Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Anlamadım ben de öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 private giveaway diye aratince, http://muslimgamer.com/free-steam-game-giveaway/#!prettyPhoto[Gallery]/0/ dogrumudur bu hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 steam kapalıyken steam cloud'un local folderına (steam/userdata/hesapid/oyunid/remote) kaydedebilir normal save folderıyla beraber. edit: sen warez diyosun herhalde listede değil demişin yeni gördüm, onu bilmiyorum. yine bi yerlere kaydediyodur illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Biri bana ÖM olarak key atsın lütfen nan lütfen :| ekliyorum max falan birşeyler diyor gene kaçırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 öm attım bakmıyon bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 gift şeysi açtım, 200 kişi katıldı bi günde http://www.steamgifts.com/giveaway/gkyH4/quake-collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 banada ö.m. key atabilirse biri çok müteşekkür olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ama bone senden şöyle pati private give awayler bekliyoruz. aga gold pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ooo bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bu steamgifts de puan nasıl artiyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Alın siz key 2l19rfecvbauvufnnefn6onquy0njm4mcu29oq3a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Holy senin oyunu ben kapmışım. Teşekkürler Bu arada paticiktekiler private yapsa daha hoş olur snki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 evet private yapın ya, bak loxi kaptı sanctumu ama bir kere açıp oynamıycak ya da açıp kapatıcak sdfsdf ben çok sevmemiştim tabi, belki güzeldir co-op oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 30 tane seye girdim bi tane kazanamadim yeaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bonecim bana vermişti onu zamanında, iyi ki private yapmamış sgfhjk. 5000 olur 1 haftada min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Insan private yapar be bone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Holy said: evet private yapın ya, bak loxi kaptı sanctumu ama bir kere açıp oynamıycak ya da açıp kapatıcak sdfsdf ben çok sevmemiştim tabi, belki güzeldir co-op oynayınca. ahaha korsan çekip baktıydım 15 dk dayanamadım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Call of Juarez : Bound in Blood indirimdeymiş bugün, 5 dolar. oynamamış olan varsa şiddetle tavsiye ederim. son yılların en iyi western fps'si. edit : hatta az olmuş, outlaws'dan sonra en iyi western fps serisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Loxias said: Holy said: evet private yapın ya, bak loxi kaptı sanctumu ama bir kere açıp oynamıycak ya da açıp kapatıcak sdfsdf ben çok sevmemiştim tabi, belki güzeldir co-op oynayınca. ahaha korsan çekip baktıydım 15 dk dayanamadım fasd baya eğlenceli o oyunun co-op u yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ya ben cs: source kazandım steamgifts'ten. naapmam lazım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Keyini göndermesi lazım giveawayı yapanın, o gönderince steamden ekliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 key gondermedi. direk gift yolladı eklendi steam listeme şimdi dl ediorm. ne guzelmiş ya beleş cs source iyi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 diğer steam accounttan oyunları transfer ediim dedimde, pff account value 49.84 nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 magicka compleye pack aldım 12 dolar bayadır sitime bayılmıyordum oynamicam belki ama aldım sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben de zor tutuyorum kendimi mtg 2012 almamak için. oynamicam biliyorum. onu alacağıma cities in motion alayım diyorum, ama onu da oynamicam. açıp bakmak bi yana indirmem bile büyük ihtimalle. ama çok ucuzlar. off steam off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar