Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi donanımhaber ne kötü bi yer ya. şu topiği okudum biraz da bi kere daha nefret ettim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ulan tam 1 aydır aborjin gibi bekliyorum medeniyetsiz şekilde. Bu hafta bağlanacak muhtemelen net, yapılır mı lan şimdi bu bana? Hayır 20mbit 100gb akk tarifeyi alsam o da 70 liraya geliyor. E 70 lira verecek olsam evime telefon alır 1 aydır da internete giriyor olurdum abi. Eyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ahah güzel patlatmışlar. ttnet bile uygulamıyor daha akk'nı bunlar niye gaza gelmiş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 smile'da hala dusmuyor di mi hız akk ile? en son dusmuyodu yani, bi tarafına koyuyodum download'un. hala oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben acıbadem'deyim, hala düşmüyor hız. smile bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 upload'a da mı akk koymuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 SeaGle said: Ulan tam 1 aydır aborjin gibi bekliyorum medeniyetsiz şekilde. Bu hafta bağlanacak muhtemelen net, yapılır mı lan şimdi bu bana? Hayır 20mbit 100gb akk tarifeyi alsam o da 70 liraya geliyor. E 70 lira verecek olsam evime telefon alır 1 aydır da internete giriyor olurdum abi. Eyallam. abi sözleşmeye imza atmadıysan her türlü çamura yat alma. basit dsl al oltur bence. 100gb kota bile yetmez yani, dört günlük işi var sdfsd yalnız şöyle söylentiler dolaşıyor, güya adil kullanımda herkes 1mbite değil de, hızının beşte birine inecekmiş. hani 20 alsan, sonra 4 olsa katlanan çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Beyler bana birisi hukuki konuda fikir versin.Smile adsl abonesıyken 850 li superonline hattını arayıp abone olmak ıstedıgımı belırttım,neyse ertesı gun gelıp 20mb hattı bagladılar,hatta telefon hızmetınden de yararlandım.Bu arada kimse bana sözleşme vs imzalatmadı,kurulum evragında bile imzam yok,şimdi bu akk devreye gırdıgıne göre iptal ettirsem hattı benden cayma bedeli isteyebilirlermi?cayma bedeli ister iseler bana akk yok dediniz,olduguna dair sözleşmede imzalatmadınız vs desem yırtarmıyım cayma bedelınden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Birşey imzalamamışsın aleyhine sonuç olarak. Maddi herhangi bir talepte bulunamazlar. FAKAT; Telefon görüşmen esnasında bu durum (cayma bedeli) sana bildirilmiş ve sen de kabul etmişsen iş değişir. O zaman karşılıklı irade beyanıyla sözleşme oluşmuştur sen de cayma bedelini kabul etmiş sayılırsın. Yani talep edebilirler (O ses kayıtlarını babalarının hatrına tutmuyorlar el altında =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bugün aradım superonline 'ı,sizin siteye özel anlaşma oldugu ıcın sitenizde ılk ay abone olanlarda akk koyulmadı dedi.Sömürmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Oha umarım bize de aynı şeyi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bir aylık kotasızlığa seviniyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bağlantı gitti ya, var mı başka kopan? Yarım saat önce bi gitti geldi de şimdi gitti gelmedi. Telefondan giriyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 goldbären said: bir aylık kotasızlığa seviniyolar ya bence ilk ay üye olanlara akk yok demişler. ilk ay, sizin siteden üye olanlara akk yok dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bugün aradım müşteri hizmetlerini. Rutin konuşmayı yaptım işte şu şu adresteyim fiber bağlatmak istiyorum falan. Her zaman olduğu gibi henüz çalışmalar tamamlanmamış falan dedi. Dedim bu konuyla ilgili şikayetim var beni şikayetimi ulaştırabileceğim birine yönlendirebilir misiniz, tamam dedi kadın birini bağladı. Anlattım durumu, 1 aydır ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz, 2,5 ay önce kutu koydunuz uzun süre ana hattaki kablo işlemini bekledik dedim. Kablo işlemi bitti bağlayacağız dediler 1 aydır 1 hafta sonra 10 gün sonra, yok bu hafta olacak yok haftaya olacak falan diye bizi de yöneticiyi de sallıyor bölgedeki temsilciniz dedim. Öğrenciyiz ve internetsiz işlerimizi halledemiyoruz, başka bi servisin de hizmetini almak niyetinde değiliz ama resmen kandırılıyoruz dedim. Bize net bi tarih verilseydi ona göre başımızın çaresine bakardık, gerekirse adsl bağlatıp sonra fibere geçerdik ama bugün yarın diye diye onu da yapamadık dedim. Bayaaa anlattım adama işte, hemen iletişim bilgilerimi aldı en kısa sürede iletişim kuruyorum bölgenizdeki bayi ile dedi, ilgilenicez hemen dedi. Size döneceğiz ve aradığımızda hangü gün kesin olarak bağlanacak onun tarihini bildireceğiz size, ona göre yol haritanızı çizebilirsiniz dedi. Size verilen bilgiyi site yöneticiniz ile de paylaşıp binaya söyleyebilirsiniz dedi, net tarih vericez size dedi. Bakalım pazartesi ararlar herhalde. Umarım bölge sorumlusu firmanın kulağını çekerler iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hee çekerler çekerler boşuna sıkıntıya girmişsin haftaya kesin bağlarlar seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ön bloktaki switchi koyarken aceleye getirmişler kablolar sıyrılmış a kiyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şu aralar bağlatmayın bence, adil kullanım koşulunu uyguluyorlar artık.Bir hafta 20mbit kullandım, şu an 1mbit ile sürünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 taş devrine geri döndük, ben de 1 Mb/s deyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 mutsuzluğumu resme döktüm. durumum bu. insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 download kotamın 10%unu doldurmadım bile upload kotam dolmuş diye hızımı düsürdüler fuuuuuuu 50mbps fiber, 6mbps calisiyor uploadda 1mb civarına düstü işin ilginci yurtici 4-6mb arası dl görünürken fransaya fln speedtest yapınca 8mb falan cıkıo bazen, upload ilk 10mb+ acılıo sonra birden bire 1mb altına düsüo bi arada frenleyen bişeyelr var bakalım nedir ögreniriz yakında yanlız ahmakca bi düzen olmuş 250gb dl kotası 10gb mı 50gb mı ne upload kotası şaka gibi az eskiden upload kotası diye bisi yoktu? bu yeni mi cıktı uyanmış çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 goldbären said: bir aylık kotasızlığa seviniyolar ya 1aylık kotasızlık değil,fiber gelınce ilk ay içinde abone olanlara kota uygulamıyorlar 24 ay boyunca.300 dairelik sitede ilk 5 te falanım sanırım baglatanlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 aa öyleyse süper. inşallah ileride arada kaynatmaya falan kasmazlar:) sözleşmenizde yoksa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dün akşam kapıyı çaldılar. 59 TL'lik olan için ön kayıt verdim güya bugün arayacaklarmış randevu için. Yol yakınken döneyim mi yoksa sonuna kadar gideyim mi? Hali hazırda 5 mb uydunet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 akk uygulayacaklarsa bulaşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar