MeSh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dl'yi bende lisede okudum çoğu kimse gibi ama güzeldi lan.. bok atmayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Sparkcaster said: Penthesilea said: Sevgili Peter Denyosu, Hobbit dedigin seyde 2001:A Space Odyssey'deki kadar bile aksiyon yok, uzerine 2 film. Bravo, tebrikler. Adam olsan 3 film Dragonlance yapardin. Gidip he-man'in raistlinlisini izlicez simdi. oha bu ne ya, adam hobbit yerine raistlin istemiş ona bıraksan, lotr ne lan palalar dans etsin der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ayrıca hobbitte nası aksiyon yok? dağ devleri, orman trolleri, misty mountains goblinleri, mirkwood elflerinden kaçış, SMAUG!, koca 5 ordular SAVAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 NolaxThensbane said: dl kadar korkunç birşey yok bloodrayne bile memeden kurtarıyor ama dl offff kabus kabus resmen liseli yıllarda okuduğumdan utandım izlerken.. http://www.incicaps.com/yapma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 filmi için bahsediyorum kitap söylediklerimden nem almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 NolaxThensbane said: dl kadar korkunç birşey yok bloodrayne bile memeden kurtarıyor ama dl offff kabus kabus resmen liseli yıllarda okuduğumdan utandım izlerken..ama hobite laf yok aksiyon yok diye laf eden gitsin görevimiz tehlike izlesin türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://www.wetanz.com/assets/Uploads/HobCoolBombur.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hopdedix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 haydi bir kez daha ! http://www.youtube.com/watch?v=G0k3kHtyoqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Böldüm konuyu. İkinci hakkında belirgin şeyler gelince konu açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Buraya trailır konulduğundan haberim bile yoktu. Nerden gittim Starwars'a da, izledim Hobbit'in trailerını... Şimdi deli gibi bekle bakalım filmi. Bu arada 3D gelio heralde film ? Trailer 3D'idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ful otomatik 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 arwen görürsem bu filmde yakarım sinemayı. demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yalnız fragman güzel ya abi bişi diimmi bu hans zimmera bişi olsa holywood iflas eder yeminnen ha bu arada dl nin 3 filmi çekilse sonra ruhdövenini yapsalar, o filmden 10 dvd alır eşe dosta dağıtır, gösterimdeki her gün izler, internette her yerde yorum yapar bütün oyuncularından imza alır bütün oyuncaklarını alırım. ha şıylaman yaparsa sıçar öle bi adam yaparsa çeker vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Biri Raistlin'den bahsettiginde kiskaniyorum lan... o benim karakterim. Bahsetmesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QjYn845i08A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 fıçı şeklini alıyor yavaş yavaş peter amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bu arada müziklerin Hans Zimmer değil, Howard Shore olması lazım.. Kaldı ki üçlemenin müzikleri hakikaten efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 game of thronestaki the mountain that rides da oynuyormuş hobbitte, orc olarak hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 knox said: fıçı şeklini alıyor yavaş yavaş peter amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Aralık diyor çok var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bu herif bi ara epey kilo vermemişmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Öfff hortlatmayın sunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 NolaxThensbane said: dl kadar korkunç birşey yok bloodrayne bile memeden kurtarıyor ama dl offff kabus kabus resmen liseli yıllarda okuduğumdan utandım izlerken..ama hobite laf yok aksiyon yok diye laf eden gitsin görevimiz tehlike izlesin türkçe. dragon age 2'den iyi en azındna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dl ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar