sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 biraz gameplay izledim de, azıcık animasyon kassalarmış keşke ya. alasım vardı soğudum yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bütün bir bölüm boyunca tank sürüp horde patlata patlata gittim, 2,5$'a bu kadar keyifli gameplay zor bulunur derim. minigun'dan minigun'a atlıyorum ohş, minigun keyfi fallout tactics'den beri şu kadar ilk defa alıyorum. fazla güçlü olur diye gimp dmg değil, YARDIRIYOR. power armor da çektim %90 dmg düşüren fufufufu. bir de tavsiye: başlarken vampirism perk'ini alın. campaign'i bitirdim şimdi, (15 bölüm, biraz kısa olmuş) diğer oyun modları neymiş onlara da bakarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aldim şimdi oynadım da çözünürlük düşük kaliyor yav. bir de multisi varsa akalim skld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 multi maalesef, güzel olurdu. 720p max çözünürlük olayına çözüm bulamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 2 dolara değer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dead Horde alan var mı? videolardan felan fena görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 commandos 2ye benziyo zs2 grafiksel açıdan biraz (olumlu anlamda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 zs2 almayanlara son çağrı, bu yıl harcadığım en iyi 2,5$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aldık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kaçırdım zs2yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 OHA BASTION GELMİŞ :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 pronoit said: aldim şimdi oynadım da çözünürlük düşük kaliyor yav. bir de multisi varsa akalim skld varmış çözümü. zs2, as2 filan hepsi için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 plants and zombies aldim steam sapitti. oyuna girmeye calisinca unable to load steam.dll hatasi cekiyor. oyunlari yedekleyip steam'i reinstall ettim yemedi hala hata veriyor cildiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 foruma falan baktın mı? belki vardır bir çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yok olmadi delircem. yedek alip tekrar kurun steam'i demisler yemedi, abv gabe newell ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ben de mesela source engine ile yapılmış hiçbir oyunu açamıyorum -ki orange box aldım, lol- bu kadar isyan etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ohannes. steam indirimi değil gerçi de, direk steam'e yazabiliyorsunuz key'i. shogun 2 total war 15 dolar gamersgate'te: http://www.gamersgate.com/DD-TWS2/total-war-shogun-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 modern warfare 3'te 70 dolara kazıklanmak istemiyosanız direct2drive'dan 64 dolara(!) alabilirsiniz. steamworks olduğu için no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 15 dolar nedir ya ayıp, şurda bikaç ay önce 50 doları gömçürdüm serinin büyük bir takipçisi olduğumdan, ama fos çıktı ve toplasan 3-5 gün oynamadım hala bağrım yanıyor. Bari Rome 2 TW yi çıkarsalar, ama ona dair bir haberde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kesin rome 2 var sırada, demin onu düşünüyordum napoleon oynarken. shogun 2 fiyatı çok iyiymiş, düşüneyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Shogunu begendim desem yalan... Oynamadım desem o da yalan... Çok daha iyi olabilirdi. Farklı ve güzel olan özelliği sadece seçilebilen özellikleri olmasıydı. Haricinde oyun çok basitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sam said: kesin rome 2 var sırada, demin onu düşünüyordum napoleon oynarken. shogun 2 fiyatı çok iyiymiş, düşüneyim.. alinir ya shogun 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 rome 2 mi olacak caeser total war mi olacak o kisim cok önemli. umarım rome olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Total War serisini hiç oynamadım ama o kadar övüyorsunuz ki bir tanesini denemek istiyorum. onbin tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 @LathspeLL Bence Empire TW'yi al derim, 1700lerde geçiyor ve son yamalarıyla gayet güzel oyun oldu. Yok eski çağ olsun dersen Rome TW alacaksın o biraz eskidir ama efsanedir, fiyatları da iyice düştü zaten. al bayramda heyecanlan fetihler yaparsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar