Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

parlafungi said:

yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide

Okusaymışsın keşke. İlk kitap bu. LOTR bundan sonra geliyor.

kitapdan bahseden kim ben filmden bahsediyorum once lotır çekilmedimi , ki oda oldugunca tırt bir film .
Mesaj tarihi:
Legolas falan degil de ne bileyim kurgu falan cok eksik geldi bana, sakasini yaptim zaten de ciddi konusunca da bence kitap da vasatti lotr'a oranla.

Bir de dedigim gibi savas sahneleri cok iticiydi, yani lotr'da izledigimiz kalitenin cok uzaginda kalmis kac sene sonra cekildigi halde.
Mesaj tarihi:
Gösterimde olduğu son güne bilet alıp, aynı gün bütün şehirin kara teslim olması nedeniyle gidemedim resmen

Acaba tekrardan gösterime girer mi? 48 fps ile izlemek istiyorum blueray rip yerine
Mesaj tarihi:
35gb lık remux. remux dediğin sesin ve görüntünün 1:1 aktarılması. menüler, gereksiz extralar, dublaj+alt yazılar orjinal kaynaktan aktarımı yapan tarafından tercihine göre ayrılır. iyi bir 1080p rip ile remux arasında normal izleyici için göze çarpan bir fark olmaz. Ama ben extraları istemiyorum orjinal görüntü ve ses kalitesini korumak istiyorum diyorsan remux tercih edebilirsin.

iyi bir rip ile remux arasında farkı filmi izlerken görmek çok zor kısacası. Farkın nerelerde oluşacağını bilmen ve o noktaya dikkat etmen lazım. O zaman filmi izlememiş oluyorsun zaten.
Mesaj tarihi:
Temmuz da çıkacaktı aralıkda çıkacak şimdi. O kadar da fazla beklemeyeceğiz zaten. Hem filmin üstünde çalışacak daha çok zamanı olacak işte. Kötü değil yani bencede.
  • Yeni Oluştur...