Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oyun patlamadı, bebeler tarafından tutulmadı. Klasik Duke Nukem abi, günümüzün oyunu olarak değilde yarım kalan bir projenin sonunda tamamlanmış hali olarak baktığında ve eski günleri yad ederek oynadığında gayet eğlenceli ve güzel bir oyun Duke Nukem Forever Millet COD-BF serilerindeki dinamikliği ve sinematik aksiyona alışınca eski tip oyunlar malesef tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 eski tip mi? lol konsolizenin dibine vurmuş bir oyun malesef duke nukem forever. sırf konsollarda yeterli tuş yok diye 2 silah taşıyabilmek (duke nukem ve 2 silah?), ayarlanamayan fov ve konsolda olduğu için düşük ötesi fov, önceden ayarlanmış sahneler, konsol oyunu olduğu için haritada kısıtlı özgürlüğünün olması (nerde o duke 3d'deki heryere erişebilme) vs. vs. oyunu duke nukem serisine ait bi oyun yapan 2 olay var, karakter modellemesi evet duke abimizinki, ses de evet duke sesi. oyun olarak eski tip fps'lerle alakası yok, duke nukem serisi ile hiç alakası yok. aksini söyleyen de hainlik eder pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 4 silah seçeneği var, o da gayet yeterli hani. ben gayet eğlendim gameplay gayet sade olsa da. gayet 7.5'luk oyun, 3.5 filan verdi imansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Abi zerre keyif almadım oyunda ateş etmekten. Duke 3D'de bile daha iyiydi vuruş hissiyatı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi ben zaten foreverı böle yarısına falan kadar oynadım sonra resmen 3d'yi özledim, yükledim ve baştan sona gram sıkılmadan oynadım. ilk defa oynadığım forever'ın beni sıkması ama kimbilir kaçıncı defa oynamış olduğum ve gayet eski olan 3d'nin "keşke hiç bitmese" dedirtmesi. belki 3,5 değil ama 5 hadi taş çatlasın 6'dan fazlasını haketmiyor. bi de pre-order yapmıştım sırf duke'e saygımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Sam said: sabonis said: oha 2. sayfaya düşmüş konu... duke nukem 5 dolar oldu, şaka gibi. büyük patladı valla. yılbaşında aldım, beğendim, dlc'sini de aldım şimdi. çok haksızlık edildi. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Sam said: gayet 7.5'luk oyun, 3.5 filan verdi imansızlar. kim napsin kac aldigini oyunun. suna mi takildin takila takila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 benim yazdığıma mı takıldın takıla takıla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 forumda oyunu seven 2 kişiden biri sensin o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Warhammer 40,000: Space Marine ve Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution alsam mı diyorum. Nasıl oyunlar? Hiç olmadı indirim filan bitince daha sonraki bir zaman başka oyunla trade ederim diyorum. Sizce oynamak isteyen çıkar mı? Space marine'i gördüm arkadaşta. Fena değil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 barbu said: Warhammer 40,000: Space Marine ve Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution alsam mı diyorum. Nasıl oyunlar? Hiç olmadı indirim filan bitince daha sonraki bir zaman başka oyunla trade ederim diyorum. Sizce oynamak isteyen çıkar mı? Space marine'i gördüm arkadaşta. Fena değil gibiydi. Space marine multisinde iş yapması gereken bir oyundu pek beceremediler patch fln diyolar ama ne kadar olur bilmem, Retribution COH oynadıysan ve sevdiysen dow 40k evreni de ilgini çekiyorsa al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 warhammer çok kötü oyun sakın almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 warhammer 2 nin nesi kötü yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kertenkel said: Sam said: gayet 7.5'luk oyun, 3.5 filan verdi imansızlar. kim napsin kac aldigini oyunun. suna mi takildin takila takila ya 3,5 değil ama 7,5 da değil. "Vasat" kelimesi tam olarak bu oyun için üretilmiş. o da 5-6 gibi bi nota tekabül ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 steam patladımı su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 skyrim alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 cevabı 1:48'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 abi yiter ya cevabı bilmemnedeymiş bi saattir kemal sunal nerde fuslucak diye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 barbu said: Warhammer 40,000: Space Marine ve Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution alsam mı diyorum. Nasıl oyunlar? Hiç olmadı indirim filan bitince daha sonraki bir zaman başka oyunla trade ederim diyorum. Sizce oynamak isteyen çıkar mı? Space marine'i gördüm arkadaşta. Fena değil gibiydi. çok iyi oyunlar yabıştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 geç olmadı mı sdfs. indirim bitti. almadım. sonra 40k ya dota 2 trade eden adamı gördüm....aaaa kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 steam ölmüş, forumlar bile açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 tweetlemişler ilgileniyorlarmış şu an. tüm servisleri göçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 http://store.steampowered.com/stats/?snr=1_4_4__10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kapattılar dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar