniz gelelim imza atın diye.imzalamazsam tahaütten cayma hakkım oluyor mu?

Sozlesme imzalamadigin takdirde her kosulda sen kazanirsin. Adamlar ispatlayamadiklari seyi karsilamak zorundalar tuketici haklari ve BTK bu yonde soyluyor ve oyle de oluyor.
Mesaj tarihi:
benim icin istedigim seyi hizli indirmek, nebiliyim rapidden hizli download yapmak onemli.

ole sabah aksam ne bulursam indireyim degil olayim

ama simdi 50mb alip

1500, 2000kb ile indiremeyeceksem o beni korkutur
Mesaj tarihi:
Ya ben hızından falan degilde kalitesinden şüphe duydugum için geçemiyorum. Yani kotasız falan alıp ondan sonra zırt pırt adamları arayıp sorun yaşıyorum demek istemiyorum.

Ttnet çok yavaş ve çok sıkıntılı falan hep internetim var ve internette paticikte falan takılmak ıcın yetecek kadar her zaman var indirmeye kalktıgım zaman 100kb oluyor 40 kb oluyor 25 oluyor o hiç belli olmaz ama var.

Şimdi geçtim diyelim buna sonra habire kopmalar hatalar sorunlar sıkıntılar olucak dıye korkuyorum aynı şey ttnet hariç her internet için dahil.
Mesaj tarihi:
Bi daha ertelenirse binadaki kutuyu sabote ederim lan ahahah

Işık hizinda helal internet iste olm..

Bu arada 20 mbit 100 akk 65 lira.

Ilk bilmemkac ay indirim dalgasi oluyo mu simdi bunlarda?
  • Yeni Oluştur...