Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 değişik oyunlar oynama fırsatın olur, mesela sana göre 1000 oyun olup her birini 1 saat oynamak aptallık, başkasına göre de tek oyunda takılıp mesela WoW'u 1000 saat oynamak aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bone said: değişik oyunlar oynama fırsatın olur, mesela sana göre 1000 oyun olup her birini 1 saat oynamak aptallık, başkasına göre de tek oyunda takılıp mesela WoW'u 1000 saat oynamak aptallık. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bana göre ikiside aptallık aradaki dengeyi kurmak lazım.ikiside uç noktalar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 parası olan alır nesi aptallık? mesela bana göre spor araba almak aptallık şehirlerde hız sınırı 90 :/ kaçınız aptal oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 1 araba alıp kullanıyorsun 1000 oyun alıp oynamıyorsun.baya aynı şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 120 yapan araba alıyosun yada 320 yapan araba alıyosun gibi düşün. çıkmadığın hız sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bilmiyorum abi bu kadar oyun işi ölü yatırım direk.ölü yatırımda hiç bi zaman akıllılık örneği değil :) araba ile çok alakasız. sonuçta burda en hardcore gamerım diyen adam bile hayatı boyunca oynadıgı oyunları tek tek saysa bin tane liste çıkaramaz.500 de cıkmaz hatta. mesele parası var alıyor demekte değil.tabi alabilir.isterse 10bin tane alsın kimseyi ilgilendirmez ama bu saçma oldugunu degiştirmiyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben multiplayer ı co op u fln zevkli değilse almıyorum. çok saygı duydugum firmalarınkini ucuzlarsa alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 red abi 500 rahat çıkar ama haklısın söylediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Red said: sonuçta burda en hardcore gamerım diyen adam bile hayatı boyunca oynadıgı oyunları tek tek saysa bin tane liste çıkaramaz.500 de cıkmaz hatta. http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-serious-or-just-trollin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 İsviçreli bilim adamlarına göre, kızlar steam hesabında 100'den fazla oyun olan erkeklere daha fazla ilgi duyuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 boneun satın aldıgı ve hiç yüklemediği yüzlerce oyunu oldugu için cımbızla laf çekip hayatım boyunca 501 tane oyun oynadım demek istemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bin senelik kisirdonguyu gene kendi capinizda cozmeye calistiniz, tebrikler (tu) insanlar tuketim aliskanliklari konusunda rasyonel degildir, hicbirimiz iktisatcilarin anlattigi masallarda adi gecen homo-economicus denen yaratik degiliz, istek ve ihtiyaclar kisiden kisiye degisir fizyolojik ve guvenlik ihtiyaclari disinda yaptiginiz her turlu tuketim "aptallik" olarak gorulebilir gayette ki maslowun ihtiyaclar hiyerarsisini sirf ben koydum defalarca kez su foruma daha buyuk ev, araba, cep telefonu gibi ise yarar elle tutulur seylerden sigara gibi yakinca ucup giden ve saglik bozan, alkol gibi pahalli ve tuketiminin bi faydasi olmayan maddelere kadar cikariz her insan ihtiyaclari kendi belirler, komunist sistemlerinde cokmesininde yegane nedeni budur, kimse bi baskasinin tuketimini rasyonel veya degil cercevesinde yargiliyamaz, yargilarsa kendi hedonistik tuketimi bulunup gozune sokularak "bak iste sende aptalsin" diye dalga gecerler adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Red said: boneun satın aldıgı ve hiç yüklemediği yüzlerce oyunu oldugu için cımbızla laf çekip hayatım boyunca 501 tane oyun oynadım demek istemiş :) adam haklı ama çok yanlış bi genelleme steam yokken de oyun oynuyoduk onları göz ardı ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bisey cozmeye calismadik, aptal dedim ben direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 LethE said: 120 yapan araba alıyosun yada 320 yapan araba alıyosun gibi düşün. çıkmadığın hız sonuçta 320 yapan araba ile hatun götürürsün. 2k+ oyun ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://media1.break.com/dnet/media/2009/12/75%20Gabe%20Newel%20from%20Valve%20Games%20-%20Livin%20Large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aquila said: bisey cozmeye calismadik, aptal dedim ben direk. Flash tv gibisin, kazara dozaji kacirip butun entellektuel birikimimi dakikalar icinde kaybetmemek icin postlarini genellikle okumuyorum zaten eheuehu Filter sistemi gelse cok sukela olacak, 3-4 kisi filan var bole okumadan atladigim ki bonbon bu listeye dahil degil, seviyorum onu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ya tabi steamden öncesi de vardı.rakamlara takılmayın.şimdi 90 yılından itibaren(yuvarlak hesap) 500 tane oyun oynamış olabilirsiniz tabi mümkündür.ben bile belki oynamısımdır o kadar bilemicem şimdi. ama oyun işi keyif işi değil midir. paran var yok meseleside değil.olaya yapmıcagın birşleye para vermek olarak bakıyorum bir oyunu oynamıcaksan para veriosan saçmalık bence.kişinin kendi tercihi tabi karışamayız.ztn fikrimizi söylüyoruz hani bu 1-2 değil yüzlerce oluyorsa tabi. 1-2 bin oyun nedir abi. arşivcilik koleksiyon flaan desem.ama dijital anasını satim.ne bilim eve birini çagırıp bak sitim accmde 1k oyun var koleksiyon da diyemezsin :) hani kutulu oyunu dizersin rafına falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yerim senin entellektuel birikimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Red said: sonuçta burda en hardcore gamerım diyen adam bile hayatı boyunca oynadıgı oyunları tek tek saysa bin tane liste çıkaramaz.500 de cıkmaz hatta. aynen alıntı yapıyorum: "5000+ games played on multiple platforms since Atari." problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bully indirimde, en sevdiğim oyunlar arasındadır. alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ne indirimmiş arkadaş, 5k mesajı geçti sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Deniz bu akşam Pat Metheny konserinde kavalyem olsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 istediğim bi dd sitesinden istediğim oyunu kazandım. sorun ne isteyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar