BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 indirim başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 indirimler orada duyuruluyor burada tartisiliyordu, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi indirim baslıgı olmamıs. burdan devam edelim iste. bi de sticky olunca zaten kimsenin dikkatini cekmiyor. surekli uplamak konuyu daha guncel tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Oblivion u kaçırmayın 8.5 dolar! =D tüm expansionlarıyla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aman allahım çilekrose mesaj atmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 İndirim sticky'si zaten bu başlıkta muhabbet yüzünden indirimlerin kaçırıldığı söylendiği için açıldı. Sticky gözden kaçıyorsa o zaman gözde sorun var demektir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oblivionı direk aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sticky gozden kacmıyor abi, sticky olmasa daha fazla guncel olur. sticky olunca dikkat cekmiyor hic, aslında tam tersi olması lazım ama oyle olmuyor iste. hep aynı yerde durdugundan kimse sticky konuların oldugu yere gozunu goturmuyor. herkes en son hangi konu uplanmıssa o konudan baslıyor forumu okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi toggie haklı, bu başlık uplandığında demekki yeni bişeyler var diyorum ve bakıyorum gerekirse 2-3 sayfa gerisine bakıyorum kaçırmayayım diye aa öteki indirim başlığına daha hiç bakmadım ben mesela. dikkat çekmiyor çünkü hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sticky iyi olmuyor ya. Diğer bir örneği Eğlence bölümündeki Umut Sarıkaya başlığı. NŞA uplanması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Xenocide said: abi toggie haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi ağız alışkanlığı oldu resmen asdjhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 8,5 dolara Oblivion hem de 2 ek paketle direk aldım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sticky başlığa yeni mesaj atıldığında yeni mesaj ikonu kızarıyor yanında, 2 tane sticky var zaten. dediğim gibi indirim haberi bu başlık içindeki muhabbet arasında kaynayıp gittiği için haberi olmayan, indirimi kaçıran insanların isteği üzerine o başlık açıldı. bildiriyi oraya yapıp tartışmayı burada yapmak zor birşey değil, bu tarz listeleme işleri için böyle sticky başlıklar kullanılıyor bütün forumlarda. neden böyle sorunmuş gibi ele alındı anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sticky topiğe yalnızca haber vermek için yazılıyo, tartışması burda yapılıyo diye buraya attım ben de mesajı. O değil de, dayanamadım aldım oyunu. Denildiği kadar varmış da sol gözümün çevresinden başlayıp enseme kadar inen bi ağrı var bikaç saattir, riddle çözemez oldum kapattım oyunu, yarın devam edicem. Merak ettiğim şey şu: şimdi oyunun en başında bile ancak belirli bi seviyeye gelince çözülebilcek riddle'lar vardı. İlerleyen zamanlarda geri dönebilcek miyim? Geride kalan çok riddle var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 free roam var evet. bir kac tanesine ulasilamiyordu ama sonradan saniyorum. mumkun mertebe map i efektif kullanmak gerek. sonucta bulundugun sectiondaki bulmacalari gosterdigi icin zaten cabuk bulunuyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aynen abi sticky olmasın, siz diyene kadar orda bi stiky olduğunu bile görmemiştim, burdan haber vermek daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sipeyskeyk said: Ya orange box 20$ ama sadece TF2 oynamak istiyorum o da 19.99 acaba beklesem biraz TF2 9.99 falan olur mu ? olduya lan >:D< gerçi sen isteyeli 10 gün olmuş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 orange box aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 valla aslında bana hiç farketmiyo sitikse de sitikmese de, favorilerime aldığım için oradan görebiliyorum nereye ne meşaz atılmış... morrowindler iyiymiş dalış yapıyorum hemen ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sam said: sticky başlığa yeni mesaj atıldığında yeni mesaj ikonu kızarıyor yanında, 2 tane sticky var zaten. dediğim gibi indirim haberi bu başlık içindeki muhabbet arasında kaynayıp gittiği için haberi olmayan, indirimi kaçıran insanların isteği üzerine o başlık açıldı. bildiriyi oraya yapıp tartışmayı burada yapmak zor birşey değil, bu tarz listeleme işleri için böyle sticky başlıklar kullanılıyor bütün forumlarda. neden böyle sorunmuş gibi ele alındı anlam veremedim. ben 2 oyunu o sticky sayesinde aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu hafta sonu tf2 bedava. bide %50 weekend offer var. almak isteyenler için kaçırılmaz fırsat. 9.99 şuan tf2. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Steam uzerinden satin alabilecegim fazla vakit ayirmam gerekmeyen kapismalik :D oyun ariyorum varmi oneriniz.Single oyunlar bana gore degil :(. Lutfen gercekten bildiginiz bir oyun tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Strateji olur diyorsan, tam chaos rising i tarif etmişsin demektir :P. Oyun sistemi, geliş geliş geliş geliş geliş yüzlerce ünite bas git adamı yoket şeklinde değil. Savaş baselerde değil, mekanda geçiyor. Zamana karşıda oynuyorsunuz diyebilirim, sağı solu ele geçirmeye felan çalışıyorsun. Baya tatlı bir oyun. http://store.steampowered.com/app/20570/ http://www.youtube.com/watch?v=PuI8ohssuog ek: youtube den gameplay videolara bi göz atarsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 akşam gidiyim eve tf2'yi hafta sonu oynamak için deniyim. bide ati ekran kartın varsa hl2:dm bedavaymış sanırım. Başka böyle ati kampanyaları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar