MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu overlordu hangi oyuna benzetebilirsiniz? baya sempatik oyuna benziyo eheh bu arada yeni indirim koymaya devam ediyorlar haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Abi daha geçen gün Batman GOTY almıştım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Abi direkt youtube ustunden gameplay'ini izle istersen. En rahat oyle karar verirsin. Ben oyle yapmistim zamaninda. Birde ozellikle multi ve co-op tavsiyeleriniz varsa yazmaya cekinmeyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 steam'e bağlanamıyorum ulaknet'ten neyseki yoksa bir sürü para basacaktım bu indirimlere hiç oyun oynamama rağmen. oh kurtuldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben THQ packi alıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 MrLevie said: yuh. yalnız şu CODları teker teker indirime sokmuyolar deli ediyolar adamı. said: Activision’s Bobby Kotick is CEO of the most profitable video game publisher today, but that’s not enough -- he now wants to make Activision the most profitable entertainment company in the world, and that includes film and TV companies. iflas ettireceksin adama acı biraz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abii nevrim dondu ya sdf nasil indirimler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bioshock 2 15 dolar. bir de telltale pakedi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 monkey island complete packe indirim bekliyorum ben gelsin direk alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 su firsattan mount&blade warband cakayim bende, turkiye fiyatindan ucuz su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bide lfd2 ye bi indirim caksinlar onu alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 evet ya lfdlerin fiyatları niye yüksek hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Altitude 3.40$ Overlord Complete Pack 4.50$ Killing Floor 3.75$ The Witcher 6.79$ Counter Strike Source 6.80$ TOTAL: 25.24$ THQ'ye de yarın karar vericem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 You now own Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord II, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: United Offensive, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Full Pipe, Alpha Prime, Chrome, Chrome: Specforce, Gothic 3, Gothic II: Gold Edition, Clive Barker's Jericho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bende l4d 2 almak istiyodum ama hala pahalı the witcherın alınırı var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Çok güzel indirimler var bu aralar. Tüm MW2 hariç CoD'lar 29.99$. Bi çılgınlık yapıp paket + MW2 aldım, MW2 illa ki kampanyaya girer diye bekliyodum ama sabredemedim daha fazla sfdjkgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sonra niye kotick böyle yapıyo diyosunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kotick'in böyle yapmasının nedeni steam'den ucuza oyun almamız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hayır bone bold kısım Kojiroh said: Çok güzel indirimler var bu aralar. Tüm MW2 hariç CoD'lar 29.99$. Bi çılgınlık yapıp paket + MW2 aldım, MW2 illa ki kampanyaya girer diye bekliyodum ama sabredemedim daha fazla sfdjkgh takılıyorum zaten yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 7 dolara CS Source var sankisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ha anladım. ben de cod pack aldım mw2 indirime girsin diye bekliyorum. singleplayerını sevmiş olsam indirime girmeden alırdım ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bone gordugum kadariyla sen cuzdani birakmissin direk steam'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok yahu indirim sağolsun sadece 50 dolara patladı. yurtdışından bir oyun istesem kargo hariç 50 dolara geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 steam son bi kac saattir acilmiyor bende. sizde durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bende problem yok 2 dakika sonra yeni indirimler gelecek hatta onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar