Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahah alır geri free weekend hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 2$'a çamur gibi ipod oyunları satıldığı düşünülürse rüya gibi ut gibi efsaneler efsanesi bir oyun bu fiyata. hürmetten almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 öyle aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bütün company of heroes oyunları (genişlemeler vs) %50 indirimde şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gamespot'ta en iyi oyun kahramanı ödülünü %55.8 oyla mario'ya karşı babacum freeman kazandığı için bütün half-life oyunlarında %55.8 indirim var şu an. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 steam demişken şunu da araya sıkıştırayım ehe http://i34.tinypic.com/259xxlt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 imbaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 forum mesajları çok iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sam said: gamespot'ta en iyi oyun kahramanı ödülünü %55.8 oyla mario'ya karşı babacum freeman kazandığı için bütün half-life oyunlarında %55.8 indirim var şu an. :) mario'ya oy vermeseydim keşke heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahaha aynı şeyi düşündüm indirimi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tuu sizi mario ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oran %70 civarı falan olsa o kadar indirim olmazdı bence :P 55 de iyidir ama modlarda indirim yok, bi css alacaktım olsaydı :) 90 civarı ms ile tf2'de rahat oyun oynuyorum ben. ama isin delisi degilim yani oyle her attıgımı vurayım gibisinden. keyif alarak oynuyorum ölünce kafayı sıyırmıyorum falan. o yuzden saliselik gecikmeler yasanıyodur belki ama umrumda olmadıgımdan farketmiyorumdur. MasterHapLo said: sole bisey soracam genelde steamden cs oynarken ms 90 ustu oluyor e dogal olarak da adam gibi fps oynanmiyor. diger oyunlarda nasil yine ms 90+ olarak o kesin de ne kadar etkiliyor diger fps lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 200 msle oynamaya alışmış bir milletiz, yapmayın etmeyin şahsen 150 ye kadar hissetmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 300e kadar 1.lik vermiyorum oha götüm kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 razzRaziel said: steam demişken şunu da araya sıkıştırayım ehe http://i34.tinypic.com/259xxlt.jpg Yalnız gerçekten böyle hack programları satan siteler var, üstelik VAC da genelde tespit edemiyor; wall hackdan aime kadar neler neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 e zaten satmak için yapıyorlar, sürekli upgrade ediyolar bir de tespit edildikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 arma II'de %50 indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 "steam can't ban me if I was using undetected hack. Please un-ban, because its illegal to ban me from steam when I was using a undetectable hack." Of abi of. triple facepalm çekmek istiyorum şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 off amerikalı :(, kimbilir kaç yüz dolar verdi o özel heke aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 http://img267.imageshack.us/img267/1771/steam.jpg bu ne hatası servera girerken veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 THQ Collector Pack genişlemiş mi bana mı öyle geldi? birkaç oyunu daha önce almamış olsam (company of heroes, WH DoW 2 vs) direk buna dalardım valla THQ Collector Pack'in haricinde "S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl" almak isteseniz 5 dolara düşmüş ben üstüne 20 dolara bir de "The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut" çaktım hatta ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aiko said: http://img267.imageshack.us/img267/1771/steam.jpg bu ne hatası servera girerken veriyor? bu durumda hep aynı hatayı veriyorsa steami aç kapa sorunun çözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mass effect 10$! ama dr'ın sitede de 17tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Steam one-day-only-sale yapmislar 5 gun surucek sekilde, hergun yeni bir set oyun gelecek sanirim. su anda dragon age dahil bir iki ilgi cekici paket var, bugun ve sonraki gunler kesinlikle bir goz atmaya deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar