dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Cystein said: ALDIN MI CEVABINI yetmez ama evet.. ben arada böle aid hedelerine proce falan yapıp yolluyorum. geçen şey vardı 35m'lik köprü yapıcaklarmış madagascar'da. tamamen local ürünler kullanabilyorlar tabii. para yok diye. footbrigde istemişler, hani düz köprü işte. bi tarafından 3-4 basamak merdiven ile çıkıyorsun, diğer taraftan merdivenle iniyorsun falan. her neyse, taşkın durumunda o köprüler pert olur diye arch gibi bişi yapayım dedim. tabii mimar, karışan kuruşan da yok ya anasını satayım, kafama göre takılıyorum. ahşap ağırlıklı, beton iki yakada iki ayak var sadece.. benzer bişiyin resmini bulursam koyarım işte. neyse köprü yapmamıştım ben önceden. sadece köprüler proce alıp kalmıştım sdfsdf çökmesin diye fazladan yük koyarım vs diyorduuum.. tarihe gözüm takıldı.. 2009 da istemişler. hâlâ açık duruyor iş ama kesin yapılmıştır hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Cthulhu Saves the World gelmiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://steampowered.com/ati_offer1a/ kaçıranlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lost coast nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 boşver abi hl3 cıkıcak ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bedavadan verdi yahu bi half life 2 deathmatch e bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hl2 dm midemi bulandırıyor ya benim ergenki bünyeyle aynı değil oyun fazla hızlı geliyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Zeno Clash alınır aslında. Demosunu indiriyorum şu an. http://store.steampowered.com/app/22200/?snr=1_4_4__40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 alinmaz abi cok tek tuze bir oyun ilerle adam dov, ilerle adam dov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Demo'ya bakacağım bir. IGN'de Dark Messiah gibi yazmışlar, Dark Messiah hayatımın oyunlarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 alakasi yok lan dark messiah'la lcd kafasi yasamis ign tek benzeri taraflari fps dovuslu olmasi yani. kalite olarak yanindan gecemez dark messiah'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Tam aksine dark messiah'dan daha kaliteli bir oyun. Senaryo ve atmosfer super, oynamadiysaniz mutlaka alin. Gameplay kotu yanliz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kazanan var mı? Listedekilerin oyunlarını yollamışlar. Revangelis'i merak ediyorum özellikle. 78'de 76 yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 O hepsini yaptığını belirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Khiran said: Kazanan var mı? Listedekilerin oyunlarını yollamışlar. Revangelis'i merak ediyorum özellikle. 78'de 76 yapmış.aldı eline :D fffuuu steam diye dolaşıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu sefer guldurmedi beni cekilisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 E bide güldürseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Demosunu oynadım da şimdi. Sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 biz ne didik haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Khiran said: Kazanan var mı? Listedekilerin oyunlarını yollamışlar. Revangelis'i merak ediyorum özellikle. 78'de 76 yapmış. 78de 76 değil 76da 76 yaptım da babayı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 guldurseydi kiyamet olurdu, insan irki icin iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Revangelis said: Khiran said: Kazanan var mı? Listedekilerin oyunlarını yollamışlar. Revangelis'i merak ediyorum özellikle. 78'de 76 yapmış. 78de 76 değil 76da 76 yaptım da babayı aldım oh yeah geçmiş olsun. 1 hediye bile vermediler mi full çektin diye? bence kesin full çekenlere bir şey vermeleri lazım, saçmalık yani. onun dışında bence zaten 100 kişi çok az. şöle yapsalar baya büyük bomba olur: 500 kişiye wishlist'teki 1. oyun 400 kişiye wishlist'teki ilk 3 oyun 100 kişiye wishlist'teki ilk 10 oyun 1000 kişiye ödül verdiklerini duyururlar daha çok ilgi çeker ama esasında çok fazla oyun vermemiş olurlar, yine de steam kullanıcıları çok daha fazla heyecanlanır ve tatmin olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o konuda steame ben de kırgınım henüz bişey yok ama profilden silinene kadar bu ticketlar umut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 steamgifts.com'dan deneyin şansınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o ne ola ki? be back soon yazıyor girince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar