mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 alamadım zaten nedense steam kartımı kabul etmiyo bu sefer. hediye olarak yollasanıza bana yatırıyım hesabınıza 5tl fazla olarak 4ünde ayın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bugüne kadar aldığım en iyi indirimli oyun oldu. Büyük haritalar, silah upgradeler, missionlar falan. Tur adayım adam indireyim, görev alayım, mekan basayım falan diyorsan havada karada gider. Bu fiyata havada karada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 star trek online 3.5 dolar olmuş da, halen oynanıyor mu bu, yoksa kapanma olayı var mı hellgate london gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Railworks2 ve 3 tane ek paketini aldim 95 dolar tuttu. Bumu lan indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Hızlı bir steam sunucusu söylesenize bana. Benim kullandığım 600'den hızlı göndermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben frankfurt 1mb altında inmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ben Frankfurt'da 600 üzerine çıkamıyorum. Sevmiyor beni Almanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 star trek online'a üstüne para versen oynamam diyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 GERGE said: Hızlı bir steam sunucusu söylesenize bana. Benim kullandığım 600'den hızlı göndermiyor. Ukraine dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kermit said: Railworks2 ve 3 tane ek paketini aldim 95 dolar tuttu. Bumu lan indirim railworksu yapanlar bu fiyata bu oyunu ve hatta zilyon tane ek paketini kime satıyorlar acaba diyodum ben de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bütün ek paketleri alsam 1100 dolar lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 1100 dolarlık ne varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Kanka gerçek demiryolu satın alaydın keşke birza daha sabredip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 assassin's creed 1'i 1.5 saat falan oynamıştım feci baymıştım üst üste benzer şeyler yaptırdığı için. 2 de öle mi? alınır mı? hatta 3 de nasıl onu da sorayım, gerçi 3 pahalı şu anda hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kermit said: Railworks2 ve 3 tane ek paketini aldim 95 dolar tuttu. Bumu lan indirim Bu oyunu oynayan var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 valla amigadan adını hatırlayamadığım bi çufçuf oyunundan kalma rahatsızlığım var benim de bu türe karşı ama railworks işi abartmış fiyat konusunda... ayrıca bunun alıcısı da pek olmadığından mıdır nedir "bir deneyelim bakalım beğenirsek alırız" da diyemiyoruz kırığını bulsan bi ton eklenti var onlar eksik kalıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 oh asasins krid istiyodum, hepi birden indirilmis, fak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 AC II'yı aldım bu indirimi bekliyordum. I'i alsam mı arşiv için onu düşünüyorum. Brotherhood 33 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 son oyun brotherhood mu? Bu arada brotherhood'u gittigidiyor'da 20 tl'ye satıyor adam, sadece cd key. Ne kadar güvenilir bilemiycem tabi kartım dolu olduğun için alamadım ben 20 tl ne ya sudan ucuz hatta link liyim almayı düşünen olursa http://urun.gittigidiyor.com/Assassins-Creed-Brotherhood-Orjinal-Cd-Key_W0QQidZZ39987041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 brotherhooda 33 dolar çok ya. son oyun brotherhood eevet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 steam'e eklemek için alıyosan olmaz yalnız brotherhood keyi, ama steam'siz mp falan oynarım diyosan daha iyi tabii ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Somorost2 2$ http://store.steampowered.com/app/40720/ alınır lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sabonis said: assassin's creed 1'i 1.5 saat falan oynamıştım feci baymıştım üst üste benzer şeyler yaptırdığı için. 2 de öle mi? alınır mı? hatta 3 de nasıl onu da sorayım, gerçi 3 pahalı şu anda hala... aynen bende ac1'i çok az oynadım baymıştım surekli aynı şeyler diye. ac2'yse oynadığım en iyi oyunlardandı açık ara. 1'le alakası yok bi kere. mutlaka oyna 2'yi. 1'inde özetini falan okursun bi yerlerden asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 steamde niye blizzard oyunları yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 blizzard istemedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar