Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 zip postakodu işte. bilmiyor musun kendininkini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yabancı memleketteyim posta kodu kullanılıyormu emin değilim. Ama bir önemi yoktur herhalde değilmi sallamasyon yapsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 google'a sor çıkıyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yokya, salladım bir rakam aldım :) Steam olayını sevdim ama, şu wow dan kafamızı kaldırıp bakalım neler varmış piyasada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şu DiRT 3'e biriniz yorum yapsın. DiRT 2 oynayanlar DiRT sersinin nasıl olduğunu söylesin bir. Tüm Colin McRae Rally serisini oynadım iyiydi, biraz can sıkıcıydı gerçi ama güzeldi. Yeni modlar falan gelmiş gördüğüm kadarıyla. Hazır indirim bitmeden pre order yapayım duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bence Dirt > Dirt2. 3 hakkında yorum yapamıcam bakmadım hiç. Dirtte herşeyi Ken Block üzerine yapmalarını sevmiyorum açıkçası. Bu arada ben PS3te oynadım oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ubisoft indirimlerinde şu chaos theory'yi 1 dolar falan yapsinlar da alalalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 borderlands goty 4pack fln alıpta elinde fazladan gift kalmış olan varmı? bende uygun bişi alırım karşılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 pre order bitmeden aldım DiRT3'ü. Online modlar hosuma gitti, bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 12 gb'mış lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nasıl aldın dirt3ü amerikada falan mısın yoksa başka bir sistem mi kullandın? ben de almak istiyorum ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yurtdışından, batının ahlaksızlığını kullanarak aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ubisoft haftası başlamış, bugün Prince of Persia'lar var, hepsi toplam 15$, ayrı ayrı almaya kalkarsan da 3-7$ arası tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 az önce steamden indirim var diye 9 tane oyun aldım 249 dolar tuttu bu nasıl indirim ya neyse aldık bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Uplink indirime girmiş, 3,50 dolar. Almıcam sanırım ama alınabilitesi olan bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yuh 249 dolar yaklaşık 400tl vermiş oyunlara asgari ücretin 2/3 ünü oyuna vermiş.O parayla bir ay geçinen aile var görgüsüzlükte sınır tanımamışsın bakıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kıskanma, fakir (diyecek)(ben demiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ortalama 27$'a ne indirimiymiş hakkatten, hiç mi elin titremedi satın al tuşuna basarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bu ruse settlers falan alınır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bugün hem ubisoft week salı kampanyası var settlers ve Ruse %50 indirimli hem günün indirimi var uplink %66 indirimli birde midweek madness var dungeons %50 sam & max %66 indirimli. Coşmuş steam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ruse a güzel , settlers a kötü diyorlardı ama ben anca 10 dolar altına inerse ruse u alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://store.steampowered.com/app/13570/?snr=1_7_suggest__13 SC: Chaos Theory şu an indirimdeki fiyatı mı? Yoksa bu hafta içi yine bir indirim görür mü? 6.68 USD şu an. %33 OFF falan yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 karamürselidelihamdi said: yuh 249 dolar yaklaşık 400tl vermiş oyunlara asgari ücretin 2/3 ünü oyuna vermiş.O parayla bir ay geçinen aile var görgüsüzlükte sınır tanımamışsın bakıyorumda. para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ShadowFax said: http://store.steampowered.com/app/13570/?snr=1_7_suggest__13 SC: Chaos Theory şu an indirimdeki fiyatı mı? Yoksa bu hafta içi yine bir indirim görür mü? 6.68 USD şu an. %33 OFF falan yazıyor. SC'ler geçenlerde çok daha ucuza satılmıştı, aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Zenginin malı züğürdün çenesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar