BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şimdi de mafia 2 %75 indirimde, 7.49 dolar normal, 9.99 dolar digital deluxe edition, 6 DLC de toplam 7.94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Civ V'i Greenmangaming'den aldım, dlc bundle paketini Steam'den aldım, 10 dolar ucuza game of the year edition almış gibi oldum ^^ Bir de Mafia 2 kapattım, dün Borderlands'i alsam mı almasam mı derken, dedim yarın kesin Mafia gelecek, sesimi duydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kaptım mafia 1'i. O kadar oynadıydık. Para kazansınlar bari. 2.49 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ilk mafia'yı çok sevmiştim, ikinciyi merak ediyordum. nasıl buldunuz? bir de dlc'sinde çok lazım birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ilki tam bir mafia oyunuydu. Herşeyiyle mafyaydı yani, ikinci oyun mafya hikayesinden çok bir ganster hikayesi, bu yüzden ismini hak etmiyor diye düşünüyorum. Bir önceki isim ve oyunla karşılaştırıldığından ötürü de ağır eleştiriler almıştı. Lakin oyun kendi başına başarılı bence, çok mu? Değil, ama şu paraya alabileceğin ve Mafia 2'den iyi olan çok az TPS var. ha birde sonu gördüğüm en iyi oyun sonlarından biri sanırım, yani en azından sinematografik olarak diyeyim çok etkileyici bitiyor asdf Sinemacı adama bu tip şeyler orgazm ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 mafia 1 efsaneydi cidden. mafia 2 de oynanılır fakat bi 4-5 yıl sonra "lan bulup oynamak lazım" demezsin. mafia 1'de araba sürmeyi özledim. http://www.youtube.com/watch?v=pkYoXSE2bO0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 mafia 1 film tadındaydı, mafia 2 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ShadowFax said: kaptım mafia 1'i. O kadar oynadıydık. Para kazansınlar bari. 2.49 USD 10 oyun alisimdan 9unda bunu dedim heralde, zekat yerine sayilsa bari belki ilerde lazim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mafia zamanının çok üstünde bir oyundu o yüzden efsane oldu. Hem teknik hem senaryo olarak. 2 güzel oyun olsa da daha iyi oyunlar da yapılıyor yani ama bu fiyata her türlü alınır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Darqainu said: ShadowFax said: kaptım mafia 1'i. O kadar oynadıydık. Para kazansınlar bari. 2.49 USD 10 oyun alisimdan 9unda bunu dedim heralde, zekat yerine sayilsa bari belki ilerde lazim olur 2 tane aldım. birini de gift ettim. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sam said: ilk mafia'yı çok sevmiştim, ikinciyi merak ediyordum. nasıl buldunuz? bir de dlc'sinde çok lazım birşey var mı? Mafia 1 tam bir efsaneydi, 2. oyun da film gibi oynanışıyla o çizgide sayılır ama serbest dolaşım yok senaryoya bağlısın yani DLC'lerine ise gerek yok bence hatta bedava verseler almam, kıyafet araba falan ekliyor ama 40larda geçen oyuna 50lerin falan kıyafetlerini koymuşlar DLC ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 mafia 2 birinci oyuna göre çok zayıf bir hikayeye sahip ama yine de bir sürü oyundan daha eğlenceli. ilk başta konsola benzer kontrolleri yüzünden çok sövmüştüm ama alışında fena değil. mafia 1'i ben de aldım. cdleri bozulacak diye korkuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 mafia 1 pcde 3 defa bitirdiğim tek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aynen. hatta harbi aynen. ben de 3 kere bitirdim asdkfjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 o grafiklerle insanı o kadar şehrin içine sokan, o kadar oyunun atmosferine sokan başka bir oyun yapılamadı sanırım. peşimde 40 tane polis varken koşarak metroya atlamak. yavaş yavaş şehrin öbür tarafına geçerken wanted seviyesinin düştüğünü görünce yaşanan rahatlama. şehri ve denizi hayran hayran izlemek. tey tey ne oyundu be. en kral aksiyon müziği http://www.youtube.com/watch?v=V1Sp-17JEHA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sizni gazınıza gitim mafia 1 i aldım ama kötü çıkarsa fena küfürlerimi hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 beğenmezsen gel 2.5 dolarını vereyim ama aynı zamanda zihnine, kişiliğine ve zevkine birkaç hakareti de bonus olarak sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 10 sene sonra grafikler ister istemez biraz kötü gelebilir ona da hazırlıklı ol ama Cidden Mafia1 bambaşkaydı, GTA ile falan kıyaslayanlar olurdu zamanında ama alakası yok yani bu direk film gibi bişiydi. Üstelik 2. oyunda olmayan Freeride kısmıyla serbest oynanım da sunuyordu. Aynı motorla Hidden and Dangerous 2'yi yaptılar o da harika bir ARMA benzeri oyun oldu. Halen H&D 3'ü bekliyorum Mafia2 motoruyla ama ses seda yok Çeklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bioshock 1-2 5$ satışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: 10 sene sonra grafikler ister istemez biraz kötü gelebilir ona da hazırlıklı ol ama Cidden Mafia1 bambaşkaydı, GTA ile falan kıyaslayanlar olurdu zamanında ama alakası yok yani bu direk film gibi bişiydi. Üstelik 2. oyunda olmayan Freeride kısmıyla serbest oynanım da sunuyordu. Aynı motorla Hidden and Dangerous 2'yi yaptılar o da harika bir ARMA benzeri oyun oldu. Halen H&D 3'ü bekliyorum Mafia2 motoruyla ama ses seda yok Çeklerden. Bakinirken hidden and dangerous'a su linki buldum cok iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Hehe nasıl özenirdim ya ince ince hesaplardım adamların hareketlerini, birini sniper birini bazukacı/bombacı falan yapardım bööle çok kalite oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mafia 1 inmeye başladı. 10.yıl şerefine 10. kez fln bitirmiş olayım =) şimdi de bioshock 1 i de yeniden mi oynasam diye düşünüyorum ya. Başlicam steam'e de indirimine de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Böyle 3-5 dolar karşılığı oyun satarak hem çok sayıda satış yapıyor, hem de kullanıcıların çeşitli oyunları oynamasına imkan sağlıyor. İki taraf da gayet kazançlı, steam çogiyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ya bu kadar oyun aldım, dlc'leri falan da aldım deli gibi, gidip hala bioshock da almayayım diyorum. yazın bi daha indirime girince de onları alırım artık, yeter bu kadar hayır işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 mafia yı 5 dolardan yakaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar