Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Türkçe Dublajı göze alarak 2D'ye gittim. 1-2 yer dışında dublaj mükemmel olmuş.

spoiler

1. Bilbo şahane, 1 numara, 10 numara, her şey
2. Ahgg Gandalf nasıl bi şeysin sen ağacın en üstüne çıkan, inmek nedir bilmeyen. Mithrandirsin olm sen !
3. Goblin Kingle ilgili hiç bi şeyi sevmedim. Kabul edin olmamış
4. Radagasta keş göndermesi yapmışlar ne iş ? Tavşanları ne şiriiiin, canms yaa.
5. Bi daha gidicem. (Halk gününde - Evet fakirim)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

`350 sayfalik kitabi 3'e bolmusler para icin yha` diyen adama ne denir?

Şu denir:

Sir Ian McKellen: "Anyone who thinks Peter Jackson would fall for market forces around him rather than artistic integrity doesn’t know the guy or the body of his work"

Ve;

"The book is written in a very brisk pace, so pretty major events in the story are covered in only two or three pages," Jackson told reporters on Wednesday. "So once you start to develop the scenes and plus you wanted to do a little bit more character development, plus the fact that we could also adapt the appendices of Return of the King, which is 100-odd pages of material that sort of takes place around the time of The Hobbit, so we wanted to expand the story of The Hobbit a little bit more, as did Tolkien himself. So all those factors combined gave us the material to do it."
Sosyal ağlarda paylaş

film çok iyiydi.
eleştirmenler bokumu yesinler.
filmin 3dlik pek bi olayı yoktu. en azından aşırı derinlik peşinde koşmayıp hafif 3d yi filmin geneline yaymışlar. bu güzeldi yoksa bu denli uzun filmde beyin kancıklaması geçirirdik.

film ağır ve savaş az diyeninde ağzını kırayım daha ne kadar savaşsınlar.

bir de istinye park imax de film başlamadan önce star trek'in 10 dakikalık sahnesini verdiler. ben ömrüm boyunca bu kadar iyi bu kadar derin 3d görmedim. resmen yaşadım o 10 dakikayı.
o gelen ok sahnesinde bildiğin irkildim.herşey gözümün önündeydi ya perdede izlemiyodum sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

@lathspell

Filmi 5k çektiler zaten, yoksa o kamerayı niye kullansınlar. Fakat sadece 3DHFR sineamalarda izleyebilirsin.
Bir de şu var, film Nolan'ın yaptığı gibi 2 boyutlu yapılsaydı, görüntü netliği daha çok ortaya çıkardı. 3 boyut aslında burada biraz akıllıca bir tercih, 2 boyutlu olsa fxler böyle etkileyici olmazdı.

Ayrıca bazı yerlerde efektler gözüme battı, smaug'un mağarası varyemez amcanın kasasından halliceydi.
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam marmara forum cinemaximumda içimde patladı film.

21:30 da başlayan film teknik arıza sebebi ile 23:00'da hala başlayamamıştı. iki buçuk saat boş yere bekledikten sonra isteyenleri gece 01:00' da ek matine koyacağız oradan izleyebilirler dendi.

ertesi gün iş var 3 saatlik filme gece 1 de gidilmez tabi...

paramı iade aldım, üstüne bedava davetiye aldım istediğim zaman kullanmak üzere.

vakti olanalr hem gece 1de filmi izlediler hem paralarını geri aldılar hemde bedava davetiye aldılar...

ben filmi izleyemediğimle kaldım..
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

dün akşam marmara forum cinemaximumda içimde patladı film.

21:30 da başlayan film teknik arıza sebebi ile 23:00'da hala başlayamamıştı. iki buçuk saat boş yere bekledikten sonra isteyenleri gece 01:00' da ek matine koyacağız oradan izleyebilirler dendi.

ertesi gün iş var 3 saatlik filme gece 1 de gidilmez tabi...

paramı iade aldım, üstüne bedava davetiye aldım istediğim zaman kullanmak üzere.

vakti olanalr hem gece 1de filmi izlediler hem paralarını geri aldılar hemde bedava davetiye aldılar...

ben filmi izleyemediğimle kaldım..

beni cagirmadin o yuzden murphy ensende
Sosyal ağlarda paylaş

süperdi lan film.eleştirmenlere kafam girsin

film sonu

yanlız filmin sonunda ejder mavimiydi? sanki filmin başında kırmızıydı ejder,yoksa banamı öyle geldi :P

bide arkadaşımın arkadaşıda geldi filmi izlemeye.adam alacakaranlık daha güzel dedi :S ikisiylede bağımı kopardım,telefonlarını sildim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...