HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 quiknet kullananlar şu adrese girebiliyorlar mı denerler mi http://www.stereomood.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 girdim canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben giremiyorum mahkeme kararıyla yasaklanmıştır diyor http://img64.imageshack.us/img64/2122/yassagg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dns var bende belki o yüzden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Quiknete gecip gecmemekte cok kararsizim. Atakoyde quiknet kullanip ping sorunundan flan sikayetci olan var mi acaba? İnanilmaz kararsiz kaldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ataköy sorunlu, aynı kozyatağı sorunlu olduğu gibi. Tüm tellcom ip'lerinden 60 ms ping alıyorsun. Ben içerenköy'den kartal telekoma 60 ms alıyorum misal. Bursa falan 80ms. Hala çözemediler. Eskiden 1-2 gün düzelir, sonra 1-2 hafta giderdi. 5 haftadır falan en az 50 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 baris hani ise gidince benim burda varmi diye bakcaktin? ankara cevizlidere mahallesi 1245. sokak 16. sokak eski adiyla. 2 ay oldu lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 !!!DİKKAT!!! quicknet firmware update yapmış modemlere,bu update sonucunda güvenlik etkin kablosuz ağlar güvenlik etkin OLMAYAN ağ haline dönmüş bugün yanlışlıkla farkettim kablosuz ağ kullananlar varsa kontrol etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Arkadaşımın sitesine gelmiş Quiknet. 1 Ay denemek icin gelip bağlayalım mı demişler ancak arkadaş kabul etmeyince ertesi gün bir daha gelip deneme süresini 3 aya çıkardık denemek istermisiniz demişler. Arkadaşımda madem öyle tamam demiş. Gelmiş teknik ekip tam işe girişmiş ben arkadaşa dedim bi sor taahhüt vs var mı diye. Bunun sonucunda aramışlar ve ögrenmisler ki 2 yıllık taahhüt sonucu oluyormuş böyle bir şey. Yani iyice sorup etmeden deneme vsde baglatmayın arkadaşlar. Taahhüt oldugunu bilgilendirmeden millete deneyin olmazsa 3 ay sonra almazsınız diyorlarmış. Şerefsizliğe soyundu iyice bu Quiknet'te artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 arkadaşın sabah küvette uyanıp, böbreginin olmadıgınıda farketmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dasfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 doğrudur niye dalga geçiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 gereksiz adam çok valla , ciddi bilgilendirme amaçlı vs bisiler yazıoruz ama herneyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Söylemiyorlarsa uygulayamazlar ki taahhüdü, sonradan bir şeyler imzalatacaklarsa da zaten okumadan imzalamaz kimse (bir zahmet). Orada taahhüt falan diyorsa da ona göre şeyapar herkes. Saçmaymış biraz yaptıkları. Avukat olarak overlokçu falan mı kullanıyorlar anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bitmedimi sözleşmen ist,ifanı vermedin mi? nerde o açıklayacğaın exclusive açıklamalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yok daha vermedim istifayı :D.. az kaldı. yakında bir gün bu bölüme balonu burnunda bir member gelip de bir tomar açıklama yapabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 KAMPANYALAR: YAZ KAMPAYNASI Bir de bağlanan paket var o sitede yazmıyo: - ilk 2 ay 9.99 fatura çıkar - ilk ay 29tl aktivasyon - 24 ay taahüt bütün kampanyalar 24 ay taahhütlüdür. kurulum ücreti alınmaz, ama taahhüt bitmeden iptal isterseniz 150TL + KDV kurulum ücreti + indirim belleri toplamı fatura edilir. ör: 3 ay beleş yaz kampanyasından 10mbt limitsiz başladınız, 6 ay sonra iptal istediniz. 49x3=147TL insirim bedeli artıııı 150+kdv kurulum. size bi 450-500 fatura gelir ek bedellerle. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yahu bu olay bağdat caddesine gelmez mi yakın zamanda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oo bağdat stayla.. Bu arada quiknet çok fena sıçışlarda yurtdışı konusunda 1haftadır berbat durum, ne yapıyo bunlar ne zaman düzelecek bu? /İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 gerizekalı bunlar ya, 2 aydır lokal santrale bile 60ms ping alıyordum. Aradım update edip+reset attılar sorun düzeldi. Bende de mallık var ama yuh be arkadaş. 2 ay süründüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sitenin yardım kısmında üye olanlar Eposta hesaplarını Online İşlem Merkezi'nden kullanıma açabilir diye yazıyor fakat ben o kadar aramama rağmen böyle bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Beyler acil olduğu için uplıyorum yukardaki sorumun cevabını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ahahahah yukarda soru yok. yeni sayfanın laneti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 le fu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Korax said: baris hani ise gidince benim burda varmi diye bakcaktin? ankara cevizlidere mahallesi 1245. sokak 16. sokak eski adiyla. 2 ay oldu lan yuh kanka baktım yok. hatta alakası bile yok. bence sen taşın ordan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar