spompas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dota beleş olmayacak mı, zaten sevdiğim bi tür değil. sadece 70 olduğu için mw3 mü isteyim diyorum ama o kadar laf ettikten sonra ayıp, oynamam zaten ahah. son asassins creedin sp mp güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sen istediğin başka oyun söyle ben sana istediğimi sölim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 skyrim çektim en mantıklı o gibi şu an kıyamete kadar oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 brink indirime girmis almaya degermi tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gerek yok. bu haftasonu bedava, kendin deneyip karar verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 19 Aralık mezar mode on başlayacak bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 wishlist'inizi güncelleyin, daily giveaway başlamış. store sayfasının tepesinde çıkan linke tıklamanız gerekiyor hergün çekiliş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 olm niye duyurup şansımızı azaltıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 wishlist spam başlasın Dota 2 L4D2 Gish DX: HR Vampire the Masquerade: Bloodlines Witcher 2 Shogun 2: Fall of the Samurai Fallout 3: GOTY Edition Jagged Alliance: Back in Action Magicka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yılbaşı indiriminde 5$ olacak oyunlarla doldurmayın bence listeyi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Viktor said: aquila said: bisey cozmeye calismadik, aptal dedim ben direk. Flash tv gibisin, kazara dozaji kacirip butun entellektuel birikimimi dakikalar icinde kaybetmemek icin postlarini genellikle okumuyorum zaten eheuehu Filter sistemi gelse cok sukela olacak, 3-4 kisi filan var bole okumadan atladigim ki bonbon bu listeye dahil degil, seviyorum onu gene katılıyorum viktoreyize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 wishlisti güzel yapın abi sonra brink, black ops, hunted falan çıkınca üzüyor asdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 1den 10a kadarki sıralama; The Witcher 2 The Elder Scrolls V: Skyrim L.A. Noire: The Complete Edition Call of Duty: Modern Warfare 3 Alice: Madness Returns Assassin's Creed Revelations Sid Meier's Civilization V NBA 2K11 Mafia II Shift 2 Unleashed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Benim de böyle, bol şans (silph hariç) http://i.imgur.com/2uyem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yalnız kuralları okudum da, henüz çıkmamış oyunlar çıkınca verilecek diyor. Dota 2'yi çıkartmamız gerekiyor sanırım =/ Çıkarttım ben, Heroes VI ekledim onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çıkmamış oyunları çıkınca veriyorlar işte, şu an satın alınamayan preorderları bile koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Tamam da dota çıkınca zaten bedava olma ihtimali var, çıkana kadar bekledikten sonra anlamı yok. Betaya girmek mesele. Beta key vermiyorlarsa listede durması saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben wishlist'i fulledim; fırsat buldukça ya da indirime girdikçe ordan seçip seçip alıyorum. 170 tane falan şu an. random 10 tane mi seçecekler yoksa ilk 10'u mu? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 wishlistinde 170 oyun mu var abi?! dsafjk. ilk 10'u verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 evet abi, amaç o değil mi zaten. yoksa neden wishlist kullanayım ki? "bi gün bi çekiliş olur da belki bana da çıkar" gibi bir amaçla yapılmadığına göre gayet amacına uygun kullandığımı düşünüyorum. neyse gidip ilk 10u düzeltiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 170 tane istediğim oyun arasam bulamam şu an da onun için ilginç geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 list The Elder Scrolls V: Skyrim Portal 2 RAGE Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Deus Ex: Human Revolution Serious Sam 3: BFE Darksiders 2 Assassin's Creed: Brotherhood Might & Magic Heroes VI Dota 2 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 170 nedir yahu, ben 10 taneyi bile zor seçtim listeye::o Yok yani Bone gibi arşivim yok sadece çok seçiciyim:) FM2012 NBA2012 Skyrim AC:rev AC:bro Deus Ex Fallout3 MW3 Civ5 JA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sypro said: list The Elder Scrolls V: Skyrim Portal 2 RAGE Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Deus Ex: Human Revolution Serious Sam 3: BFE Darksiders 2 Assassin's Creed: Brotherhood Might & Magic Heroes VI Dota 2 meh.batman arkham asylum mu? arkham city seçseydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar