Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 linkini verememişler. searche yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 region dolayisiyla satmiyorlardir coh u , edit: yetememisler bugun de para cepte. meeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yok aldım ben cohu. searche yaz linkini verememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 divinity 2 iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bionic Commando baya eğlenceli oyun ama lag olursa üzer. Bir de indirim az sanki ya %70 falan olsaymış direk alınırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yalnız medal of honor iyi indirim yapmiş. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 COH ve şu AAAAAAAAAAA yi almayı düşünüyorum ideal midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 senko said: gerci harcadim lan bc2 vietnami aldim fcuk! abi dün evde değildim, bu indirime girmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 gariban almana 5 dolarlık pakedi 12 euroya almayı teklif eden türk kim olm sdfsfsf http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1692500&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 başka regiondan hediye olarak yollayabiliyosun yaw. öyle GTA pack aldı benim arkadaş, abd'den yollatıp. Bu arada kredi kartımın süresi dolmuş, denedim kabul etmedi ben de aynı iki oyunu arkadaşa yollattım gift olarak, "sonra öderim" diye, kıllık çıkarmazlar umarım trading falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Xenocide said: senko said: gerci harcadim lan bc2 vietnami aldim fcuk! abi dün evde değildim, bu indirime girmiş miydi? steamden almadim onu ya, ea store'nin indirim gibi bisiyi vardi ya kuponla 10$ indirtiyorduk, o sekilde 5kusur dolara aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 company of heroes kitlesinin durum nedir alsam mi ki? aman 2 dolara aldim işte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 şu global agenda bi daha %75 olsun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 nwn2 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bugün muhtemelen en çok satanlar vs diye indirim yapıp bitirecekler. Bugün yeni birşey beklemeyin bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Aynen öyle oldu neyse nwn2 yi alayım kaçırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Napolyonn said: nwn2 :( hadi iyisin hehe.. Amnesia hakkinda bilgi yorum? deadspace kadar korkunc mu? (eed dostum kulaklik ve karanlikta oynarken korkutmayi basarmisti lanet oyun.) tisrtirir mi? paçadan biraktirir diyorlar dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bu dalga da bitti. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bugun tekrar olmasini gectim , indirim oranlari da az. neyse iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 NolaxThensbane said: Aynen öyle oldu neyse nwn2 yi alayım kaçırmıştım. Kredi kartımın limiti doldu. http://img367.imageshack.us/img367/8317/fuuuuu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bazı indirimler ile oynuyorlar hala mafia II %75 oldu mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sorum olcak bu nwn2 yi alinca 2 kisi online coopmu oynayabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Ben denemiştim onu bir zamanlar, co-op oluyor , diğer karakterleri 2nizde kontrol edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hauhah nwn2 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 mono said: Napolyonn said: nwn2 :( hadi iyisin hehe.. Amnesia hakkinda bilgi yorum? deadspace kadar korkunc mu? (eed dostum kulaklik ve karanlikta oynarken korkutmayi basarmisti lanet oyun.) tisrtirir mi? paçadan biraktirir diyorlar dogrumudur? amnesia'nın bütün olayı korku. silahın falan yok. kaçıyosun sadece. ben çok tırsak olduğumdan 1 saat oynadım daha fazla oynamadım. ama herkes "bugüne dek oynadığım en korkunç oyun diyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar