Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abv korsancılar! nasıl bir mass curse belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sabonis said: sims'in ucuzlukla 100 dolar civarına inmesi komedi de :D simcity 4000 deluxe edition aldım 5 dolara. kopyasını indirmiştim belki oynarım diye. hazır 5 dolara inmişken ortaokulda 100'lerce saat oynadığım bir oyun için 5 dolar vermemek olmazdı. ayıp yani... neyse hazır tartışma durulmuşken steam'e dönsek yavaştan. alın aldırın simcity 4000'i. Daha önce hiç oynamadıysanız inanılmaz büyük bir kayıp zaten garanti almanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Aldım bakalım. Oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi 4 sene lisans + master + 2 sene iş tecrübesi şehir plancılığı sonrası sim city çıldırtıyor beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ea store'dan beleşe almış ve aldırmıştım ben zamanında simcity 4000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 derste gördüklerinle uyuşuyormu bari nomsar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 O kadar hizliyimki indirim yapamadan adamlar SS aldim :P http://i55.tinypic.com/1zf6atu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sim city 4 deluxeda 1440 x 900 yok niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 retail me olmasa alırıdm 5e ama me2nin daha çok ucuzlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tesbih said: sim city 4 deluxeda 1440 x 900 yok niye yok 2003 çıkışlı oyun olduğundandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tesbih said: sim city 4 deluxeda 1440 x 900 yok niye yok Ben oynarken custom resolutionlar ile ilgili birşeyler hatırlıyorum google yaparsan çıkar heralde. Galiba kısayolun targetine -customresolution:1600x1050 gibi birşey yapıyorduk ama hatırlayamadım şimdi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 evet shortcuta customresolution falan girip istediğinin çözünürlükte oynayabiliyosunuz simcity4ü hatta said: SimCity 4 does have native widescreen support. More accurately, SimCity 4 supports custom resolutions. All you need to do is add this to the target of your SimCity4 shortcut: -CustomResolution:enabled -r1280x720x32 Just change 1280x720x32 to the resolution you're looking for. Be sure to add the text after the quotation marks of the target. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.widescreengaming.net/wiki/SimCity_4 said: "C:Program FilesMaxisSimCity 4 DeluxeAppsSimCity 4.exe" -CustomResolution:enabled -r1680x1050x32 tam kullanım şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Beyler bu steamde baya iyi indirimler oluyor.Yeni yükledim steami bu indirimler önceden bi şekilde söyleniyo mu yoksa süpriz mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Electronic Arts firmasinin ne kadar eften puften oyunlar yaptigi bu indirimde birkez daha anlasildi indirim donemlerinde bu topic surekli mesaj alirken yenilendigi saatte su geldi diye yazan bile yok... Eski crysis'i 8 dolar yapana kadar yapsana yenisini 20$ alsin millet kapis kapis sende reklam yapmis ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 EA (td) Arada srada Dead Space gibi iyi oyunlar çıkıyor ama genel olarak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tam bir türk genci gibi konustunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kendileri de türk olsa gerek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 çok pahalı o yüzden, bi de popüler yapımlar olduğu için herkes genelde yalayıp yutmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 silverhoof said: Beyler bu steamde baya iyi indirimler oluyor.Yeni yükledim steami bu indirimler önceden bi şekilde söyleniyo mu yoksa süpriz mi oluyo Zamanları genelde önceden belli olsa da içerikleri sürpriz oluyor. Mesela haftasonları çok büyük ihtimal "weekend deal" diye tüm haftasonu yararlanabileceğin fırsatlar çıkıyor, ancak hangi haftasonu ne indirime girecek önceden göremiyorsun. Bazen önceden sızması gibi ekstrem durumlar hariç tabii. Seyrek de olsa "Mid-week madness"lar oluyo, onlarda da çarş-perş günleri için indirimler çıkabiliyor. Bunun dışında da standart tatil ve indirim sezonları indirimleri var. Noel, Yaz ortası, Black Friday vb gibi. Esas onlarda müthiş indirimler oluyor, olacağı da garanti, ancak neyin indirime gireceğini yine kestiremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bc2 5 dolardan falan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Eyw rewendor haftasonu takip edelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Silphatos said: bc2 5 dolardan falan gelsin Bu gelsin, atlarım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 drm olan EA oyunlarını protesto ederek almıyorum... şimdi dead space'ler de indirime girecek securom olacak ama gıcık olucam ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 crysis alıp lamama konusnuda kararsızım.. alsam mı? ikisi birden 15 dolar değer mi yoksa arakdaşda cd si var zamanında almış ondan mı otlanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar