Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugüne kadar aldığım en iyi indirimli oyun oldu.

Büyük haritalar, silah upgradeler, missionlar falan. Tur adayım adam indireyim, görev alayım, mekan basayım falan diyorsan havada karada gider.

Bu fiyata havada karada.
Mesaj tarihi:
kermit said:

Railworks2 ve 3 tane ek paketini aldim 95 dolar tuttu. Bumu lan indirim

railworksu yapanlar bu fiyata bu oyunu ve hatta zilyon tane ek paketini kime satıyorlar acaba diyodum ben de :p
Mesaj tarihi:
assassin's creed 1'i 1.5 saat falan oynamıştım feci baymıştım üst üste benzer şeyler yaptırdığı için. 2 de öle mi? alınır mı? hatta 3 de nasıl onu da sorayım, gerçi 3 pahalı şu anda hala...
Mesaj tarihi:
valla amigadan adını hatırlayamadığım bi çufçuf oyunundan kalma rahatsızlığım var benim de bu türe karşı ama railworks işi abartmış fiyat konusunda... ayrıca bunun alıcısı da pek olmadığından mıdır nedir "bir deneyelim bakalım beğenirsek alırız" da diyemiyoruz kırığını bulsan bi ton eklenti var onlar eksik kalıyo :p
Mesaj tarihi:
son oyun brotherhood mu? Bu arada brotherhood'u gittigidiyor'da 20 tl'ye satıyor adam, sadece cd key. Ne kadar güvenilir bilemiycem tabi kartım dolu olduğun için alamadım ben 20 tl ne ya sudan ucuz

hatta link liyim almayı düşünen olursa
http://urun.gittigidiyor.com/Assassins-Creed-Brotherhood-Orjinal-Cd-Key_W0QQidZZ39987041
Mesaj tarihi:
sabonis said:

assassin's creed 1'i 1.5 saat falan oynamıştım feci baymıştım üst üste benzer şeyler yaptırdığı için. 2 de öle mi? alınır mı? hatta 3 de nasıl onu da sorayım, gerçi 3 pahalı şu anda hala...

aynen bende ac1'i çok az oynadım baymıştım surekli aynı şeyler diye. ac2'yse oynadığım en iyi oyunlardandı açık ara. 1'le alakası yok bi kere. mutlaka oyna 2'yi. 1'inde özetini falan okursun bi yerlerden asdsad
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...