Rukin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sostizm said: parlafungi said: yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide Okusaymışsın keşke. İlk kitap bu. LOTR bundan sonra geliyor. kitapdan bahseden kim ben filmden bahsediyorum once lotır çekilmedimi , ki oda oldugunca tırt bir film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 gençler, şuna cevap vermeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ne içip de geliyorlar şu foruma merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 where is my legolas diyo adam abi soyle diyim o olaylar baslamadan en onceki bu hani ilk filmdeki yuzugun sahibi bey amca varya hani onun hikayesi nu furodoya yazdigi mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Legolas falan degil de ne bileyim kurgu falan cok eksik geldi bana, sakasini yaptim zaten de ciddi konusunca da bence kitap da vasatti lotr'a oranla. Bir de dedigim gibi savas sahneleri cok iticiydi, yani lotr'da izledigimiz kalitenin cok uzaginda kalmis kac sene sonra cekildigi halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Güneş'e maruz kalan troller.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Gösterimde olduğu son güne bilet alıp, aynı gün bütün şehirin kara teslim olması nedeniyle gidemedim resmen Acaba tekrardan gösterime girer mi? 48 fps ile izlemek istiyorum blueray rip yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 nerde yaşıyorsun ? 2. film gelmeden önce girme olasılığı vardır izleyici kitlesine göre bulunduğun ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Extenden gelicek bazi sinemalarda veriyorlar extended versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Nereye gelecek ne zaman nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 35gb lığı hdd ye atıp tv den izlesem, takılma yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 benjani said: 35gb lığı hdd ye atıp tv den izlesem, takılma yapar mı? Oha 35 gb'lık mı ? Pm atar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 banada bi atın abi, 720p olsun bin borcum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 35gb lık remux. remux dediğin sesin ve görüntünün 1:1 aktarılması. menüler, gereksiz extralar, dublaj+alt yazılar orjinal kaynaktan aktarımı yapan tarafından tercihine göre ayrılır. iyi bir 1080p rip ile remux arasında normal izleyici için göze çarpan bir fark olmaz. Ama ben extraları istemiyorum orjinal görüntü ve ses kalitesini korumak istiyorum diyorsan remux tercih edebilirsin. iyi bir rip ile remux arasında farkı filmi izlerken görmek çok zor kısacası. Farkın nerelerde oluşacağını bilmen ve o noktaya dikkat etmen lazım. O zaman filmi izlememiş oluyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Domestic: $301,134,992 30.1% + Foreign: $700,000,000 69.9% = Worldwide: $1,001,134,992 ile geçmiş 1 Milyar doları filmin geliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ikinci film aralık 2014'e ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ikinci değil üçüncü film ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ki bence iyi oldu, 1 sene aralık iyi. Kötü değil iyi bir haber bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Temmuz da çıkacaktı aralıkda çıkacak şimdi. O kadar da fazla beklemeyeceğiz zaten. Hem filmin üstünde çalışacak daha çok zamanı olacak işte. Kötü değil yani bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Lan bu kötü filmin ikincisi mi cikacak bi de off ne rezillik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20120801-bce33.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Şu filmin ilk 30 dakkası ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar