Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://dddeals.net/2011/04/28/steam-weekend-deal-mount-blade-complete-pack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 iki soru var agalar 1- tek kişilik oyunları oynayabilmemiz için hâlâ internet bağlantısına mı ihtiyacız mı var? 2- "casual" takılaiblecğeim bir multi fps almak istiyorum mümkünse pati üyelerinin çoğunlukta olduğu bir oyun olsun böyle girip 2 saat oynayıp çıkayım kafasındayım bu bağlamda L4D2 iyi midir? en son CS oynuyordum işte bana yetiyordu ama eskisi gibi rağbet görmüyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 patiden adam arıyosan en cok l4d2'de adam bulursun. ama bence multi fps'de tf2 en iyi. offline mode ile single oynayabiliyorsun ayrıca steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Killing Floor ve CS oynuyorum ben. Zevkli Killing Floor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bf:bc2 oynuyorum ben de multi. l4d2 istiyorum geleyim ama buranın gençleri hep gece oynuyor genelde. o da bana uymuyor malesef mikrofon olayı yüzünden. mikrofonsuz da tadı tuzu olmaz o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mount and blade alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Trden kutulu alacam mount&blade i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 mb'nin yenisi alın da hemen katılın aksiyona! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 GERGE said: Killing Floor ve CS oynuyorum ben. Zevkli Killing Floor da.arada bi kf parti atıoz oyuncular revengalis loxias sereglin bonec oluyo ekle beni sen de bize katıl steaimid: jahrein yeni insanlara kapımız her zaman açıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Benide ekleyin :) Steam ID: DareJedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dod source oynayan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 BabacumMostors said: iki soru var agalar 1- tek kişilik oyunları oynayabilmemiz için hâlâ internet bağlantısına mı ihtiyacız mı var? 2- "casual" takılaiblecğeim bir multi fps almak istiyorum mümkünse pati üyelerinin çoğunlukta olduğu bir oyun olsun böyle girip 2 saat oynayıp çıkayım kafasındayım bu bağlamda L4D2 iyi midir? en son CS oynuyordum işte bana yetiyordu ama eskisi gibi rağbet görmüyor artık kesinlikle TF2 öneririm. ben steamden sadece online için oyun alıyorum. single oyun pcde zevk almıyorum zatende. en son m&b aldım onu bekliyorum. ancak TF2 hepsini alır götürür. FPS'de en çok zevk aldığım oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben dod source oynuyorum dod ilk göz ağrım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 DoD source harbi harbi iyi oyun fakat malesef Türk sunucusu yok hiç. Alman serverı kaynıyor etraf. Mikrofon spamları bitmek bilmiyor heriflerin bir de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o zaman beni ekleyin grynn. 96kbit 3g ile oynuyorum 150-200 ping ama yine zevkli oluyor. gerçi maxpacketleri 100'e otomatik olarak çekmeyen ve 150ping üstünü banlamayan server az bulmak ızdırap oluyor. voice da direkt kapadım ben dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bende 10mbit varda.pc kaldırmıyor takılmalar yaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dod denmiş. oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben dialup cocuguyum vuruşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://store.steampowered.com/sale/eaweek dragon age var, eaweek başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nba girse de alsak ya bi soraki nbaya kadar orjinal orjinal nba oynasak aaa fuuuu 2k sports un lan nba tuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben Dragon Age: Ultimate Edition'ı 36 dolara amazon'dan siparişime eklemiştim bitirecekken siparişi bu indirimleri gördüm. tam da harika Amazon yerine 20 dolara steam'den alırım diyordum, cart'a ekledim satın al dedim error verdi. fuuuuuuuuuuu steam mi yoksa EA mi gerizekalı bilmiyorum ama DA: Ultimate Edition'ı sadece amerika'da çıkarmışlar, başka yerlerdeysen alamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben dod oynuyorum. profesyönel olarak da oynadım clanlarda almanyada dod turnuvalarına girdik. 2.'liğimiz falan var :D ama dod source uh uh uh sistah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sabonis said: ben Dragon Age: Ultimate Edition'ı 36 dolara amazon'dan siparişime eklemiştim bitirecekken siparişi bu indirimleri gördüm. tam da harika Amazon yerine 20 dolara steam'den alırım diyordum, cart'a ekledim satın al dedim error verdi. fuuuuuuuuuuu steam mi yoksa EA mi gerizekalı bilmiyorum ama DA: Ultimate Edition'ı sadece amerika'da çıkarmışlar, başka yerlerdeysen alamıyorsun... bunu alabilen biri varsa, ben de 20 dolarlık başka bir oyun alayım, karşılıklı hediye edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 DoD'un orjinalini ben de acaip severek oynardım, 3.1 döneminde kürekle adam yarmak, süngüyü takıp adamı deşmek, her attığı öldüren K98 falan döneminde bayağı oynamıştım da CS'nin deDoD'un da sourceunu sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sabonis said: ben Dragon Age: Ultimate Edition'ı 36 dolara amazon'dan siparişime eklemiştim bitirecekken siparişi bu indirimleri gördüm. tam da harika Amazon yerine 20 dolara steam'den alırım diyordum, cart'a ekledim satın al dedim error verdi. fuuuuuuuuuuu steam mi yoksa EA mi gerizekalı bilmiyorum ama DA: Ultimate Edition'ı sadece amerika'da çıkarmışlar, başka yerlerdeysen alamıyorsun... vpn kullanarak browser üstünden alabiliyosun sanırım, ben denemedim bir riski var mı bilmiyorum ama yine de bir yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar