Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fo3 goty'i aldım o çok iyi de işte nv dlc'leri doğal olarak henüz çok yeni. yılbaşına belki.

paradox pack'e gömmeseydim morrowind filan da alacaktım, neyse artık yavaş yavaş heh.
Mesaj tarihi:
Ben ilerde steam accountumu çocuğuma hediye edeceğim. Gözlerinde ışıldama göreceğimi düşünüyordum ama sanırım onlar büyüdüğünde bu oyunların yüzüne bakmayacaklar.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Terraria 5$ ama yine de elim gitmiyo almaya. Minecraft rulz sdfgf

ben aldım yahu indirimde olduğunu görünce. minecraft 1.8'e kadar oynamayı düşünüyorum bakalım.
Mesaj tarihi:
Acayip noob bir soruyla geliyorum gene :

Steam accountumu ben amerikadan kardesim turkiyeden birlikte kullanabilir miyiz acaba ? Ayni oyunlari 2 kere satin almaktansa , yoksa tahmin ettigim gibi steam baba bana bu konuda karsi cikar mi ?

Single player oynasa yeter cocuk civilization falan diyorum ?
Mesaj tarihi:
LethE said:

sen tr de korsan kullan. o amerikada orjinal kullansın bence

ahah

şu haberlerde çıkar ya arada astronomik rakamlarla göz korkutmak için "2 farklı korsan albüm indiren indiren gence mahkeme kararıyla 500 000 $ ceza verildi" falan. senin kardeş de böyle güme gitmesin dark yazık olur shghds.
Mesaj tarihi:
Amerikadaki benim ya , yanlis kurmussunuz olayi ben de eksik noktalama isareti yaptim heralde :)

Ama 13 yasinda velet civilization da oynamayiversin dedim bu isi komple iptal ettim sanirim =) Riske atamicam steam accountunu.
Mesaj tarihi:
from dust: nası bi hayal kırıklığı :( ilk 2 bölümü oynadım ama (tutorial tadında) nası canım sıkıldı.
bi defa grafikler kötü, kontroller korkunç, wasd ile ekranı hareket ettirirken aynı anda mouse hareket etmiyor.imleç ekranın ortasındaki %30 luk kısımdan çıkınca ekran o tarafa doğru gidiyor yani ekranı hareket ettirmeden ekranın en sağındaki kumu alıp en soluna koyamıyosunuz aksiyona gireceğiniz yer illa ekranın ortasında olacak. adamlara yakından bakim yok zoom baya uzaktan inmiyor.
daha oynicam ama anladıım görevler lemmings gibi işte kumla köprü yap vs diğer heykele ulaşsın adamlar tarzında.2. bölümde son noktaya ulaşmak için yer yaptığım halde adamlar başka bi yerden gidip suyun dibinde beklediler oraya da köprü yaptım öle geçtim.
kendi başlığı yokmuş sanırım oyun da çıktı steam den buraya yazim dedim.
Mesaj tarihi:
ya elimde 2 disk halinde l4d2 backupı var. fakat backup klasörlerinin içinde sadece .sid uzantılı tek dosya var. ikisi toplam 8gb falan ediyor.

ve steam oyunu backup olarak görmüyor. nerden bulabilirim gereken dosyaları?
Mesaj tarihi:
Super Street Fighter IV: AE için "This item is currently unavailable in your region" diyor. Şimdi ben bu region locku atlatmak için proxy vb. birşey kullanıp oyunu alsam, steamden yüklesem gfwl'ye kaydettirip online oynayabilir miyim? Bu arada düz SF4 keyim var o multiplayer olarak çalışıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...