Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 fo3 goty'i aldım o çok iyi de işte nv dlc'leri doğal olarak henüz çok yeni. yılbaşına belki. paradox pack'e gömmeseydim morrowind filan da alacaktım, neyse artık yavaş yavaş heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben ilerde steam accountumu çocuğuma hediye edeceğim. Gözlerinde ışıldama göreceğimi düşünüyordum ama sanırım onlar büyüdüğünde bu oyunların yüzüne bakmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bu oyunlarin yuzune bakmayan cocugum olursa dayak manyagi yaparim. Rule #1: Respect your elders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Diablo 8 bekleyecek onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 100 yıl sonra anca diablo 8 bekleyecekler bence. çocuklarımız ya 4 ü ya 5 i beklerler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Terraria 5$ ama yine de elim gitmiyo almaya. Minecraft rulz sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kojiroh said: Terraria 5$ ama yine de elim gitmiyo almaya. Minecraft rulz sdfgf ben aldım yahu indirimde olduğunu görünce. minecraft 1.8'e kadar oynamayı düşünüyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mata Hari güzel mi? Uzun zaman oldu adventure oynamayalı ve baya özledim. Güzelse saldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Şu Trauma denen şey güzel gözüküyodu da Youtube'da bi videoda adamlar "oyundan çok mouse'la oynatılan bi 3d animasyon gibi" demişler, almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Acayip noob bir soruyla geliyorum gene : Steam accountumu ben amerikadan kardesim turkiyeden birlikte kullanabilir miyiz acaba ? Ayni oyunlari 2 kere satin almaktansa , yoksa tahmin ettigim gibi steam baba bana bu konuda karsi cikar mi ? Single player oynasa yeter cocuk civilization falan diyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Aynı anda kullanamazsınız. Single Player oyunlar içinde "Offline" açarak kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 iyi bari.ben de "bu da mi gol degil" diye uzulcektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 offline kullanılır sp için de paso 1 abd 1 tr ip'si ile girerseniz sorun olabilir, offline kullanacak olan böyle ayda 1 açıp dl yapıp kapasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Tamam ya artik cok isterse oyle yapariz yoksa bir sure daha korsan kullansin cocuk napalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sen tr de korsan kullan. o amerikada orjinal kullansın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 LethE said: sen tr de korsan kullan. o amerikada orjinal kullansın bence ahah şu haberlerde çıkar ya arada astronomik rakamlarla göz korkutmak için "2 farklı korsan albüm indiren indiren gence mahkeme kararıyla 500 000 $ ceza verildi" falan. senin kardeş de böyle güme gitmesin dark yazık olur shghds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Amerikadaki benim ya , yanlis kurmussunuz olayi ben de eksik noktalama isareti yaptim heralde :) Ama 13 yasinda velet civilization da oynamayiversin dedim bu isi komple iptal ettim sanirim =) Riske atamicam steam accountunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 from dust: nası bi hayal kırıklığı :( ilk 2 bölümü oynadım ama (tutorial tadında) nası canım sıkıldı. bi defa grafikler kötü, kontroller korkunç, wasd ile ekranı hareket ettirirken aynı anda mouse hareket etmiyor.imleç ekranın ortasındaki %30 luk kısımdan çıkınca ekran o tarafa doğru gidiyor yani ekranı hareket ettirmeden ekranın en sağındaki kumu alıp en soluna koyamıyosunuz aksiyona gireceğiniz yer illa ekranın ortasında olacak. adamlara yakından bakim yok zoom baya uzaktan inmiyor. daha oynicam ama anladıım görevler lemmings gibi işte kumla köprü yap vs diğer heykele ulaşsın adamlar tarzında.2. bölümde son noktaya ulaşmak için yer yaptığım halde adamlar başka bi yerden gidip suyun dibinde beklediler oraya da köprü yaptım öle geçtim. kendi başlığı yokmuş sanırım oyun da çıktı steam den buraya yazim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 steamworks metro 2033 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 steamworks Red Orchestra 2$ http://www.getgamesgo.com/product/red-orchestra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 steamworks killing floor 3.74$ http://www.gamersgate.com/DD-KF/killing-floor?caff=3472801 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bunları steam e ekleyebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 steamworks eklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ya elimde 2 disk halinde l4d2 backupı var. fakat backup klasörlerinin içinde sadece .sid uzantılı tek dosya var. ikisi toplam 8gb falan ediyor. ve steam oyunu backup olarak görmüyor. nerden bulabilirim gereken dosyaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Super Street Fighter IV: AE için "This item is currently unavailable in your region" diyor. Şimdi ben bu region locku atlatmak için proxy vb. birşey kullanıp oyunu alsam, steamden yüklesem gfwl'ye kaydettirip online oynayabilir miyim? Bu arada düz SF4 keyim var o multiplayer olarak çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar