Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bu akşam arabada radyoda Vay Anam Vay şarkısını dinledim. Özellikle müziğini beğendim. Sözler ile birleşince kalburüstü bir şarkı olmuş denilebilir. Gece bir arkadaşım linkini göndermiş full albümü indirdim Tarkan'ı severim ve beğenirsem satın almaya niyetliydim ama hevesim kursağımda kaldı diyebilirim. Hani Tarkan'ın şarkıları dinlendikçe anlaşılır. Yıllardır böyle biliriz ama sanki bu sefer olmamış gibi geldi bana. 1 hafta 10 gün sonra fikirlerim değişebilir belki. Daha önce de Hande Yener'in bi albümünü de çok kötü diye silmiş, ardından şarkıları sevmeye başlamıştım. Neyse, Tarkan'ın yeni albümünü dinleyen, duyan var mı? Sizler ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Vodan said: Tarkan'ın şarkıları dinlendikçe anlaşılır dinlemedim ama yine böyle olur merak etme :) her albümde aynı şeyi mutlaka söylerler zaten ama dinledikçe sevilir. ee adam da yapıyor yani hakkını yemeyelim. dinledim simdi müziği süper, yılbasının fix parcası olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ayrıca çok balta yabancı albümleri vardır. 2 kere denedi ikisinde de 0 çekti. Onun amacı Amerika'da meşhur olmaktı kimse yüzüne bile bakmadı parası azaldı galiba :) gene geldi Türkiye'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ilk dinledigimde sevmedim ama zamanla gorucez ne olacagını. Yalnız albumde ne Sezen'den ne de Nazan'dan parça alıp koymamış. Daha önceleri hep onların parçalarıyla çıkış yapardı bu kez kendi ayakları ustunde durmayı denemiş sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tarkanın kıpır kıpır olan şarkılarından yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o değilde kuzu kuzu, dudu dudu, bıdı bıdı falan öyle bir şarkı varmı kasette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 var unuttum adınıda bugun duydum tv de yine çift tekrar şarkı adı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Full Track Listing • Vay Anam Vay • Dilli Düdük • Arada Bir • Istanbul Agliyor • Hop Hop • Dedikodu • Bam Teli • Gün Gibi • Çat Kapi • Pare Pare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o kravat ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adam KAFKA'dan etkilenmiş bu albümde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 anam nolmuş adama 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Penise benzemiş afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 oha önce trackliste, sonra herifin tipe gel. metamorfoz gitmemiş herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Televizyonlara çıkıp illidan gibi metamorfoz olur sonra da " YOU ARE NOT PREPARED FOR THIS ALBUM" der gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ombakkombak said: o değilde kuzu kuzu, dudu dudu, bıdı bıdı falan öyle bir şarkı varmı kasette? pare pare dsfdsagfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dotada bi hero vardi metamorfoz falan yapınca tarkana benziyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 valla kapak resmini görünce direk lost dedim yani :) şarkıları dinledim vay anam vay hariç.fena değiller.daha taze dinledim belki severim zxamanla ama bilemicem nerde o eski tarkan şarkıları.duygusal şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Lügatına yeni bir kelime eklemiş ama, tebrik etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 İstanbul ağlıyoru beğendim ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pare pare fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya ben bu adami turkiyenin pop star ilan edeni merak ediyorum kenan dogulu mirkelam bu adamdan 10 kat iyi muzuik yapiyoken hele hele turkiyenin aisl pop krali serdar ortac varken bu tarkan kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 gay havası gitmiş, adam olmuş takımıda hoş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: ya ben bu adami turkiyenin pop star ilan edeni merak ediyorum kenan dogulu mirkelam bu adamdan 10 kat iyi muzuik yapiyoken hele hele turkiyenin aisl pop krali serdar ortac varken bu tarkan kim ya Ben ilan ettim. Söylediğin adamlarada bin basar ses tip dans her yönüyle... Lakin son albümleri çokda dinlenesi değil o ayrı ama Sezen Aksununda son albümleri eski havasında değil bu onu kötümü yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Xaenin said: Penise benzemiş afedersin. zaten erkeklerde kravat penisi sembolize eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: ya ben bu adami turkiyenin pop star ilan edeni merak ediyorum kenan dogulu mirkelam bu adamdan 10 kat iyi muzuik yapiyoken hele hele turkiyenin aisl pop krali serdar ortac varken bu tarkan kim ya Kenan'da çok iyi,çok ilerletti oda bu uluslararası olaylarda.İngilizce şarkı,eurovision derken,adam yurtdışından azçok çevre yaptı.Jamiroquai'nin solistiyle takılıyolardı biara.Mirkelam'ı bilemicem.Tarkan'ın yinede mirkelam'dan çok daha iyi olduğu kesin benim fikrim.Kimse ilan etmedi yau,adam öpücük şarkısıyla iyice meşhur oldu işte.Dünya tanıdı falan,öylece star kabul etti eden,oldu falan.Tarkan,Kenan ve Mirkelam yanında Serdar ortaç kim demeden geçemicem :D Eurovision'a tarkan katılsa neler olurdu acaba diye düşünmüyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar