Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

evet.

said:
*High quality motion-based frame interpolation has been used to recreate the 48fps
viewing experience of the movie since the BD features only the 24/1001 fps version.
The frame interpolation is based on a slightly modified version of the well-known
Interframe() script. Interpolated frames have been also sharpened to match more or
less the level of sharpness of the original source frames. This is NOT the real
thing! Frame interpolation is not perfect and will never be! May and will contain
traces of ghosting and haloing! Don't complain about it, you have been warned! If
you want the real deal, buy the 48 fps master or go to the cinema!

*The encode runs at 48 fps, so it uses twice the bitrate of a normal 720p encode.
Due to the frame interpolation, each frame is preceeded and followed by a "fake"
frame, which hurts the coherence of the source, thus affecting x264's prediction.
For related quality considerations, bi-predictive frames have NOT been used. 2pass
has been used to keep the file size of this long movie in a sane range.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yeni izledim. ilk üçlemeyi baya severim ama orta dünya fanboyu da değilim hani.

bunun hikayesi.... hmmm.... .... acayip tırt lan. öyle değil mi olm?!

one lan yok ejderin teki çıkıyo da altınları çok seviyormuş da bir krallığa saldırıp tüm altınlarını çalıyomuş da bunlar da geri almaya çalışıyormuşlar. bu ne olm çocuk masalı gibi.

haa mekanlar falan baya başarılı ama bazı sahneler var ki yine hikayesinde olduğu gibi bir tırtlık var.

o ağaçlı yamaç sahnesi full fail. bir de gandalf'ın kralın karnını deşip de o tahtadan platformla aşağı düşme sahneleri var ki dillere destan. fuck physics adeta. aklıma gelenler bunlar şimdilik.

neyse güzel film de, ötesi değil kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

one lan yok ejderin teki çıkıyo da altınları çok seviyormuş da bir krallığa saldırıp tüm altınlarını çalıyomuş da bunlar da geri almaya çalışıyormuşlar. bu ne olm çocuk masalı gibi.

tolkienin çocuğuna masal niyetine yazmış olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acep
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

ben de yeni izledim. ilk üçlemeyi baya severim ama orta dünya fanboyu da değilim hani.

haa mekanlar falan baya başarılı ama bazı sahneler var ki yine hikayesinde olduğu gibi bir tırtlık var.

o ağaçlı yamaç sahnesi full fail. bir de gandalf'ın kralın karnını deşip de o tahtadan platformla aşağı düşme sahneleri var ki dillere destan. fuck physics adeta. aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Hani genelde orta dünya fantazi loreunda dragonların altına olan açlığındın zaten bahsediliyor ki güzel kurgulanmış. yok ejderha bilmemne deyip saçma sapan yorumlar yapmak için gelmişsin, yapmışsın ve gitmişsin. Fantazi diye bir film türü var hani, sci-fi bile var belki inanmazsın ama? Hani film bu belki farkında değilsindir diye söylüyorum. E adamın yüzüğü varmış takınca görünmez yapıyormuş güç veriyormuş bu ne böyle çocuk masalı gibi, ya da ne bileyim adamın arkadaşı aslında yokmuş, kendini dövüp terörik planlar yapıyormuş bu ne böyle salak şey mi olur diye gider sayın bülent arınç.

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

lütfen öl
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

ben de cevap verecektim ama hobbit figürleri bile topluyosan hiç girmem o muhabbete. fight club'ı dahil etmenden ne kadar koyu olduğunu anlamalıydım.

http://i.imgur.com/PDBzcWc.jpg

kaça gidiyorsun sen? asudhas

gidicem başka bir sebeple hobbit figürleride varsa 1 adet alırım dedim çevirip oradan mı laf sokabildin anca?

yeto.
Sosyal ağlarda paylaş

ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba.

aa ben bile daha iyisini yazdım.

neyse yukarıdaki postta diyor ki, bu eleman atarlı cevap yazmış, bir de üstüne hobit figürleri kovalıyor, bu kesin fanboy yani tartışmaya girilmez yazıyor. of anlayabilesin diye açıklama yaptım bi de, hiç sevmem.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba.

filmin ortasinda baban oluyo.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...