Glatheros Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 backup yapabiliyorsun steam oyunlarini, installer cikartiyor. external hd ye backup yap deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 lead and gold 2,5 dolar olmuş. almalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Aliens vs. Predator indirimini kaciran varsa,burda 5eu. Ben direk kaptim,steamdekini kaçirmiştim içimde kalmişti... http://www.greenmangaming.com/games/aliens-vs-predator/?utm_source=Users&utm_campaign=a83e005b36-SEGA_weekend_USD&utm_medium=email Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Xenocide said: lead and gold 2,5 dolar olmuş. almalı mı?+ 2.5 dolara değecek bir oyun. seversen bedavaya gelmiş olur. sevmezsen arada sırada açıp oynamak için 2.5 gayet iyi. çok kötü oyun değil de, gameplay'i sevmeye bağlı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Lead & Gold için değer 2.5$ ama oyuncu sayısı baya bi az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Xenocide said: lead and gold 2,5 dolar olmuş. almalı mı? dene? pazar gününe kadar bedava olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Evet ve serverlar full, oynayacak yer bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 beleş hafta bitsin - olur oyuncu sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yok ya, yeterli bir kitlesi var oyunun ( TF2 kadar olmasa da ). Şu indirim de de baya alan olmuştur. Baya bir oynayan olacaktır. ( Şu an ki kadar olmayacak olsada ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Free weekend yaptılarsa iyi ya, normal zamanda 200ms altı pingli boş olmayan sunucu bulmak zor oluyo biraz Edit: O diil de ne ara patch egldi buna ya, 1GB indirtiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 noel zamanı da böyle dolmuştu bi anda serverlar, 2 hafta sonra bomboş kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 videolarını izledim de baya güzele benziyor oyun ya western action :D denicem bakalım şimdi beğenirsem alırım bende 2.5 dolar alt tarafı gunslinger alıp roland moduna girmek için bile alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 oyun bayağı eğlenceli. bayağı da basit oyun, öyle çok şaşalı bişi beklemeyenler için bayağı iyi, tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aldim bile 2.5dolar zaten neye vermioz ki bi ogundeki yemekteki icecekten ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Rewendor said: oyun bayağı eğlenceli. bayağı da basit oyun, öyle çok şaşalı bişi beklemeyenler için bayağı iyi, tavsiye ederim ben.Çok iyi oldu. Çok da guzel oldu... O o şekil bu su şekil. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 offf çok iyi oyunmuş ya başından kalkamadım direk alıyorum şuan veeee tf2 bende aşırı lag yapıyor düzgün harita bulcam lagsız diye baya kasıyorum bunda hiç lag yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hayda kimse yok oyunda şuan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nwn2 platinium paketi çok iyiymiş ya yüzde 50 indirimli acaba ne zamana kadar sürüyor yarın bitmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hamsilipilav said: hayda kimse yok oyunda şuan :SHhahahah cunku Amerika'da trial version süresi doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 lol anlamadım ilk bende öyle düşündüm de sonra girdim baya kalabalık bir sürü server vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bu nasıl iş arkadaş az önce girdim steame Lead and Goldu almak için indirim bitmiş yahu 24 saat bile mi sürmüyor nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Nick'inle özdeşleşmişsin. İndirim haftasonu içinde, Pazar günü bitiyordu, amerika saati ile bitti. 24 saat değil cuma'dan beri falan indirimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Hm ben haftasonunu f2p sonraki birkaç günü ise 75% indirim zannediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 beyler wishlist neye yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 arkilerin görüp sağa hediye gönderiyor veya yarışmaları kazanınca ödül olarak o listedekilerden isteyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar