reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Valla ben ortaköyde gidicem hala kalkmadıysa 3.cüye 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bck said: düşmüş. tekrar izlemek dahi gelmiyor içimden saçma sapan bir film çektiler çünkü. http://a1301.hizliresim.com/15/5/hpg11.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 son saniyedeki kaşlar mükemmel ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 dreagloth said: bck her bölümün her konunun gülü ya simdi tanidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bck said: düşmüş. tekrar izlemek dahi gelmiyor içimden saçma sapan bir film çektiler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 iyiymis filmde bu kadar uzun ve 3 parcaya bolunmesi sartmiymis bilemedim. neyse bunu es gecersek izlenir rahatca. trilogy bitince bir kez daha cok daha guzel izlenir. nefret ediyorum yillara bolunmus filmleri beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Her seri bitince yeni bir seri çıkarıyorlar başımıza ki bence güzel oluyor. The Dark Knight Trilogy bitti, Hobbit başladı. X-men'ler, matrix'ler, lotr'ler, harry potterlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 matrix ile lotrları bi ayır ordan aynı kefede tutmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 100 kusur sayfayı okumayacağım. Kusura bakmasın kimse. Ama son sayfalarda gördüğüm kadarıyla herkes filmin 4/4lük olduğunu düşünüyor. Hiç birinize filmdeki bu "Amerikan maceravari komedisi" sahneleri batmadı mı? Şu meşhur swf sahnesi (15 kişiye saldırmalı olan.), goblin kralının: "Hehee şimdi napcaksınız? Ah öldümleri" Radagast'ın bazı sahneleri vs... Yav bir an Akrep Kral var ya onu izliyormuşum hissine kapıldım. Yooo filme sakın kötü dediğimi düşünmeyin. Harika film olmuş. Ama sanki komedi eklicem diye accık dozu kaçmış laçkalaşmış yerlere sahip film. Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Katılıyorum, espriler LOTR kadar iyi değil. Goblin kralın "bu beni bitirir" demesi filan çok abes kaçmış. Açıkçası duygusal olarak Erebor ve Bilbo-Gollum'un son sahnesi dışında (açılışta LOTR müziği eşliğindeki Hobbit yazısı da var elbette) beni etkileyen sahne de yoktu. Beğenmedim pek, beklentiden dolayı mı bilmem. Çok uzatmışlar filmi, gereksiz sahneler dolmuş, 2 bölüm yapmalıymışlar. Part 2'i bilmiyorum ama 3'e giderim. Yine de uzun zaman sonra beni LOTR ile buluşturan PJ'e teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi hobbit zaten "laçka" bir hikaye lotr'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 düştü dediğiniz en kötü kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 o komik dediğiniz sahnelerin olmasının sebebi çocuk kitabı olması. gene kitaptaki bazı sahneleri değiştirmiş. mesela ilk ayrıkvadiye girilme sahnesi. yoksa orada da elflerin saçma sapan şarkı ve hareketlerini izlerdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kitapları okumayan kitlenin en büyük hatası filmi lotr ile karşılaştırmak bence. çünkü anlatım olarak başka hikayeler kitapları okduğunuzda bunu çok net fark edersiniz zaten. Bu ara bütün sitelerde paketler var hobbit lotr için bence okumayanlara fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 barbu said: o komik dediğiniz sahnelerin olmasının sebebi çocuk kitabı olması. gene kitaptaki bazı sahneleri değiştirmiş. mesela ilk ayrıkvadiye girilme sahnesi. yoksa orada da elflerin saçma sapan şarkı ve hareketlerini izlerdiniz. +1, ben daha laçka bir film bekliyordum aslında. Gayet başarılı güzel bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kuşlar tartışıldı mı? ekşide yer yerinden oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aynen, daha baştan da demiştim benzer bi şey. kitaba sadık kalınsa bayık bi olurdu. film formatına getirilmiş bence olabilecek en güzel şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kuşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mushroom amca cok tatliydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 İlk yarısı fazla sakin ikinci yarısı da cok hareketliydi. Belanın biri bitip biri başladı sürekli. Daraldim en sonda artık. Filmin en güzel kısmı ormandaki büyücünün tavşanları ve dag trollerinin muhabbetiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ahahha ozel cips kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 laaaaaayn sonunda yarin gidiyorum sdsfs istinyepark imax 18.00 go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 konusunu biliomusun filmin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi üstüme gelme :/ sınavlardi yılbasiydi 2 ocakta baslayan finallardi derken tek bos zamanım yarin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 benim tek eleştirim dvorf olayının fazla esnetilmesi. ilk sahnelerde ironforge tarzı mekanlar, tıknaz dolma burunlu cüceler neyim harikaydı. cücenin olayı o dur zaten. keza gruptakilerde öyleydi ama özellikle thorin'in yün içlik ve şişme mont giymiş spartalıdan öteye gitmemesi kötüydü. bildiğin insan yani. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar