Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayattayım

Donita

Öne çıkan mesajlar

Sly'ın da dediği gibi, çoğu kişi birbirini tanımıyor internet ortamında, kimseye kalkıp "Benim hakkımda bunu yazma" da diyemezsin. O yüzden ciddiye almamak en iyisi, bırak konuşan konuşsun. Etrafındaki insanların niyetlerini anlamış olursun en kötü durumda.

Geçmiş olsun tekrardan, salla gitsin diyorum ben. Sanki yeterince problemin yokmuş gibi bir de onlara kafayı takma.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:
tekrardan geçmiş olsun selin.
zaten sana kızmadık hiç bi de bu dertle uğraşmış olman da ekstra üzücü
sıkılma dert etme patide senin hakkında zatn bu tarz düşünen olmadı (diye umuyorum)
ay iyiki burdasın ehe sevindirik oldum

+1

ayrıca öyle arkadaşı acayip döverim yalnız ben olsam..
Sosyal ağlarda paylaş

Burda kimsenin senin hakkında (tanısada,tanımasada) fake intihar,şov yapıyo tarzın düşünceğini zannetmiyorum insan olan birinin böle düşünceğini ben zannetmiyorum şahsen bende tanımıyorum etmiyorum seni ama bi insanın öldüğünü duymak bile üzücü en başta sonuç olarak yaşıyosun ölmeden mezara koyulmak ölmekten kötümüdür bunuda hiç birimiz bilemeyiz ama en içten şekilde geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
ivy said:
tekrardan geçmiş olsun selin.
zaten sana kızmadık hiç bi de bu dertle uğraşmış olman da ekstra üzücü
sıkılma dert etme patide senin hakkında zatn bu tarz düşünen olmadı (diye umuyorum)
ay iyiki burdasın ehe sevindirik oldum

+1

ayrıca öyle arkadaşı acayip döverim yalnız ben olsam..

Odunla giriceksin böle adamlara mümkünse ense köküne vurucaksın biticek.

Çok geçmiş olsun , aramızda olman güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.

Paticik öyle bir komünite ki(ayar whoreları ayrı tutuyorum onların kendi yörüngesi var) ne senin öyle bir şey yapmana ihtimal verirler ne de seni aşalayıcı,küçümseyici tavır içerisinde bulunurlar.
Biz burada senelerdir bir aile gibiyiz ve o uludağ sözlük denen senin olayınla iç yüzünü gördüğüm iğrenç diye nitelendirdiğim ekşi sözlük klonuna benzemez.

Bu şakayı yapan arkadaşlarınla umarım arkadaşlığını tekrar gözden geçirirsin,bir kere ettim ölmedim demişsin,bunu duyunca da üzüldüm,gerçi sonra demişsin ölüm çare değil diye.
Yine de herşeye rağmen yaşamak çok güzel.

Bence şimdi bütün bu konulara sünger çekip senin topiğine geri dönelim ve yine sorunlarını çözmeye yardımcı olalım,her zaman ki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

wildpervert said:
burası sanal ortam, burda kimsenin klavyesini bükemiyosun yazmaısn diye, herşey oluyor. burda fake intaharlar da görüldü bir ton. ondan dolayı aslında yaşanan şey gayet doğal. birisi böyle birşey atarsa ortaya millette gaza gelir. aslında kızılcak kimse yok ortada. kısa süre içinde gelip böyle bir açıklama yapman da iyi olmuş, hakkaten daha acayip noktalara varabilirmiş durum. geçmiş olsun diyorum ne diyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta herşey olur,sıkma canını.Sanal ortamlarda butür aptal şakalar hep olur.Neyse ki paticikte gördüğüm kadarıyla butür aptal şakaları yapacak,bunu değerlendirecek insanlar yok denecek kadar az,halden anlıyo herkes.
Canını sıkma,üzülme.Ben insanoğlu hep yalnızdır diye bi felsefe edinip bugüne kadarda bununla yaşayıp ayakta kalmaya çalıştım bazı durumlarda.Sonuç ne dersen,yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Çok geçmiş olsun diyorum tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun bu olaylar için öncelikle gerçekten çok uyuz bir durum da , çok duygusal oldunun farkına da var sen de ,yüzleşince ne kadar da abartmışım yaa ben diyorsan bu ayrı güzel bir şey .

takmadan çözüm üretmek konusunu da geliştirmekte kalmıştık ehe :) her olay karşısında böle durabilmek gerekiyor . evet amaç bu olmalı .
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçtekten aptalca şakalar...

Ama yine o kadarda kötü bir şaka değil. Sonuçta duyduğum bir şaka hatta efsane de olabilir;

3 arkadaş dağa çıkıyor. Biri gece erkenden uyuyor. Sabah kalkıyor bakıyor üstünde başında meni gibi değişik sıvılar falan. ''Naptınız lan siz?'' diyor diğerleride ''İşte gece sen uyuyunca falan'' şeklinde giriyorlar. Eleman intahar ediyor.

Yani insanoğlu bu. Yapar aptalca şakalar. Önemli olan şakayı yapana eşşolueşşek şakası yapabilmektir. Öcünü daha sağlam alabilmektir. Yada ''HIHIH ÇOK ESPRİTÜEL BİR EŞŞEKSİN'' demekte makuldur. Ama ben ilk yolu tercih ederim genellikle.

Neyse geçmiş olsun.

Ama intahar sadece çaresizlik değildir. Yerine göre anlam kazanır. Yeri gelince bir gerçeği arayıştır. Yeri gelince dertlerden uzaklaşmak için tek çaredir. Yeri gelince isyandır. Yeri gelince sevdadır. Yeri gelince insanın kendine yakışanı giymesidir. Ama kesinlikle çaresizlik değildir sadece.

Ayrıca sana salakça bir şaka daha anlatayım;

9. sınıftayım. Seçim falan yapılcak. Etrafta hep seçim otobüsleri falan... Ben okulla beraber dershaneyede gidiyorum işte.

Dershaneye gitmediğim bir gün çok sevdiğim matematik hocası ki o da beni çok sever arkadaşıma soruyor ''Thau nerde?'' diye. Arkadaşımın cevabı ise ''Seçim otobüsü çarptı hocam öldü Thau bilmiyor musunuz?'' . Hoca ise şok içinde sınıftan çıkmış.

Tabi ben şahit değilim olaya. Ama ben bu olayda çok eğlenmiştim. Baya gülmüştüm. Eşşoluluk var bende biraz ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...