Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 büyükler içinde kim daha başarılı?

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Ben 3 büyük kulüp içerisinde ilk devreyi en başarılı kapatan takım olarak Beşiktaş'ı görüyorum. Bütün derbilerini deplasmanda oynamasına rağmen lider ile arasındaki puan farkı 3.Beşiktaş deplasmanda sadece gs ve fb ye yenilmiş diğer bütün maçları kazanmış(ankara maçı dahil son dakikada atılan golün saylmadığı maç) yani Beşiktaş'ın deplasmanda anadolu kulüplerine karşı ciddi bir üstünlüğü var , 2. devre bütün deplasmanlarını anadolu kulüplerine karşı oynayacağını düşünürsek bence şampiyonluk için en büyük aday Beşiktaştır.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bu topic altında kan dökülür kavga çıkar. baştan uyarıyorum lütfen adam gibi tartışın ha.

ben yorum yapmıyorum bu konuyla ilgili. herkese göre kendi takımı başarılı. ama sivas belki de en başarılı olabilir. o da 4 büyüklere karşı tüm maçlarını deplasmanda oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

özetle en başarılı takım benim tuttuğum takımdır. bunun için kendime göre delillerde sunabilirim. ama en başarılı takım her zaman benim tuttuğum takım olacaktır gibisinden şeyler yazılacak, kendi takımına methiyeler düzme apartıdır..

büyük bir gaz ve iştahla yenmelidir.

bu arada en başarılı takım fenerbahçedir. çünkü..burayı doldurun işte
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
dasaaa said:
özetle en başarılı takım benim tuttuğum takımdır. bunun için kendime göre delillerde sunabilirim. ama en başarılı takım her zaman benim tuttuğum takım olacaktır

Ilk mesajdan bu sekilde belli ediyor zaten kendini, girip zaman harcamaya da degmez, sinir bozmaya da :)

süprizmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

4 Büyüklerden Sivas gayet güzel götürdü ligi. Bülent Uygun daha kendisine veya takımına hiç birşey yapılmamış olmasına rağmen ağladı birkaç kez ama olsun haklarını yememek lazım.

Galatasaray çok kötü oynuyo. Ligde de, Avrupa'da da. Bu oyunla ikinci yarı yavaş yavaş düşerler. UEFA'da ise bu kadar şansla bir tur atladılar ama bu oyunla bir tur daha atlamaları imkansız. Acilen toparlaması lazım.

Beşiktaş ŞL'de bence Fenerbahçe'nin grubundan daha kolay bir gruptan çıkamadı + tarihi bir yenilgi aldı. Ligde de zar zor kazanıyorlar maalesef. Devre arasında bir ayar çekmesi lazım Sağlam'ın bu takıma. Bu şekilde onların da ikinci devreyi ilk 4 te kapatması zor.

Fenerbahçe ŞL'de üst tura çıktı, nispeten güzel de bir kurası var yani eleme imkanımız GS'den daha fazla diye görüyorum. E ligde de baya toparladık artık lig başındaki görüntümüz yok. Yine hakem hataları var ama artık onlara rağmen kazanıyor Trabzon maçında olduğu gibi. Ofsayttan falan gol yiyoruz ama önemli değil bunlar yendiğimiz sürece.

Tablo budur. 4 büyüklere başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

başarının ölçütü nedir sizce? neye göre başarılıdır diycez? bana göre gelinen noktada bikaç tip başarı başlığı atılması lazım...
kendi imkanlarıyla kapasitesinin çok çok üstüne çıkan sivas başarılıdır mesela, hücum zenginliğiyle bazı maçlarda görsel anlamda çok ii olan bi galatasaray başarılıdır mesela, takım olmayı belkide en çok başaran ve kötü oynadığı maçlarda bile şans ve kalitesiyle öne çıkan bi fenerbahçe başarılıdır mesela, her ne kdr gol atma özürlü olsada defansif anlamda kendini çok geliştiren ligde kolay kolay gol pozisyonu vermeyen bi beşiktaş başarılıdır mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye liginin 17. hafta sonunda en başarılı takımı sivasspor'dur. Sivas'ın bütçesiyle 3 büyüklerin bütçesini kıyaslarsanız ve sivas'ın ekonomik kriz içinde olup oyuncuların maaşlarını bile ödeyemdiğine bakarsınız ve şuanki ligde ki konumunu karşılaştırıcak olursak, en başarılı sivasspor'dur.

Sivas halkının ve önemli iş adamlarının şu konumda sivasspor'a büyük maddi destek yapması lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

ben turkiye liginde izledigim maclardan keyif almiyorum son senelerde, galatasaray'in ne yaptigi belli degil, fenerbahcede alex olmasa sadece karambol ortalar var bi de roberto carlosu izletiyorlar bize, besiktasta da delgado bi iki hareket yapiyor.

onun disinda sacmasapan igrenc bir futbol hukum suruyor, kazanmak disinda keyif veren birsey yok ligde.

her takimda art niyetli futbolcular fazlasiyla var, her firsatta kendini yere birakan, hakemlerin gormeyecegi sekilde dirsek atan tukuren kufur eden, hakemi dovmemek icin zor duran elemanlari izlemek pek keyifli degil. daha cok zeki cevik ve guzel oynayan eleman lazim lige.

edit: konuya gelince, 3 buyuklerin hepsi birbirinden kotu ama basinin cok yucelttigi fenerle yerin dibine batirdigi besiktas arasinda 3 puan fark var, o da guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

gs , bjk , ts , sivas , aderlecht , cska , psv ve dün milanı 2-1 yenen avrupanın tek namağlup takımı interi yendik , başarılı olmak için daha ne yapmamız gerekiyor...barcelonayı , manu , real i felandamı yenmemiz gerekiyor , o zamanmı takdir edilecez :)...
tartışmasız Fenerbahçe...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
gs , bjk , ts , sivas , aderlecht , cska , psv ve dün milanı 2-1 yenen avrupanın tek namağlup takımı interi yendik , başarılı olmak için daha ne yapmamız gerekiyor...barcelonayı , manu , real i felandamı yenmemiz gerekiyor , o zamanmı takdir edilecez :)...
tartışmasız Fenerbahçe...

besiktas da vaktinde barcelonayi, chelseayi, bu sene de liverpool'u yendi, sayisiz gs fb ts vs. vs. galibiyeti yani sira.

tek tuk maclar olsa basarinin olcusu =/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...