Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Orange box key 20$ burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 KHaRoN said: electroworld gibi falanca yerlerde orange box i 25-29 lira gibi fiyatlara goruyorum. yazik gunah 20 dolara. This Ama Garry's Mod da varsa düşünülebilir o paketler. Eğlenceli işler çıkıyo onla, Ellis is a helicopter falan sdffdg Tek olarak 9$'a satılıyo. http://www.youtube.com/watch?v=fGs-6_HkIxQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 g2play de baya ucuz ya, daha önce hiç alış veriş yapmadım oradan. İnsan kıllanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 g2play'den aldim bakalim paypal kullanarak. odeme tamam falan diye bir ton mail geldi ama key yok henuz =) gelirse haber edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 g2play den bayağı birşey aldım ben 1-2 sorun harici pek problem çıkmadı. Virüs programı key i bile oradan (kaspersky) El değiştirdikten sonra pek iyi fiyatlar vermiyor gerçi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Gayet sorunsuz sekilde tamamlandi. Key geldi ve aktif ettim steam ustunde. Sadece 2-3 saatlik bir gecikme oldu, o da kayit oldugum e-posta ile paypal'inki tutmadigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Total warlarda indirim başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 indirim bildirimleri için artık yukarıdaki sticky'i kullanırsanız daha güzel olur, onu bu başlıkta yazılanlar gözden kaçabiliyormuş diye başlattık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ya orange box 20$ ama sadece TF2 oynamak istiyorum o da 19.99 acaba beklesem biraz TF2 9.99 falan olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 NİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 daha once olmustu bi ara 10$. tekrar olabilir tabi de bekle bekle nereye kadar bekleyeceksin? belki yarın olur, belki 6 ay sonra. ayrıca coook uzun suredir fiyatlar bu sekilde, bi degisme olmadı yani. sadece kısa sureli indirim fırsatı olmustu o da 1 kere. ayrıca canım fps istiyor demissin, tf2 sadece multi oynanabilen bir oyun. orange box almadıgına gore hl2 de oynamamıssın. ne guzel fps istiyor canın al orangebox hepsini oyna iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Portal da cabası yani. toggie haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 FPS istiyorum da multi oynuyorum zaten genelde. Elimde birsürü single fps var steamde cs source dod source left4dead full spectrum warrior vs. bir ton eski oyun var. Zaten orange box alacağım gibi duruyor ama amd 7850 dual 2.8ghz 4gb ram geforce 9500gt 512mb ekran kartının kaldırabileceği bir oyun olması lazım. Aslında benim ekran kartı almam lazım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dod source al. ben oynuyorum sıkılınca.güzel oluyor 2-3 ateş etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 muhabbet ve tartışma yapacaksak burada yapalım, sticky'e sadece bilgilendirme maksatlı mesaj atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yılbaşında olmuştu sanırım 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Aha golden axe gelmiş steam'e ehauehae http://store.steampowered.com/app/34276/ aha shadow dancer da gelmiş! =P http://store.steampowered.com/sub/4450/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abov golden axe ahahah şimdi bu bildiğimiz win 7 de 4 çekirdek makinalarda çalışacak mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bunlar bilgisayarı bozar ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 oha goldenaxeten hala para istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Batman: Arkham Asylum indirimdeymiş, 20$'a düşmüş 40$'dan. Değer mi almaya? Gerçi single player bi oyun, henüz eskimedi ve kutulu bile değil, almamak mantıklı gibi de sfdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oyun sonuna kadar hakeder parasini orasi kesin de sp oyuna para vermek kismi vicdan isi, ona bisey demiyorum sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Neyse ya kutulusunu alırım artık sdfjkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Kojiroh said: Batman: Arkham Asylum indirimdeymiş, 20$'a düşmüş 40$'dan. Değer mi almaya? Gerçi single player bi oyun, henüz eskimedi ve kutulu bile değil, almamak mantıklı gibi de sfdgdf 40 dolar iken bile değecek bir oyun sen 20 dolara değer mi diye soruyorsun. ayıp. hele bi de "single olduğu için almayacam" diye bir hataya düşüyorsun. o daha da ayıp. yazın arkadaşa bilgisayar oyunları bölümünden 3 ay ban. Kojiroh said: Neyse ya kutulusunu alırım artık sdfjkhs kutulusunu alma sözü verdiği için ban vermiyelim. ama almazsa direk ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar