Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sabonis said: thq pack'te falan filan hala indirim gözüküyor, kaçırdım diye üzülenler deneyebilir. bir de çekiliş hemen oldu bitti, gift'ler verildi mi? Zaten 100.000'de 1 falan ihtimal ama yine de umutlarımız sürüyor mu şu anda? :D kazananlar yarın belli olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://i252.photobucket.com/albums/hh10/student908065/Proof.jpg adfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aç gezcem bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sdeceokuyangenç said: başıma bişey gelmicekse sormak istiyorum bad company2 alınır mı multi için :D öldü artık alınmaz 2 yıl oluyo nerdeyse çıkalı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BC2 tek kelime ile harika multiplay olayinda ben acaip keyif aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aynen hala eğlenceli bc2. oynuyorum ben de arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://i.imgur.com/2ZxMQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi HAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinanc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Team Fortress 2 FREE to PLAY olmus. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 selam sağır sultan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oha adam 2002 kayıtlı.4 mesaj atmış toplam,1 mesajıda bu dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 razzRaziel said: http://i.imgur.com/2ZxMQ.jpg abi ahahahah 1 haftadır böyleyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nwn2 <3<3<3 12 de oturdum şimdi kalktım başından ahah maceralardan maceralara atıldım yemin ediyorum fantastik film gibi kitap gibi olaylar yaşadım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Notebook = sessizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Anelor said: nwn2 <3<3<3 12 de oturdum şimdi kalktım başından ahah maceralardan maceralara atıldım yemin ediyorum fantastik film gibi kitap gibi olaylar yaşadım gene. (tu) bi serverda toplanıp oynaylaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bi sn, sizin bilgisayarınız dl yaparken extra ses mi çıkarıyor? benimki niye çıkarmıyor o zaman? üstelik kasaya 60cm mesafede yatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi gücü azaltınca filan kasadan da ses gelmiyor ztn.o resim klişe sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benim 4 yıllık kasa BAZIRBAZIR ötüyo ya çok sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hamsilipilav said: Anelor said: nwn2 <3<3<3 12 de oturdum şimdi kalktım başından ahah maceralardan maceralara atıldım yemin ediyorum fantastik film gibi kitap gibi olaylar yaşadım gene. (tu) bi serverda toplanıp oynaylaım abi baldurs gate sword coast chronicles mi ne var acayip iyi. herkes ağır rp yapiyor(rp xp olayi da var). ve cidden başima çok güzel masaüstü tecrübesi sayılabilecek olaylar geldi şu iki günde bilsem daha önce kasardım burda. tavsiye ederim. yıllarca boşuna mmorpg peşinde koşmuşuz olay buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 multi nasıl oluyor nw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GERGE said: Notebook = sessizlik Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 arkadaş mass effect nedir öyle ya,bildiğin sanat eseri yapmış herifler.1 tane bile dialog atlamadan oynuyorum.Umarım 2. oyunda böyledir bu biter bitmez ona başlıcam yalnız, 2-3 sene geriden takip ediyorum oyun piyasasını sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yarın akşam 8'e kadar alınabıleybıl 2 tane pack var, görmeyen duymayan kalmasın 2K pack: Civ 5, NBA 2K11, Bioshock 1, Bioshock 2, Borderlands, Mafia 2, Duke Nukem Forever - 80 dolar THQ pack: CoH, CoH:OF, Darksiders, Metro 2033, Homefront (dandikmiş galiba ama olsun), Stalker serisi, Titanquest serisi, Warhammer 40000 serisi - 50 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 NolaxThensbane said: multi nasıl oluyor nw2 çok iyi 11 saat oynadım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 indirim bittikten sonra söylesen ne yazar :/ açıklandımı çekiliş? hangimiz mayhem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar