Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 steam iyi güzel de bu kadar aşık olmamak lazım, tekel gibiler zaten şu an. eadmnin de oyun dl etmekten başka bi olayı yok ama ilerde geliştirirlerse ve yine steam gibi sürekli indirimler, eventlar falan yaparlarsa bizim için güzel olur bence yani rekabet. ha ben bunları söylüyorum ama şu ana kadar steam dışında (gog'u saymıyorum) ea dahil hiçbir dijital satış platformuna para vermedim asdfs, crysis 2 alıcam bu indirimlerde bi ea'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 LathspeLL said: Lyvanna'da haklı. if> erhan=haklı then> erhan@lyvanna end> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 geçen buradan gta 4 aldım. şimdi oyunu açmam için gereken adımları sayıyorum; steam'a kullanıcı adı şifre aç, oturum aç, gir. oyuna tıkla. gta'nın kendi ağı için kullanıcı adı şifre gir, oturum aç, gir. windows live için kullanıcı adı, şifre gir, oturum aç, mal gibi bekle. bu ne abi? ne gerek var yani. üstüne üstlük oyunun multisinde kimse yok, bi maç yapamadım. olan 8 euroya oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 rockstargamesin bok yemesi bu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 liberty city storiesde fena sayılmaz mp var her mod, az önce dmde ezdim insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://www.gamersgate.com/DD-M2033/metro-2033 metro 2033 5$, steam'e eklenebiliyor. 7 saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hmm liberty'i indireyim o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 steam olmayan indirimleri diger konuya yazsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şu an steam'deki indirim ile aynı oyun 10$'a satılıyor, burda olması daha sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aynı şeyi gta 4'de ben de yaşadım. internetim olmadığı bir zaman zar zor indirdim oyunu kütüphanede eve gidip oynuycam. yok şöyle aktive et yok böyle aktive et sp oynıycam win live üye ol EAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Silphatos said: metro 2033 yarın gamersgate'de %75 indirime girecekmiş, ayrıca Steam'e kayıt olabiliyormuş verdikleri key bekleyin. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1853271 teşekkür ettim haber için 5 dolara fıstık gibin orijinal oyun almış olduk. 1 saati mi ne kaldı bu arada alacak olanlara hatırlatayım. key'i aldığım anda da steam'e çat diye kaydettirdim, sorun falan çıkmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ya bi oyun vardı zamanında bedavaydı diye almıştım direk. Şimdi steam hesabımda gözükmüyo sinir oldum. Oyunun adını da hatırlayamadım. Uzayda geçen bi oyun. Medic, engineer gibi zımbırtılar seçiyoruz öyle dalıyoruz mevzuya. kapılar şifreli mesela, şifreleri kırıp kapıyı açıyoruz. bi takım yanlış hatırlamıyosam 4 kişiden oluşuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 alien swarm. geçen oyuna girip bakmıştım da sadece 2 server açıktı, ben de silmiştim oyunu. buradan 4 kişilik parti çıkarsa indiririm tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Aha, çok sağol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 razzRaziel said: http://www.gamersgate.com/DD-M2033/metro-2033 metro 2033 5$, steam'e eklenebiliyor. 7 saat kaldı. kacırdık bunu ya heralde. şu an 19 küsür dolar gözüküyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 3 May 2010 Purchase Call of Duty: Modern Warfare 2 - Stimulus DLC ile baslayan steam yolculugu 1 yilini doldururken suan steam accountta oyunlar + ek paketler ile 91 oyun bulunmakta kopya oyuna para vermeye usenen birisi olarak bana bu kadar oyun aldirdiysa helal olsun diyorum demekki adamlar isini iyi yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 beni şaşırtan şey onca istatistiğe sahip olmasına rağmen steam'in bile portal 2'yi 49.99 dan satışa çıkartması oldu. evet steam=valve eşitliğini kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Magnum said: razzRaziel said: http://www.gamersgate.com/DD-M2033/metro-2033 metro 2033 5$, steam'e eklenebiliyor. 7 saat kaldı. kacırdık bunu ya heralde. şu an 19 küsür dolar gözüküyor ^_^ steam de hala 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kaçırmışız 5 dolara ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 5 dolarlık indirimi gördükten ve kaçırdığımı öğrendikten sonra 10 dolara almam hayatta, kazıklanmış hissederim kendimi. Bi dahaki indirime artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dont panic ordada 5$ degil 5€ idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Red Faction 1-2-guerilla üçlüsü gamersgate'te 10 dolara düşmüş. Alınır mı arkadaşlar ne dersiniz, ilk çıktığında oynamamıştım Red Faction ama şimdi 10 sene sonra pek tırt gelir boşuna niye para vereyim diyorum :S bu arada mümkünse çabuk cevap alayım 1 saati kalmış indirimin. cevap gelmezse de zaten almama tarafı biraz ağır bastığından almayacağım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 DareJedi said: Dont panic ordada 5$ degil 5€ idi. dolar seçilebiliyor ya bi şekilde, ben 5 dolar ödedim. nasıl oldu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Portal 2 için 50$ bana çok fazla geldi açıkçası. Zamanında beleşe bile dağıtılmış bi oyunun 2.si daha hesaplı olmalıydı, 30$ falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 zaten bunu da half-life 3'ün ön siparişinde beleşe verirler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar