Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 neden aliyorsun ya :) warband al kendine gel her beraber oynayalim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 nedeni var mı, quake çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 carmack zaten zengin bone, adam uzay mekiği kasıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 steamden aldığımızda modlayabiliyomuyuz bu quakeleri hd textures kullanmak istiyorum mesela quake1 de eğer bi yolu varsa alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 biraz daha açıklayıcı olsan süper olurdu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 day of defeat source alınır mı ? hl ye gerek yok dimi tek başına calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=584085 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Revangelis said: steamden aldığımızda modlayabiliyomuyuz bu quakeleri hd textures kullanmak istiyorum mesela quake1 de eğer bi yolu varsa alcam her türlü moda geliyor steam quake'leri. istediğin hangi mod varsa bu quakelere de uygulayabiliyorsun. doom versiyonları da aynen öyle. forumda başka bir başlık altında bahsettiğim doom/quake grafik paketlerini steam versiyonlarını kullanarak oynamıştım. indirimi kaçırmadan alasın diye kısaca "evet" cevabı vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 çok teşekkür ettim cevaplar için aldım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 quake 2 açtığım gibi çökyü ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bone evet calısıyor ama steam.exe üzerinden degil quake hour record yapamıyor mesela steam qwyi su an gl ezquake.exe (nQuake paketi) den acıyorum herhangi bir launch options komutuda bulamadım bunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 add non-steam game denedin mi? exe üzerinden açtığın oyunları ekleyebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 backup yapinca saved game maved game hersey dahil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 değil :p sadece oyunu yedekliyosun, mesela dragon age falan öyle hep ama bilemiyorum her oyunda öyle mi, mesela oyunlar yeni yeni belgelerim klasörünün altına save dosyası atıyolar, diğer oyunlarda oyun klasörüne atıyor save dosyalarını, onlarda durum nedir bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Saveleri yedeklemiyo bildiğim kadarıyla. Ya da yedek alırken en sağlamı saveleri ayrı yedeklemek, nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bone said: add non-steam game denedin mi? exe üzerinden açtığın oyunları ekleyebilmen lazım. tamam ama dedigim gene gecerli steam üzerinden aldıgın quake calısmadıgı icin record etmiyor gene. ayrıca id vs steam becerememiş bu işi elimdeki q1 cdsi problemsiz calısırken steam storedaki q1 ve q2 pek cok kullanıcıda sorunlu. ya crash var yada hiç acılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 q2 hiç açılmıyo bende mesela fds resmen boşuna aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Weekend deal Borderlands %50 indirimli, 24.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 DLC'leri de indirselermiş keşke. 10x3 oyunun kendisinden fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 çarşambaya geldik, midweek indirimi yok mu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mirror's edge 5 dolara inmişti bikere, almamıştım mal gibi. bidaha inse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Modern warfare 2 free weekend varmış bu hafta, şimdiden yükleyip haftasonu bedavadan oynayabilirsiniz =P Belki indirimde yaparlar üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben preload yaptim mw2'yi. Persembe saat 4'ten itibaren diyo, saat 4bucuk oldu hala giremiyorum. Acaba girmenin baska bi yolu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Amerikan saatine göredir o, 8-10 saat üstüne eklemen gerekebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar