nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 game play nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Spiral Knights da achievement tamamlayana tf2 hat veriyomuş başladım hatide aldım bırakamadım sardı oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi java mava bişiler dedi spiral knights çalışmıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fear serisi ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 forsaken world baya kötü çıktı ya. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 spiral knights oynadınız mı ? şok şeker oyun deneyin 400mb bişi.. ..hack n slash , torchlight in çocuklu grafiklisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 l4d 2 mi yoksa Killing floor mu alayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 anca oynayan arkadaşın varsa l4d2 al yoksa tek başına çabuk bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 l4d 2 al tabiki, arkadasa gerek yok efe sana yardım eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Killing Floor`u aldim bile nedense daha bi gozume hos geldi.L4D 2 ` yi de oynayan bi kitle varsa aktif alirim , turk mecburi degil server merver varsa gavurlarla da mutluyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 BF3 çok sağlam oyuna benziyor yalnız. Gerçi hepsi iyiydi şimdiye kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Darqainu said: Killing Floor`u aldim bile nedense daha bi gozume hos geldi.L4D 2 ` yi de oynayan bi kitle varsa aktif alirim , turk mecburi degil server merver varsa gavurlarla da mutluyum benkf bi ben oynuyorum aktif olarak. benim gazımla 4-5 kişi toplanıyoruz arada oynamayalı baya oldu is it tiem? ekle beni jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 l4d2 6.80 olmuş 6.80 ne biçim fiyat be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 alızladım ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 almayan alsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bu l4d2'yi almalı mıyız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 20 dolar olmuş l4d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dnr da mount and blade ler baya indirimli bu arad warband 10 tl fire and steel midir nedir oda 20 tl mi 25 tl mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Aylardır bu oyunu alıp oynamak istiyordum: http://store.steampowered.com/app/63200/ Bir tane guess pass'ım var 3 günlük. Konu içinde ilk isteyene veririm, öm gelirse bakmam ama, 10 tane geliyor sonra vermediysen bana ver diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 uther party'yi andırdı bana biraz güzele benziyo, bi denemek isterim ben gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oyunun boyutu cok yuksek degil ise bana ver guest pass i. cok gec kalmısım gerci, zaten sirketin 3g modemi ile indiremem oyun falan ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Eğlencelik oyun, ama çok sarmamıştı beni, arkadaşlarla oynanınca zevkli olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Monday Night Combat baya zevkliydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 guestpass isteyen varsa bende verim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hayda dün gece sistem geri yükleme yaptı otomatik pc bugün l4d simgesi silinen oyunlar gibi oldu o birlikte aç şeklinde çıkan ve unavailable diyor ne yapmmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar