Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2$'a çamur gibi ipod oyunları satıldığı düşünülürse rüya gibi ut gibi efsaneler efsanesi bir oyun bu fiyata. hürmetten almak lazım.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gamespot'ta en iyi oyun kahramanı ödülünü %55.8 oyla mario'ya karşı babacum freeman kazandığı için bütün half-life oyunlarında %55.8 indirim var şu an. :)
Mesaj tarihi:
oran %70 civarı falan olsa o kadar indirim olmazdı bence :P
55 de iyidir ama modlarda indirim yok, bi css alacaktım olsaydı :)

90 civarı ms ile tf2'de rahat oyun oynuyorum ben. ama isin delisi degilim yani oyle her attıgımı vurayım gibisinden. keyif alarak oynuyorum ölünce kafayı sıyırmıyorum falan. o yuzden saliselik gecikmeler yasanıyodur belki ama umrumda olmadıgımdan farketmiyorumdur.

MasterHapLo said:

sole bisey soracam genelde steamden cs oynarken ms 90 ustu oluyor e dogal olarak da adam gibi fps oynanmiyor. diger oyunlarda nasil yine ms 90+ olarak o kesin de ne kadar etkiliyor diger fps lere.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

steam demişken şunu da araya sıkıştırayım ehe

http://i34.tinypic.com/259xxlt.jpg

Yalnız gerçekten böyle hack programları satan siteler var, üstelik VAC da genelde tespit edemiyor; wall hackdan aime kadar neler neler...
Mesaj tarihi:
"steam can't ban me if I was using undetected hack. Please un-ban, because its illegal to ban me from steam when I was using a undetectable hack."

Of abi of. triple facepalm çekmek istiyorum şurda.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

http://img267.imageshack.us/img267/1771/steam.jpg

bu ne hatası servera girerken veriyor?

bu durumda hep aynı hatayı veriyorsa steami aç kapa sorunun çözülecektir.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Steam one-day-only-sale yapmislar 5 gun surucek sekilde, hergun yeni bir set oyun gelecek sanirim. su anda dragon age dahil bir iki ilgi cekici paket var, bugun ve sonraki gunler kesinlikle bir goz atmaya deger.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...