hazreti mahoney Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Tarihin yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından biri olan Führer, zamanın şartlarına göre alınması gereken kararları almış ve insanlık onu hiç olmadığı gibi bir şekilde, gerçeklerden ırak bir şekilde kasap olarak yaftalamıştır. Tek amacı milletinin refahı ve halkların güvenilir bir dünyada yaşaması olan hitler için böyle ithamlarda bulunulması acıdır. Her şeyin ilacı tarih olduğuna göre, gün gelecek, tarih Hitler'e asıl payesini verecek, Herkes günü geldiği zaman Hitler'i daha iyi anlayacak ve işte o zaman Hitler zamanın şartlarına göre yapılması gerekenleri yaptığı için, halklar tarafından kutsanacaktır, Ki kutsanması da lazımdır. İnsanın keşke diyesi geliyor, keşke bizim başımızda da Hitler gibi, biri olsa, ancak onunla kurtuluşa erer, ve ancak onunla tarih sahnesinde hak ettiğimiz yeri alırız. Hitler katliam yaptı deniliyor, yalan efendim. Savaş esnasında Hitler'in, kendi milletinden olmayanları kuş sütüyle besleyecek hali yok, hatta o kadar iyi niyetli bir insan ki, kimsenin başına bir iş gelmesin diye, insanları güvenli yerlere toplamış. Orada bulunan görevliler, kişilere eziyet etmişse, bu Führer'in suçu değil, güvenli yerlerdeki görevlilerin suçudur. Ben şimdi herkesten, elini yüreğine koyup, Hitler'i zamanın şartlarına göre yargılamasını istiyorum, bakın o zaman, o büyük insanın ne kadar masum olduğuna şahit olacaksınız. Ben iddia ediyorum, eğer Hitler, Müslüman olsaydı, Cennet'e girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 (td) hiçbirine katılmıyorum eer adam olsaydı engelleyebilirdi butun ölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kuzum sizin hiç yapacak işiniz gücünüz yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 heil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Milletini korumak için rusyaya hollandaya fransaya girdi demi. Hepside kendi halkındanya. Aslında rusların ataları almanmış. Çok votka içmekten kanları değişmiş rus olmuşlar :D Komik olma arkadaşım zamanın gerekliliği ne demektir. Onun zamanında bile yaptıklarının yanlış olduğu söyleniyosa bunda çelişki yokmudur. Hem balonunda sevimliymiş kimin fakeisin bakem sen. Gizli faşistimiz eksitki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Kafası iyi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mein führer,tarramı yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 You must be this tall to join the Nazi Party. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 azcık adam olsaydi $aadet getirir musluman olurdu (beyler terazi solda,emege saygi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 adolf hitlere saygı duyun adam Türkmüş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 birincisi tarih varken neden buraya... ikincisi alamancıdan çok alaman olmak... Üçüncüsü nick dehşetmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Burax said: adolf hitlere saygı duyun adam Türkmüş! ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hazreti mahoney said: eliniz yüreğinize koyunadolf hitler için mi?hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dooçland dooooçland übeer alleesss... lolzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 düz insan gibi düşünmemen güzel ama ne yazık ki hitler seni de kandırmış. normaldir. hitler'in barış konuşması var (peace speech diye geçer). ve onu okurkan adamın aslında barış yanlısı olmadığını düşünerek oku. sonra bunu aynı şekilde kavgam ve siyasi vasiyetime de uygula. ancak şu yanlışa geri düşme "hitler yalancıdır". hitler yalancı deildir, en büyük propogandacı ve aptal güdücüdür. amerikan başkanına bile kandırabilir, yalan söylemez, acı gerçek yaratır diyeyim. hitler'in kandırmasına bütün dünya kandı. ingilizler savaştan 2 yıl önce ancak anlamaya başladılar. normaldir senin de hitler'in o "barışçı" o "birlikçi" konuşmalarına inanman. yanlış deil, adam "kasap" değildi ama gösterdiği kadar da saf deil merak etme. bilgimi küçümseme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 führer befehlt, wir folgen! Ein volk, Ein reich, EİN FÜHRER! dedirtmeyin birader. ww2 olayına girmeyin kan çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hitler masum bir bebek :) churchill bile alttan alttan faşodur. ne bebeği :) stalin de küçük bir kız çocuğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 When Der Fuehrer says, "We ist der master race" We HEIL! HEIL! Right in Der Fuehrer's faceheh bu video yamukmuş, düzgünü koydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hazreti mahoney said: elini yüreğine koyup ELİNİ VİCDANINA KOYUP DA SÖYLE BU HAYAT NE KADAR SÜRECEK BÖYLE CARTEEL DİYİP DE GEÇME BİZE GÜVEN DE YANLIŞI SEÇME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 lan tam ders çalışmaya döncem diyorum çizgifilm koyuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 said: Ben iddia ediyorum, eğer Hitler, Müslüman olsaydı, Cennet'e girerdi. ahahahaha muhahahahaha hell yeah! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 muzcu said: führer befehlt, wir folgen! Ein volk, Ein reich, EİN FÜHRER! dedirtmeyin birader. ww2 olayına girmeyin kan çıkar :) HoI tayfası , toplanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 öf çizgifilm feci propogandaymış yanlız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=vezr3dW4J5s bebek gibi ya adam... Öpecem yanaklarından... Makas bile alırım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar