senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 robot evulation yokmus bende, yarin onu da alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bugün çok iyi çıktı... risen bittikten sonra sıra new vegas a gelecek, sonra dmc4 artık zaman kalırsa overlord ve ghost recon. tşkler steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 arkadaşlar "2k megapack" 80 dolar. "borderlands GOTY 4pack" 75 dolar. yazık etmişsiniz :D ps: .. haa sabah sabah saçmalamışım 4 pack le 4 dlc var karışmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 king arthur complete set aldim. tavsiye ederim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 king arthur u bende aldım 3$ ona 5$ buna "amaan bi sigara parası kardeş yapıştır gitsin" "olm bi günlük yemek paran al bak süper oyun" diye diye steam sıçtı bütçenin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 borderlands kadar çabuk sıkan fps action rpg görmedim hayatımda. hellgate london bile daha zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oha adam borderlandsi azarlamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 200 pingle her türlü css serverından 3-5 el sonra autokick yiyorum koyayım öyle işe bi de hesapta 8mbit internetimiz var pehpeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyun arsızı olduk yine ya, sanki oynayacak çok vakit var =) Wow'da varken imkansız gibi bişi, tam arsızlık başka birşey değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 baglantı hızı ile pingin bi alakası yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hiç daha 100 üstü sunucuya bile girmedim cssde ya en fazla 80e falan bulunuyor rahat genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 rus serverlarında takılıyodum. şimdi türk serverına girdim 10 ping neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Snake said: borderlands kadar çabuk sıkan fps action rpg görmedim hayatımda. hellgate london bile daha zevkliydi. borderlands'ı coop oynayacn, geçen yaz kardeşimle landa ağlıyoduk zevkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 son 4 dakika new vegas ı kaptınız kaptınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 son 1 dk hehe..saglam oyunlar bekliyorum senden steam, bugun kristmaz eed tahmin ettigim gibi dragon age ea storedan pahali cikti steamde ehuh mw2 hrmmm... pisherifler %75 indirim yapsaniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 iyi ki param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 activison'ın indirim çakallığı mükemmel. önce eski oyunu indirime sokuyo. sonra yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi mw2 30 dolar. ahahaha dalga geçiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 this is madness. dragon eycler ne kadar pahalı yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ulan! monkey island SE'leri 3.75 yapmışlar, ben onlara 5+5 vermiştim, daha da oynamadım ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Napolyonn said: this is madness. dragon eycler ne kadar pahalı yeaa. ea store'dan al 22tl falan oluyo hepsi içinde. ben az sonra alacam şahsen http://eastore.ea.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=en_GB&Env=BASE&productID=208591800 o3gfubinq kodunu unutmamak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Shank güzelmi acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2$ Flatout aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 önce mw1 indirime girdi, bugün mw2... acaba bi ümit, hiç sanmam ya, black ops da yarın girer mi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar