Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 imgı bulan olarak beni unutmuyorsunu di mi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 linki çözen varsa alim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dirt3leri silmeye başlamışlar panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 legit olarak amd'den alınanların da mı yani ben o survey'den aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Knoxville bana söylemişti zaten, ben ekleyeli 1 ay oldu. Söyledim support'a ekleme tarihini, henüz silinmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bilmiyorum legitleri de siliyolar mı ama onlar da listede olduğuna göre silebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://steamplaytimecalculator.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Silphatos said: dirt3leri silmeye başlamışlar panpalar gitmiş benimki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 iyi sadece oyunu kaldırmakla yetiniyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu sitim gifts amma yavaş açılıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 beleşciler abanıyor dandik serverı herhalde. eleman şuna bi google reklam çaksa dolar milyoneri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://steamplaytimecalculator.com/ said: Player |FH| Revangelis owns 236 game(s) on Steam, of which he/she has played 162. That means he/she has not played 74 of them. His/her playtime is 2649.3 hours, or 110.4 days, or 15.8 weeks, or 3.7 months. baya yanlış gösteriyo, steamden kaynaklı tabi her oyun play time tutmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sitim gift neyin nesi? ayrıca dirt3 silinmiş oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 steamgifts olayına girdim. 1 2 şeye girdim kazanamadım falan neyse. sora daha 1 gunu olan bi olaya girdim ama onu kazandım mı olay bitti mi bilmiorm. hani katıldığım çekilişler tarzı bi yer yok mu bu sitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 7-8 şeye girdim bi tnaesini kazanırsam umutlancam ya hayatımda hiç böyle şelyerden bişi kazanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kkk said: steamgifts olayına girdim. 1 2 şeye girdim kazanamadım falan neyse. sora daha 1 gunu olan bi olaya girdim ama onu kazandım mı olay bitti mi bilmiorm. hani katıldığım çekilişler tarzı bi yer yok mu bu sitede?manage giveaways'e girdikten sonra entered diye seçiyorsun üstten, orda gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 invite code alabilir miyim olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Catzee said: invite code alabilir miyim olan varsa bende lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o diil de şuna ayrı topic açsanız? son 5-10 sayfa sadece gifts oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 moderasyon göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Yakında söner insanlar bir şey çıkmadığını fark edince. Bıraktım bile ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Holy said: kkk said: steamgifts olayına girdim. 1 2 şeye girdim kazanamadım falan neyse. sora daha 1 gunu olan bi olaya girdim ama onu kazandım mı olay bitti mi bilmiorm. hani katıldığım çekilişler tarzı bi yer yok mu bu sitede?manage giveaways'e girdikten sonra entered diye seçiyorsun üstten, orda gösteriyor. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 steam client'da yenilikler olmuş hmms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 icz16x166coc4cedhqzrls01ztt9zanqhoabbrmh ph449fh2cbgeorg661d6hz6eu3q2y76wq0k65d2w v5l5c714nhwl3czlmnlewr295xd56jc2am4pybes inv lazım olanlar alsın edit: hemen sömürdünüz lan zdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sonuncusunu aldım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar