Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

10mbit sınırsız 50tl veriyorum.
adil kullanım adı altında netin hızı daha düşürülmedi. 3dizi takip ediyorum. hafta 5-6film çekiyorum utube ve çook fazla stream izliyorum sc maçları vs. Herkez bu kadar memnun değil onunda farkındayım ama ben bundan önce 1mbit kullanıyordum :D
yani o yüzden kendimi şanslı hissedipte böyle konuşuyo olabilirim eşekten ata geçtim sonuç itibariyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

1 ay dene paketinde dmaxin dediği gibi istediin anda kosulsuz bırakabiliosun

ya benim iptal ettirmek icin tek sebebim elimde hali hazırda 8mb "limitsiz" kotasız adil kullanım limitsiz ttnet adsl var ve sonuna kadar sömürüyorum evimin altında telekom'un kutusu yani 2-3metre mesafeden alıyorum hattı o derece temiz bağlantı ondan vazgeçmek istemiyorum :)
kotalı internetten tiksiniyorum ne yazıkki.

superonline kullanıpta hızı düşen var mı ? Ben 3 aydır kullanıyorum hiç düşmedi 200-400 gb arası indiriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Selam.

Simdi ben sitesinden baktım bu adamların. Evimin bulundugu mahalleye de hizmet veriyolarmıs. Site icerisinde degil apartman. Kendi basına. Simdi diyelim ki buraya hizmeti var adamların, benim odemem gereken ucretler (aylık baglantı ucreti dısında) neler var?

Sitesinde yazmıyo hicbisey, hatim ettim ama resmen bok gibi siteleri var. Telefon edemiyorum, sarjımı ofiste unuttum bitmesini istemiyorum bi de fazla bakiye yok zaten icinde.

TTnet'i telefon mecburiyeti yuzunden istemiyorum. Gerci yalın internet diye bi dalga cıkarmıslar ama onda da 8mbit sınırsız yok. Ne kadar salak bi sistemleri var adamların.

Herneyse. Kafamda planladıgım sey Superonline 10mbit limitsiz / 49TL. Ama bin turlu soru var aklımda simdi.

* Adil kullanım kotası ne kadar? Gecince hız kaca dusuyor? TT'deki gibi hızı dusurmuyolar mı yoksa?
* Maksimum 1 yıl taahutlu alabilirim, modem hediye ediyolar mı? Etmiyolarsa modemleri cok mu pahalı?
* Basvuru, kurulum, aktivasyon gibi adamı isyan ettiren sacma ucretler nelerdir?

Bunları cevaplayabilirseniz super olur.
Tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

site olmasanız bile apartmanda senden başkalarıda alırsa ancak öyle döşüyorlar sistemi. önc ebunu kovalaman lazım ama sen gene arayıp zorla bir.
modemi onlar veriyordu geçenlerde bir kampanyaları vardı ben o sırada almıştım. ilk ay 50mbit veriyolar deneme olarka bedava. sonra ki 3 ay da bedava oluyor kendi seçtiğin internet hızında. o süreçte fatura kesiliyor ama 1.55tl mi ne ödemen gerekiyor hesapta. o da aktivasyon kurulum vs için işte. aylık bölyüolar o parayı faturana yansıyo bir anda vermiyosun yani parayı.
ilk 2 ay fazlasıyla çok dl yaptım yani adil kullanım bulunduğun bölge ile alakalı zaten sormuştum almadan. takıldığım tek nokta oydu benim. başıma hiç hız düşmesi vs gelmedi şu ana kadar hep tam randımanlı gidiyo yani. Oturduğum yerde benim gibi 2ya da bilemedin 3 kişi var zaten bu da onlar için sıkıntı değil. dilediğim gibi sömürüyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Adil kullanım kotası ne kadar? Gecince hız kaca dusuyor? TT'deki gibi hızı dusurmuyolar mı yoksa?
* Maksimum 1 yıl taahutlu alabilirim, modem hediye ediyolar mı? Etmiyolarsa modemleri cok mu pahalı?
* Basvuru, kurulum, aktivasyon gibi adamı isyan ettiren sacma ucretler nelerdir?

*50 Gb geçersen 1mbite düşüyor dediler ama hiç düşmedi. Zaten kontrol edip otomatik düşürecek sistemleri yok demişti en son kuşlar.

*2yıl taahhüt alıyorlar taahhütsüz verdiklerini hiç görmedim şart gibi bişi olabilir o.
-yok ücreti hiçbir şeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün kafalarına göre modem firmware'imi güncelleyip root şifremi değiştirmişler, vermeyiz diyolar bi de utanmadan. Sonunda Donanımhaber'den falan bir yerlerden buldum, değiştirip remote administration'u da kapadım. Evimdeki alete traffic shaping bile yapamayacağım beyefendilere kalsa, wireless şifresini değiştirmekten ibaret olacak yetkilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Superonline Turkcell adı altında 20mbit 49tl oldu deniyor, siteye bakıyorum değişiklik yok. donanımhaberde 24 aylık taahhütü yenileyip 49tlye 20mbite geçtim diyen insanlar var fakat 10mbit gerçekten kalkıyorsa 2 senelik taahhüt yapmak niye şart olsun ki? bu konuda bilgisi olan varsa bi yardım etsin nedir ne değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...