Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarkan - Metamorfoz

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam arabada radyoda Vay Anam Vay şarkısını dinledim. Özellikle müziğini beğendim. Sözler ile birleşince kalburüstü bir şarkı olmuş denilebilir.

Gece bir arkadaşım linkini göndermiş full albümü indirdim Tarkan'ı severim ve beğenirsem satın almaya niyetliydim ama hevesim kursağımda kaldı diyebilirim. Hani Tarkan'ın şarkıları dinlendikçe anlaşılır. Yıllardır böyle biliriz ama sanki bu sefer olmamış gibi geldi bana. 1 hafta 10 gün sonra fikirlerim değişebilir belki. Daha önce de Hande Yener'in bi albümünü de çok kötü diye silmiş, ardından şarkıları sevmeye başlamıştım.

Neyse, Tarkan'ın yeni albümünü dinleyen, duyan var mı? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
ya ben bu adami turkiyenin pop star ilan edeni merak ediyorum

kenan dogulu
mirkelam bu adamdan 10 kat iyi muzuik yapiyoken

hele hele turkiyenin aisl pop krali serdar ortac varken bu tarkan kim ya

Ben ilan ettim.
Söylediğin adamlarada bin basar ses tip dans her yönüyle...
Lakin son albümleri çokda dinlenesi değil o ayrı ama Sezen Aksununda son albümleri eski havasında değil bu onu kötümü yapıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
ya ben bu adami turkiyenin pop star ilan edeni merak ediyorum

kenan dogulu
mirkelam bu adamdan 10 kat iyi muzuik yapiyoken

hele hele turkiyenin aisl pop krali serdar ortac varken bu tarkan kim ya

Kenan'da çok iyi,çok ilerletti oda bu uluslararası olaylarda.İngilizce şarkı,eurovision derken,adam yurtdışından azçok çevre yaptı.Jamiroquai'nin solistiyle takılıyolardı biara.Mirkelam'ı bilemicem.Tarkan'ın yinede mirkelam'dan çok daha iyi olduğu kesin benim fikrim.Kimse ilan etmedi yau,adam öpücük şarkısıyla iyice meşhur oldu işte.Dünya tanıdı falan,öylece star kabul etti eden,oldu falan.Tarkan,Kenan ve Mirkelam yanında Serdar ortaç kim demeden geçemicem :D

Eurovision'a tarkan katılsa neler olurdu acaba diye düşünmüyo değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...